Jakuba Sukeľa ešte ako chlapca zobral Pleva do kabíny Košičanov

J. Sukeľ (vpravo) by mohol premiéru v košickom drese absolvovať v piatok proti svojmu materskému klubu.
J. Sukeľ (vpravo) by mohol premiéru v košickom drese absolvovať v piatok proti svojmu materskému klubu. (Autor: Korzár/ Judita Čermáková)
Judita Čermáková, Patrik Fotta|16. jan 2020 o 00:00

K oceliarom mal vždy blízko, páčila sa mu ich hra.

HC Košice: Jakub Sukeľ a Žiga Pavlin : fotogaléria

15.1.2020

KOŠICE. Káder hokejistov HC Košice posilnil talentovaný útočník Jakub Sukeľ, ktorý v aktuálnej sezóne hrával za materský klub v Liptovskom Mikuláši.

V 36 zápasoch zaznamenal 8 gólov a 7 asistencií. V Košiciach ho čaká väčšia konkurencia, na ktorú je 23-ročný hokejista pripravený.

Opačným smerom putovali útočník Filip Vrábeľ a obranca Christián Michalčin, ktorí budú na Liptove na hosťovaní do konca prestupového obdobia.

Bezúch ostáva v Trenčíne

Vedenie HC Košice bolo so Sukeľom už dlhšiu dobu v kontakte.

„Nám bolo sympatické, že Jakub mal záujem posunúť sa vo svojej hokejovej kariére. Oceňujeme preto gesto Liptovského Mikuláša, s ktorým sme dospeli k vzájomnej dohode. S Jakubom sme podpísali zmluvu do konca sezóny s tým, že už sme predbežne dohodnutí na dlhodobejšom kontrakte. Verím, že naši tréneri využijú jeho silné stránky,“ uviedol športový riaditeľ oceliarov Jan Šťastný.

Christián Michalčin a Filip Vrábeľ sa išli pred play-off rozohrať do Liptovského Mikuláša, kde budú na hosťovaní do konca januára.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Jakuba Sukeľa ešte ako chlapca zobral Pleva do kabíny Košičanov