Brazílčan sa z Tatrana vypýtal na dva týždne, už vyše pol roka nevedia, kde je

Guilherme Linhares (vpravo) chýba Tatranu už vyše pol roka.
Guilherme Linhares (vpravo) chýba Tatranu už vyše pol roka. (Autor: TASR)
Ján Leško|13. júl 2022 o 18:31

V klube s ním už nepočítajú.

PREŠOV. O tom, že slovenský hádzanársky šampión bude v sezóne 2022/2023 okrem domácich súťaží a Českej extralige štartovať v Európskej lige EHF a dokončí aj prerušený predošlý ročník SEHA ligy, sme už informovali.

V utorok 12.júla Európska hádzanárska federácia potvrdila nasadenie Tatrana Prešov v spoločnosti ďalších jedenástich popredných európskych klubov priamo do skupinovej fázy Európskej ligy.

V tejto, po Lige majstrov, druhej najprestížnejšej európskej súťaží hádzanárov, bude sedemnásťnásobný slovenský majster figurovať s takými zvučnými klubmi ako s nemeckým Fuchse Berlín, dánskym Skjern Handbold, španielskym BM Granollers, francúzskym PAUC Handball či islandským Valurom.

„Fakt, že Tatran Prešov je medzi dvanástimi nasadenými klubmi EL, svedčí o obrovskom úspechu slovenského tímu.

Teraz sme v očakávaní, akých súperov nám po kvalifikácii určí žreb,“ povedal na margo nasadenia úradujúceho majstra Slovenska do skupinovej fázy EL generálny manažér Tatrana Prešov Stanislav Pupík.

Stratená brazílska spojka

Káder mužstva trénera Radoslava Antla a asistenta Mareka Gernáta je v podstate už uzavretý.

Otáznik visí nad možným angažovaním poľského ľavorukého hádzanára, ktorý by mal nahradiť Brazílčana Guilherma Linharesa.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Brazílčan sa z Tatrana vypýtal na dva týždne, už vyše pol roka nevedia, kde je