ONLINE: Slavoj Trebišov - FK Humenné dnes, II. liga LIVE (24. kolo)

Slavoj Trebišov - FC Humenné: ONLINE prenos zo zápasu 24. kola II. ligy.
Slavoj Trebišov - FC Humenné: ONLINE prenos zo zápasu 24. kola II. ligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|13. apr 2024 o 13:00

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 24. kola II. ligy: Slavoj Trebišov - FK Humenné.

TREBIŠOV. Futbalisti Slavoj Trebišov - FK Humenné dnes hrajú zápas 24. kola II. ligy.

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Slavoj Trebišov - FK Humenné dnes (II. liga LIVE, 24. kolo, sobota, výsledky, NAŽIVO)

MONACObet liga  2023/2024
13.04.2024 o 16:00
24. kolo
Trebišov
1:1
(0:1, 1:0)
90+3 minúta
Ukončený
Humenné
Prehľad
Góly: 88. Sitarčík – 30. Streňo. ŽK: 69. Iseni (SLT) – 58. Holp (HUM). Rozhodca: Sučka – Mihalík, Verdžák..
Prenos
Trebišovu zachránil bod Sitarčík. Humenné však ostáva na jar neporazené, akurát len stratilo štvrtú priečku, pretože Považská Bystrica vyhrala v Žiline nad Liptovským Mikulášom 2:1. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
90+3
Koniec zápasu.
90+3
V posledných sekundách nadstaveného času zahrával priamy kop František Pavúk. Tentoraz to dopadlo pre hostí zdarne.
90
Druhý polčas sa bude nadstavovať o 3 minúty.
90
Všetci dopredu. Gestikuluje trebišovský brankár Benjamín Száraz svojim spoluhráčom v poli.
88
goalTrebišov dal gól! Humenné neupratalo správnym smerom štandardnú situáciu Františka Pavúka. Spoza pokutového územia napriahol FRANTIŠEK SITARČÍK a trafil pravý dolný roh. Knurovský tam nechýbal, ale neodvrátil vyrovnanie Trebišova.
87
changeStriedanie v tíme Slavoj Trebišov:
z ihriska odchádza Iseni, prichádza F. Pavúk,
z ihriska odchádza Tangiri, prichádza Michalčík.

Striedanie v tíme FK Humenné:
z ihriska odchádza Dzurík, prichádza C. Vasiľ.
85
Hugo Ahl disponoval obrovským priestorom na pravej strane. Domáci ho ľahko pustili do šestnástky, ale humenský legionár sa im za to neodmenil. Wyparlo zachytil center nohou.
84
importantMatej Franko takmer splnil hosťujúci cieľ! Nečudo, že sa bezmocne pozrel do nebies! Zahodil veľkú šancu! Potlesk pre Száraza!
82
Humenné nie je nútené striedať Komjatýho. Pomohol zásah lekárskeho tímu. Hostia stále vyhrávajú, ale ešte chcú dosiahnuť poistku a odviezť si z Trebišova plný bodový zisk.
80
Vo vlastnej šestnástke leží Igor Komjatý. Je to dosť bolestivé. Problém sa vyskytol s pravým stehenným svalom.
78
changeStriedanie v tíme Slavoj Trebišov:
z ihriska odchádza Druga, prichádza Smieško.
77
Jakub Škovran sa snažil poslať čo najpresnejší center do pred bránkového priestoru, ale dopadlo to presne naopak. Knurovský sa pripraví na odkop.
74
importantBenjamín Száraz sa blysol reflexným zákrokom ľavou rukou! Síce bolo pískané postavenie mimo hry pri zakončení Kranthoveho, ale zásah stál za to!
73
changeStriedanie v tíme FK Humenné:
z ihriska odchádza Holp, prichádza Maťaš.
72
Lukáš Horváth zaznamenal dobrý návrat do obrany. Drugovi vykopol loptu k rohovej zástavke. Nič však nenasvedčovalo tomu, žeby mal Slavoj vyrovnať.
69
yellowCardŽltá karta pre tím Slavoj Trebišov (Iseni).
69
Bude sa vyťahovať žltá karta. Prvá pre domácu stranu. Streňo si položil loptu na kopačku, nabral rýchlosť, ale za dres ho stiahol nestíhajúci Iseni.
68
Lopta sa presúva medzi hráčmi ako horúci zemiak. Obom stranám chýba pokoj a stabilita pri spracovaní.
66
changeStriedanie v tíme Slavoj Trebišov:
z ihriska odchádza Jinjolava, prichádza Bechardas,
z ihriska odchádza Song, prichádza Pálfi.
65
Dzurík zaváhal v strede poľa. Trebišov sa tohto nedokázal chopiť a podniknúť kontru. Kranthove zastúpil svojho kolegu, keď nepustil k lopte Songa.
63
Odkop humenského brankára nič neriešil. Hostia poslali loptu na aut pre súpera.
61
changeStriedanie v tíme FK Humenné:
z ihriska odchádza Bastl, prichádza Ahl,
z ihriska odchádza Avetisian, prichádza Š. Harvila.
60
Hodinu hľadajú hráči Slavoja spôsob, ako rozvlniť sieť bránky Knurovského, ale ešte na to neprišli. Preto prehrávajú tesným skóre 0:1.
59
Polovysoká Streňova lopta nepokorila pokutové územie Trebišova. Poliak Wyparlo bol tentoraz platný pre svoj tím.
58
yellowCardŽltá karta pre tím FK Humenné (Holp).
58
Song reagoval na faul od Holpa. Obaja sa dostali do kontaktu. Kohútov sa podarilo od seba odtrhnúť, ale kartový trest si ponesie humenský hráč.
57
Holpov finálny pokus uviazol na dobre postavenom múre domácich. Okamžite sa rysoval protiútok Slavoja, ale Tandara veľmi zle prihrával Tangirimu.
56
Sitarčík neskoršie vystúpil proti Komjatému. Streňo rozdáva inštrukcie najmä Kranthoveho. Humenné má sľubný priamy kop spred šestnástky.
55
Tangiri hlavičkoval von z pokutového územia dlhý aut Humenného.
53
Wyparlo s Isenim len za cenu nedovoleného zákroku dokázali eliminovať aktívneho Streňa.
52
Streňovi sa nepodarilo otočiť čelom k bránke. Skúšal to teda cez narážačku s dvojicou spoluhráčov, ale ani toto nebol úspešný recept.
51
Matej Franko dostal loptu do výhodnej pozície. Kredit ale treba pripísať Buhajovi, ktorý humenského útočníka zahnal do kúta.
49
Trebišov vysiela signál, že chce narušiť bodovú sériu zemplínskemu rivalovi. Adrián Knurovský je však sústredený a ešte chytá všetko. Ako aj teraz.
48
Zlackého sklz ešte na domácich neplatil, ale následne poslal loptu do bezpečia Lukáš Bastl, ktorého nie je veľmi cítiť.
47
Trebišovčania si prácou Tangiriho vyslúžili rohový kop. Táto štandardná situácia ale nezapríčinila prvú loptu za chrbtom Knurovského.
46
Tangiri sa nedal len tak ľahko odbiť od lopty. Jeho snahou bol dravý prienik s úspešným zakončením. S námahou ho ubránil Zlacký.
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 17:04.
Humenská forma nie je náhodná. V Trebišove hostia skórovali zatiaľ jediný raz. Kapitán Streňo poslal loptu do siete.
45+2
Prvý polčas sa skončil.
45
Prvý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.
45
Priamy kop bol v réžii Jaroslava Holpa. Center mal dobré parametre, ale nedopadol na žiadneho Humenčana a skončil v rukaviciach pozorného Száraza.
43
Jaroslav Holp vyvinul solídny tlak na dvojicu domácich hráčov. O loptu prišiel neistý Wyparlo, ale Dzurík nevypálil na bránku.
41
Drugov strelecký pokus hostia zablokovali. Lopta skončila na tele Kranthoveho. Humenné na chvíľu upratalo územie pred šestnástkou.
39
Ďalší osobný súboj. Franko nadmernou silou zdolal Buhaja, ale k tomu sa rozhodca nevrátil.
37
Tandara nedostal šancu na rozbeh a opustenie vlastnej polovici. Podľahol ataku Holpa. Píska sa.
35
Slavoj mal dokonca výhodu dvojnásobného rohového kopu. V prvom prípade podržal hostí Knurovský, v druhom Iseni prekopol z jednej strany na druhú.
34
Druga nestihol zasiahnuť loptu ľavou nohou spred prvej žrde. Horváth zaúradoval, Trebišov získava rohový kop.
33
Boris Druga dýchal na chrbát Horváthovi. Humenský stopér v tom neostal sám. Brankár Knurovský zasahoval razantným odkopom.
31
Kranthove si dal za úlohu nájsť pri šestnástke Mateja Franka. Tomu sa však dostatočne venoval Buhaj a ubránil svoje územie.
30
goalHumenné dalo gól! Favorit zápasu vyhráva. Parádna práca v podaní kapitána ERIKA STREŇA. V šestnástke obohral Wyparla a pomedzi jeho nohy zamieril gólovú strelu k bližšej Szárazovej žrdi.
29
Holp ponúkol loptu Dzuríkovi. Prešovský odchovanec sa nachádzal na hranici pokutového územia, ale k strele sa neodhodlal.
28
Šanca Trebišova, ale neprináša želaný efekt. Škovran si vysporiadal so starším a skúsenejším Horváthom, no Jinjolava zo svojej pozície vyťažil iba ranu do bočnej siete.
26
Justen Kranthove sa pokúšal prvýkrát zmeniť aktuálny výsledok. Urobil si dobrý priestor na strelu, ktorú vyslal približne z 25 metrov smerom na ľavú tyč. Lopta skončila mimo.
23
Song pracoval s loptou, ale nie tak, ako by chcel. Z pravej spoza šestnástky necentroval presne, nakoľko trafil do Komjatého.
22
importantJinjolava krásne prestrčil loptu oblúčikom za Humenčanov na Borisa Drugu! Jeho strela nemohla prísť! Odpískaný ofsajd!
21
V tejto chvíli sa zastreľoval hosťujúci Avetisian. Išlo o veľmi zlý strelecký pokus. Lopta vyletela vysoko nad svätyňu Száraza.
19
importantTrebišov podal divákom peknú akciu! Na Tangiriho center naskočil pred Knurovským Song, ale niekdajšiemu spoluhráčovi neuštedril gólový pozdrav!
18
Špekulovanie Wyparla a Buhaja viedli tak akurát k nezmyselnej strate lopty. Obaja si to aj uvedomili.
16
Erik Streňo vyslal z ľavej strany strieľaný center do šestnástky. Tangiri získal loptu, ale radšej prenechával brankárovi Szárazovi.
15
Zápas spĺňa kritériá derby, keďže hrajú proti sebe zemplínske kluby. Bezgólový stav po štvrťhodine je teda spravodlivý.
13
Tangiri posledným dotykom nenadchol Songa. Ten sa aktívne presúval na zadnú žrď, odkiaľ odišiel naprázdno.
12
Humenčania jednoducho nasmerovali loptu za autovú čiaru.
11
Veľkú šancu sa nepodarilo vyprodukovať z tejto štandardnej situácie. Adrián Knurovský sleduje, ako to vyzerá v poli a vyšle tam výkop.
10
Škovran sa chcel vyhrať so súperom v jeho pokutovom území. Vybojoval rohový kop.
9
importantHumenčania spôsobili vietor v šestnástke Trebišova! Ujal sa dlhý Komjatýho aut! Horváth dostal hlavou loptu na Streňa, ktorý zakončil z uhla! Száraz sa vyznamenal!
8
Songa poslal k zemi Komjatý. Aj títo dvaja sa veľmi dobre poznajú, keďže obliekali humenský dres. Rozhodca Sučka z toho ale nevyvodzoval žiadne dôsledky.
7
Rozohrávka humenského brankára Knurovského po zemi. Dopredu zamieril center Lukáš Horváth. Následne sa odohral nepríjemný osobný súboj medzi Szárazom a Holpom, mimochodom bývalými spoluhráčmi z Michaloviec.
6
Kranthoveho vysoký nakop na súperovu polovicu. Na hranici pokutového územia naskočil na neho Franko, ale loptu poslal iba Szárazovi.
5
Hostia na pár sekúnd obsadili ofenzívnu zónu. Zahrávali priamy kop. Kapitán Streňo hľadal nejakého adresáta prudkým centrom do šestnástky, no zvíťazil gólman Száraz.
4
Humenné je zakríknuté. Prvých necelých päť minút v réžii trebišovského mužstva.
3
importantSkvelý center dostal do tandemu Škovran! Pekne preniesol loptu pred bránku na kopačku Drugu! Knurovský sa už musel prihlásiť o slovo!
2
Centrovaná lopta Trebišova sprava vľavo. Marek Zlacký nebol stopercentný vo svojej robote a dovolil hlavičkovať Tangirimu. Knurovský však nemusel zasahovať.
1
Prvá akcia stretnutia mohla patriť Slavoju. Avšak Jinjolava nepodal výdatnejšiu podporu na pravom krídelnom priestore, kde stratil loptu.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Slavoj Trebišov: Száraz – Iseni, Buhaj, Wyparlo, Tandara, Sitarčík (C), Druga, Jinjolava, Tangiri, Song, Škovran.

Náhradníci: F. Pavúk, Smieško, Pálfi, Michalčík, Bechardas, Pap, Sukovský.

Tréner: Ondrej Desiatnik.

FK Humenné: Knurovský – Zlacký, Kranthove, Horváth, Komjatý, Dzurík, Avetisian, Bastl, Holp, Streňo (C), Franko.

Náhradníci: Ahl, Š. Harvila, C. Vasiľ, Balica, Maťaš, Baláž.

Tréner: Ľubomír Reiter.

Rozhodca: Sučka – Mihalík, Verdžák.
Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 24. kola MONACObet ligy medzi Trebišovom a Humenným.

Slavoj Trebišov


Trebišovský Slavoj zabral po dvoch prehrách. V jednom prípade šokujúco nezvládol rolu mierneho favorita a všetky body nechal na pôde Malženíc. Následne na Zemplíne nestačil na možného účastníka baráže z Petržalky. Dolnému Kubínu už však nič nepustil a tešil sa na jeho trávniku z tesného úspechu 2:1. Zemplínčanom patrí v tabuľke 10. miesto.

FK Humenné

Zemplínsky rival pricestuje do Trebišova vo fantastickej forme. Humenné na jar ešte ani raz neprehralo. Pochváliť sa môže piatimi výhrami a jednou remízou. Vďaka tomu sa tlačia zverenci trénera Reitera na tretiu Petržalku.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

Tabuľka II. ligy

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
KFC KomárnoKFC KomárnoKFC Komárno
27
20
4
3
57:21
64
V
R
V
P
V
2
1. FC TATRAN Prešov1. FC TATRAN Prešov1. FC TATRAN Prešov
27
18
5
4
50:19
59
V
P
V
P
V
3
FC PetržalkaFC PetržalkaFC Petržalka
27
17
6
4
57:27
57
V
V
V
V
V
4
MŠK Považská BystricaMŠK Považská BystricaMŠK Považská Bystrica
27
12
10
5
46:33
46
V
R
P
V
P
5
Futbalový klub HumennéFutbalový klub HumennéFutbalový klub Humenné
27
12
8
7
39:30
44
R
R
P
R
V
6
MŠK PúchovMŠK PúchovMŠK Púchov
27
13
3
11
47:45
42
P
V
V
V
P
7
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
27
12
3
12
54:54
39
P
R
V
P
R
8
Spartak MyjavaSpartak MyjavaSpartak Myjava
27
11
6
10
38:39
39
V
V
P
V
P
9
FK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa
27
10
5
12
40:46
35
V
P
V
V
R
10
MFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský Mikuláš
27
10
3
14
45:47
33
P
P
P
P
V
11
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
27
9
5
13
40:50
32
P
V
P
V
P
12
SLAVOJ TREBIŠOVSLAVOJ TREBIŠOVSLAVOJ TREBIŠOV
27
9
5
13
32:44
32
P
V
P
R
V
13
FC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 Šamorín
27
8
7
12
43:53
31
P
R
P
V
P
14
OFK MalženiceOFK MalženiceOFK Malženice
27
6
6
15
33:45
24
R
P
V
P
P
15
MFK Dolný KubínMFK Dolný KubínMFK Dolný Kubín
27
3
8
16
22:60
17
R
R
P
P
P
16
Futbalový klub Spišská Nová VesFutbalový klub Spišská Nová VesFutbalový klub Spišská Nová Ves
27
2
4
21
18:48
10
R
P
V
P
V
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»ONLINE: Slavoj Trebišov - FK Humenné dnes, II. liga LIVE (24. kolo)