Doniesli dve tribúny. Trnavu chcú zaskočiť úzkym ihriskom a ťažkým terénom

Ivan Mriška|27. sep 2022 o 14:30

OŠK Trenčianske Stankovce čaká futbalový sviatok.

TRENČIANSKE STANKOVCE. Písal sa rok 2008. Obec pri Trenčíne vítala v Slovnaft Cupe Slovan Bratislava, ktorý viedol Ladislav Pecko.

Za hostí hrali mená ako Juraj Halenár, Ján Kozák či Samuel Slovák.

Pre Trenčianske Stankovce to bol historický deň. Na malý štadión prišlo 1 200 fanúšikov.

Prehra 0:4 nebolela. Pre domácich to bol zážitok na celý život.

„Bol to veľký míľnik, udalosť, o ktorú bol záujem široko – ďaleko. Pre takéto zápasy robí človek futbal,“ zaspomínal manažér OŠK Trenčianske Stankovce Roman Pevný, ktorý vtedy robil trénera.

Raz za desať rokov

Po takmer pätnástich rokoch privítajú Stankovce ďalšieho veľkého súpera. V stredu 28. septembra hostia od 15:30 h FC Spartak Trnava.

„Postavili sme dve tribúny pre šesťsto ľudí, skrášlili sme areál. Takéto zápasy sa hrajú raz za desať rokov a viac, preto si ich musíme vážiť.

Spravíme všetko preto, aby boli fanúšikovia u nás spokojní. A mali skvelý športový zážitok,“ dodal.

Domáci funkcionári postavili plošinu pre kamery, pripravili parkovisko a tri vstupy na štadión. Chcú, aby organizácia veľkého zápasu prebehla bez problémov.

„So zápasom máme veľa roboty, pracuje na ňom desať ľudí. Vo všetkom sme dôslední, nechceme nič podceniť. Našim cieľom je, aby sa ľudia v Trenčianskych Stankovciach cítili príjemne,“ prezradil manažér, ktorý očakáva návštevu cez 1 500 ľudí.

Chcú Trnavu potrápiť

V druhom kole vyhrala Trnava nad štvrtoligovým Bolerázom po remíze 1:1 až na pokutové kopy. Podľa manažéra OŠK preto tento raz nenechá nič na náhodu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Doniesli dve tribúny. Trnavu chcú zaskočiť úzkym ihriskom a ťažkým terénom