Záver ako z filmu, nováčik zmazal dvojgólové manko. Mohli sme aj vyhrať, vravel tréner

Jakub Škovran (Lokomotíva Košice) a Richad Nemergut (Rimavská Sobota) v zápase III. ligy Východ.
Jakub Škovran (Lokomotíva Košice) a Richad Nemergut (Rimavská Sobota) v zápase III. ligy Východ. (Autor: FC Lokomotíva Košice/ facebook)
Titanilla Bőd|14. okt 2024 o 11:30

Rimavská Sobota remizovala s Lokomotívou Košice 3:3.

RIMAVSKÁ SOBOTA. V prvom polčase sa zdalo, že to bude zápas, ktorý možno rozhodne jediný presný zásah.

Napokon sa však zo súboja MŠK Rimavská Sobota s FC Lokomotíva Košice v III. lige východ vykľul šesťgólový triler, ktorý priniesol remízu 3:3.

Jeden hráč neprišiel

Skóre otvoril v 24. minúte Rudolf Božík a domáci viedli 1:0. Obrovskú šancu mali už aj predtým, keď Bakuri Jinjolava trafil brvno.

Na druhej strane hlavičkoval nebezpečne Jakub Škovran, ale Boris Kuba v bránke domácich čaroval.

V drese Rimavskej Soboty nastúpili v rámci striedavých štartov traja hráči z Ružomberka, okrem spomínaného Božíka a Kubu aj Daniel Prekop.

Z ligového tímu mal prísť aj ďalší futbalista, Martin Boďa, ktorý pôvodne figuroval aj na zápasovej súpiske v základnej zostave, 27-ročný útočník sa však na Gemeri neobjavil.

„Dohoda znela, že príde. Volal som aj trénerovi Ružomberka, bol prekvapený a bude to s ním riešiť,“ poznamenal po zápase športový riaditeľ a momentálne aj zaskakujúci tréner Rimavskej Soboty Jozef Pisár.

Horor či happy end?

V druhom polčase hostia prestriedali a boli aktívnejší, no domáci zvýšili v 72. minúte z pokutového kopu, ktorý po faule na Božíka nekompromisne premenil striedajúci Sebastian Gembický.

Lokomotíva sa však nevzdávala a o päť minút strelil kontaktný gól technickou strelou Sebastian Čorňak.

Hostia sa snažili o vyrovnanie, domácim vyšla prečíslenie a brejková situácia a na jej konci naservíroval Gembický loptu pred Csabu Juhásza.

Kapitán a aktuálne najlepší strelec Soboťanov nechyboval a v 82. minúte domáci vyhrávali 3:1. Bol to Juhászov siedmy gól v sezóne.

Dlho sa však zverenci Jozefa Pisára netešili, Jakub Škovran v obkľúčení viacerých hráčov pätičkou zase vrátil Košičanov do zápasu.

V nadstavenom čase posledný rohový kop hostí bol ako z filmu. Pre Lokomotívu to bol film s happy endom a pre Rimavskú Sobotu horor. Jakub Škovran totiž hlavičkoval nikým nekrytý a upravil na konečných 3:3.

VIDEO: Jakub Škovran po rohovom kope vyrovnal skóre zápasu

Veril až do konca

„Veľmi zaujímavý zápas,“ skonštatoval tréner Lokomotívy Milan Lalkovič.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Záver ako z filmu, nováčik zmazal dvojgólové manko. Mohli sme aj vyhrať, vravel tréner