Historickú šancu si nenechali ujsť. Ideme do toho, hovoria na Spiši

Mužstvo MŠK Spišské Podhradie po poslednom zápase IV. ligy VsFZ.
Mužstvo MŠK Spišské Podhradie po poslednom zápase IV. ligy VsFZ. (Zdroj: Facebook / MŠK Spišské Podhradie, Autor: MŠK Spišské Podhradie/facebook)
Titanilla Bőd|10. júl 2023 o 19:00

Nováčik neskladá vopred zbrane.

SPIŠSKÉ PODHRADIE. Šestnástym účastníkom III. ligy Východ bude MŠK Spišské Podhradie. Pre Sportnet to potvrdil predseda klubu Jozef Komara.

Spišské Podhradie obsadilo v minulej sezóne druhé miesto v IV. lige – Majstrovstvách regiónu VsFZ. Na víťaza súťaže Starú Ľubovňu stratilo iba bod.

Cesta do tretej najvyššej súťaže sa klubu otvorila po tom, čo v III. lige Východ bolo jedno voľné miesto.

Z tejto skupiny totiž postúpila do druhej ligy Spišská Nová Ves a zostúpil Poprad. Do III. ligy Východ postupujú tímy z IV. ligy VsFZ, respektíve SsFZ, lenže aktuálny víťaz IV. ligy SsFZ, MFK Zvolen patrí geograficky do skupiny Západ.

A tak okrem prvej Starej Ľubovne dostal možnosť postúpiť do III. ligy aj druhý tím tabuľky IV. ligy VsFZ, teda práve Spišské Podhradie.

V zime sa uvidí

„Podali sme prihlášku do tretej ligy. Povedali sme si, že možno to budeme mať trošku ťažšie, ale chceme odohrať jesennú časť a v zime sa uvidí podľa rozpočtu, či pôjdeme ďalej,“ povedal pre Sportnet prezident klubu Jozef Komara.

Ohľadom účasti Spišského Podhradia bolo počuť rôzne šumy, fámy, lebo dlho sa medzi účastníkmi tretej ligy Východ neobjavovali.

Komara to vysvetlil.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Historickú šancu si nenechali ujsť. Ideme do toho, hovoria na Spiši