Debakel 10:1 v tretej lige, hetrik Brazílčana. Je to blamáž, smútil tréner hostí

Brazílčan João Guimarães (v strede) prispel ku kanonáde Sniny do siete Giraltoviec troma gólmi.
Brazílčan João Guimarães (v strede) prispel ku kanonáde Sniny do siete Giraltoviec troma gólmi. (Autor: facebook MFK Snina)
Daniel Dedina|19. sep 2022 o 18:40

Snina sa ideálne naladila pred pohárovým bonbónikom.

SNINA. V 20. minúte svietil na ukazovateli skóre stav 4:0, po prvom polčase 6:0. V tretej lige, ktorá by mala slúžiť ako rozhranie medzi profesionálnym a amatérskym futbalom, sa zrodil málovídaný debakel. Typický skôr pre najnižšie súťaže.

V nedeľňajšom súboji 7. kola III. ligy Východ si Snina poradila s Giraltovcami jednoznačne 10:1.

Domáci zavŕšili svoju kanonádu v 79. minúte, v tom čase viedli dokonca 10:0. Hostia už v závere len kozmeticky upravili skóre a zaznamenali aspoň čestný úspech.

Ani kričať, ani pochváliť

„Veľký výbuch, inak sa to ani nedá definovať. Všetko, čo hráči Sniny v úvode zápasu kopli na bránu, im vyšlo. Potom sa už dostali na koňa a zabávali sa futbalom,“ smutne konštatoval tréner MFK Slovan Giraltovce Tomáš Suslo.

Veľký monológ v jeho podaní sa v kabíne cez polčasovú prestávku nekonal. Do mimoriadne nepriaznivo vyvíjajúceho sa stretnutia bolo ťažké vstúpiť.

„Kričať by nemalo zmysel a pochváliť nebolo za čo. Nechali sme to na kabínu, nech si chlapci povedia veci medzi sebou. Nevyšlo to však ani v druhom polčase, góly pribúdali ďalej. Bol to nezvládnutý zápas z našej strany a veľká blamáž,“ vravel na rovinu Suslo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Debakel 10:1 v tretej lige, hetrik Brazílčana. Je to blamáž, smútil tréner hostí