Filip Lesniak bude fandiť dedovi z hľadiska

Filip Lesniak. Vo farbách Tottenhamu Hotspur sa mu darilo.
Filip Lesniak. Vo farbách Tottenhamu Hotspur sa mu darilo. (Autor: archív)
Sportnet|10. jún 2016 o 00:00

Od piatka sa budú oči všetkých futbalových fanúšikov upierať na Francúzsko, ktoré usporiada európsky šampionát.

Od piatku sa budú oči všetkých futbalových fanúšikov upierať na Francúzsko, ktoré počas nasledujúceho mesiaca usporiada európsky šampionát. Na turnaji sa premiérovo predstaví slovenská reprezentácia pod vedením Jána Kozáka.

KOŠICE. Náš národný tím išiel podporiť priamo do dejiska majstrovstiev aj hráč dvadsaťjednotky Tottenhamu Hotspur Filip Lesniak, ktorý je vnukom hlavného trénera Slovenska.

„Leteli sme do Paríža a v sobotu sa presúvame na zápas do Bordeaux. Počas celého pobytu vo Francúzsku budeme bývať v Paríži a budeme cestovať do dejísk zápasov. Uvidíme, čo všetko si medzi duelmi stihneme pozrieť,“ prezradil pre Korzár talentovaný futbalista.

Filip pozorne sleduje prácu svojho starého otca a je s ním často v kontakte.

„Volávame si takmer každý deň. Som rád, že sa mu darí a dostal na majstrovstvá Európy ako hráč aj tréner,“ povedal Lesniak, ktorý dúfa, že Slováci neodohrajú na kontinentálnom šampionáte len tri stretnutia. „Už len samotná účasť je pre Slovenskom úspechom, no verím, že na turnaji sa nám podarí niečo uhrať. Podľa mňa je reálny postup zo skupiny a vo vyraďovacích bojoch sa môže stať hocičo.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Filip Lesniak bude fandiť dedovi z hľadiska