Dvaja Kanaďania prvýkrát zavítali na štadión, nad Repem visí otáznik

Počas prípravy na suchu trávili Michalovčania veľa času v posilňovni. Zamakal si aj Marek Mašlonka.
Počas prípravy na suchu trávili Michalovčania veľa času v posilňovni. Zamakal si aj Marek Mašlonka. (Autor: FB HK Dukla Ingema Michalovce)
Róbert Andrejov|14. aug 2020 o 00:00

Do prípravy sa zapojí aj Regenda.

MICHALOVCE. Hokejisti extraligového HK Dukla Ingema Michalovce finišujú so spoločnou prípravou na suchu a v pondelok konečne po dlhej prestávke vykorčuľujú na ľad.

Trénerom sa už začínajú hlásiť aj ďalší hráči, ktorí chýbali na úvodnom zraze 10. augusta. K mužstvu sa vo štvrtok pripojili dvaja legionári z Kanady, Jordon Southorn a Jordan Hickmott, ktorí po prílete na Slovensko museli ísť do povinnej 5-dňovej karantény.

„Po nej podstúpili testovanie na koronavírus a keďže výsledky boli negatívne, mohli po prvýkrát prísť na zimný štadión,“ povedal lodivod Miroslav Chudý.

Ako posledný prišiel Lalancette

V karanténe sú stále Fíni Sameli Ventelä a Ville Korhonen aj Kanaďania Graeme McCormack a Christophe Lalancette. Najproduktívnejší hráč Dukly v nováčikovskej sezóne pricestoval iba v stredu, takže nestihne začiatok prípravy na ľade.

„Očakávam, že na ďalší utorok by sa mohol zapojiť do tréningového procesu. Pravda, ak bude mať negatívne výsledky,“ uviedol Chudý.

Do metropoly Zemplína ešte neprišiel siedmy cudzinec z michalovského kádra Jurij Repe, ktorého „líšky“ získali pred sezónou z HC Košice. Podľa našich informácií nad účinkovaním slovinského reprezentačného obrancu vo farbách Dukly visí otáznik.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Dvaja Kanaďania prvýkrát zavítali na štadión, nad Repem visí otáznik