Podbrezová má zaujímavú posilu, prvý raz bude na Slovensku pôsobiť hráč z Nového Zélandu

Futbalisti Podbrezovej na ilustračnej fotografii.
Futbalisti Podbrezovej na ilustračnej fotografii. (Autor: TASR/AP)
SITA|1. sep 2018 o 15:38

Do tímu Fortuna ligy prichádza Jesse Marshall Thompson Edge.

PODBREZOVÁ. Vedenie klubu najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FK Železiarne Podbrezová angažovalo novú akvizíciu.

Do tímu, ktorému patrí po šiestom kole v tabuľke Fortuna ligy tretie miesto s desiatimi bodmi (bilancia: 3 - 1 2, skóre 8:7), pribudol hráč z Nového Zélandu Jesse Marshall Thompson Edge.

Veríme, že Jesse zvýši konkurenciu v strede poľa a dokáže sa stať svojím dôrazom a kreativitou rozdielovým hráčom vo Fortuna lige.


FK Železiarne Podbrezová

Dvadsaťtriročný defenzívny univerzál, ktorý naposledy hral v nižšej holandskej súťaži v klube Achilles 29, sa Podbrezovej upísal na šesť mesiacov.

Rodák z mesta Tauranga futbalovo vyrastal v domovine v Melville United, jeho ďalšie kroky viedli do akadémie talianskeho klubu Vicenza Calcio.

Po návrate hral za FC Auckland City, pôsobil aj v českom FC Písek a v minulej sezóne v spomenutom Achilles 29, kde sa mu skončila zmluva.

Edge reprezentoval Nový Zéland v mládežníckych kategóriách až po tím do 20 rokov.

"Je na jeho futbalovom umení, aby presvedčil trénerov a vedenie klubu o svojich kvalitách. Veríme, že Jesse zvýši konkurenciu v strede poľa a dokáže sa stať svojím dôrazom a kreativitou rozdielovým hráčom vo Fortuna lige, v ktorej sa stane prvým hráčom Nového Zélandu pôsobiacim na Slovensku," uvádza podbrezovský klubový web na margo 186 cm vysokého novica v tíme.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Podbrezová má zaujímavú posilu, prvý raz bude na Slovensku pôsobiť hráč z Nového Zélandu