Hlavné menu

SEMINÁR ROZHODCOV ZsFZ "PROJEKT TALENT" TOPOĽČANY 25.- 26.11.2017

Iveta Šodelová|28. nov 2017 o 00:00

V dňoch 25-26.11.2017 sa v priestoroch Hotela Kaštieľ v Topoľčanoch uskutočnil Seminár rozhodcov ZsFZ zaradených do projektu TALENT.

       25.11.2017 po prezentácii rozhodcovia absolvovali na umelej tráve v Topoľčanoch pod dohľadom členov KR fyzické previerky (FIT TEST SFZ, 40x - 75m šprint (15sek.) - 25m chôdza (20sek.)). Fyzické previerky najlepšie zvládli Dominik Husár, Bálint Kišš, Jakub Košecký, Denis Poruban, Jozef Švolík a Marko Turba. V poobedňajších hodinách sa rozhodcovia pod vedením p. Sluka venovali rozoberaniu videoukážok z DVD UEFA 2017. Nasledovala práca v skupinách a analýza pridelených videosituácií. Na záver dňa pod vedením predsedu KR p. Franeka rozhodcovia absolvovali ústne previerky, ktoré pozostávali z troch otázok z PF. V týchto previerkach najlepšie obstáli rozhodcovia Jakub Košecký, Denis Poruban, Lenka Pavlačková, Michal Haring a Marek Fodor.

        26.11.2017 začali rozhodcovia deň praktickým tréningom z fyzickej prípravy pod vedením ligového rozhodcu p. Sedlára a člena KR p. Sluka. Nasledovala prezentácia videoukážok zo stretnutí ZsFZ, ktoré riešila KR v priebehu jesennej časti súťažného ročníka 2017/2018. Rozhodcovia dostali za úlohu prijať k jednotlivým rozhodnutiam rozhodcov vo videoukážkach stanovisko, ktoré potom v diskusii prezentovali. Po obede predseda KR p. Franek spolu s predsedom ZsFZ p. Šípošom poďakovali všetkým účastníkom za aktívny prístup a vzorné reprezentovanie ZsFZ.

        Seminár ukončil predseda KR p. Ján Franek, ktorý poprial rozhodcom veľa osobných i pracovných úspechov a do ďalšej rozhodcovskej kariéry im zaželal čo najviac správnych rozhodnutí.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: