ObFZ Levice povedie naďalej Urban!

(Zdroj: ZsFZ, Autor: Marián Červenka)
Marián Červenka|22. nov 2021 o 13:50

Report z volieb

Oblastné voľby pokračujú vo veľmi rýchlom slede, pretože minulý týždeň sa rozhodovalo aj o poste predsedu ObFZ Levice. Na juhu Slovenska nemal vo štvrtok František Urban protikandidáta, pričom za jeho tretie funkčné obdobie v rade hlasovalo všetkých 35 prítomných delegátov. „Pocity sú príjemné a som veľmi rád, že okrem jednej zmeny pokračujeme v osvedčenom zložení. Dôvera sa nezískava deň pred voľbami. Dnes otvárame ďalšie obdobie a dúfam, že budeme pracovať rovnako svedomito i naďalej. Potešilo by ma, ak by sme dokázali zvýšiť počet klubov a prilákať viac rozhodcov,“ prehlásil bezprostredne po zvolení staronový predseda ObFZ Levice František Urban. Uvedená zmena je v podobe Jozefa Rosýpala, ktorého nahradil Peter Varga.

(Zdroj: ZsFZ, Autor: Marián Červenka)

„Veľmi si vážim, že pozvanie prijali dvaja najvyššie postavení funkcionári - pán Kováčik a pán Gádoši, pretože obohatili našu konferenciu zaujímavými názormi,“ ďakoval na konferencii Urban. „Oblastné zväzy sú pre nás podstatné a tvoria základ, vďaka ktorému sme najväčší športový zväz v krajine. Máme zhruba 100-tisíc registrovaných členov, 1692 klubov a ročne sa odohrá približne 52-tisíc zápasov. Na Slovensku sa to často nenosí, práve preto chcem poďakovať domácim funkcionárom za milé ocenenie, na margo nemalej finančnej pomoci amatérskemu futbalu,“ uviedol prezident SFZ Ján Kováčik.

(Zdroj: ZsFZ, Autor: Marián Červenka)

„Gratulujem Ferimu. Konferencia v Hronských Kosihách prebiehala v priateľskom duchu a jednohlasné voľby odzrkadľujú dobre odvedenú prácu. Výkonný výbor na čele s Františkom Urbanom pokračuje tretie obdobie a ja im držím palce, teším sa na spoluprácu,“ uzavrel predseda ZsFZ Ladislav Gádoši.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: