Hlavné menu

Sninčania na sústredení zavalení snehom

Šéfredaktor|31. jan 2017 o 01:00

Zimné zápasy v humenskom regióne (I.) - rozkrútil sa kolotoč prípravných stretnutí.

Čaňa (IV.) - Snina (III.) 2:1 (1:0)

Gól hostí: M. Pčola

MFK Snina: Lojka (Kopťár) - Balko, Karľa, J. Lukáč, M. Hreha, Hišem, Skvašík, Popovič, Jankaj, Červeňák, M. Pčola (Čopík, Matus).

 

Jasenov (V.) - FK Humenné (IV.) 3:3 (1:2)

góly: Lazur 2, Porvaznik (Labik nepremenil PK za stavu 1:1) - Sališ, Gigán, „Ukrajinec 1“.

Jasenov: Behun – Kríž, Šamo, Chalupka, Labik – Horvat, Porvaznik, Lazur, Slovenskyi – Veselovskyy, Roško (Okoš).

FK Humenné: Izai – C. Vasiľ, Ukrajinec 1, M. Babin, Petričko – Ukrajinec 2, Ukrajinec 3, Voroňák, Jurov – Cigán, S. Karnaj (L. Krajník, Šaro, Sališ, Balog, Zlacký, Maďak, Harvilčák).

 

Treťoligová MFK Snina bola v termíne 25.- 29.1. na zimnom sústredení v Uliči (okres Snina). Realizačný tím: Jozef Štafura (tréner), Pavol Diňa (asistent trénera), Peter Polačko (masér).

So sninským trénerom sme prehodili pár slov, ako zimná príprava prebieha... „Od stredy do nedele sme si „zamakali“ na sústredení, trikrát denne, jediná vec, ktorá ma mrzela, že sme nemali k dispozícii hraciu plochu, lebo snehu bolo naozaj neúrekom. Chlapci však odviedli poctivú robotu, s ich prístupom som veľmi spokojný,“ začal debatu Jozef Štafura.

V kádri sa zatiaľ neobjavilo ukrajinské trio Vursta, Pylyp a Vyhnevskyi. Aké sú informácie? „V dohľadnej dobe sa zapoja do prípravy, na mysli mám najbližšie dni. Neboli síce s nami na sústredení, ale máme ešte dosť priestoru a času, aby sme prípravu zvládli. Z hrubej fázy postupne prechádzame na hernú, víkendovo s prípravnými zápasmi, najbližšie v nedeľu proti Veľkým Revištiam. Zápasy budeme hrávať na umelej tráve v Stropkove,“ poznamenal kormidelník MFK Snina.

Aké sú v kádri aktuálne zmeny? „Káder z jesene ostal pohromade, čo je dobrý stav. Prípravu s nami začali aj mladí chlapci z vlastného dorastu, sú šikovní, určite dostanú príležitosť ukázať sa a nájsť si miesto v „áčku“ seniorov,“ dodal Jozef Štafura.

       

Na sústredení sa zúčastnili: Marián Pčola, Peter Hišem, Jozef Skvašík, Jozef Lukáč, Juraj Popovič, Ľuboš Jankaj, Miloš Lojka, Marián Hreha, Erik Matús, Dávid Karľa, Ľuboš Peknhaus, Miroslav Balko, Maroš Lajtár, Lukáš Čopík.

Chýbali: J. Hreha, S. Lojka, M. Červeňák, E. Hanc, M. Vursta (UKR), I. Pylyp (UKR), O. Vyshnevskyi (UKR).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: