Jedenástka. Bola? Nebola? Rozhodla...

Šéfredaktor|11. sep 2019 o 10:55

Humenčania na treťoligovej úrovni nenašli recept ani na Stropkov.

 

V uplynulej sezóne najskôr doma remizovali 1:1, jarná odveta dopadla z ich pohľadu 1:2, aj aktuálny jesenný žreb určil výhodu domáceho prostredia Humenčanom, avšak výsledkom divákov nepotešili. Prehrali 1:2...

 

V 8. kole TIPOS 3. ligy nepochodil doma Prešov (Svidník 2:2), až v nadstavenom čase ratoval aspoň bod Vranov (Snina), úplne na prázdno vyšlo Humenné.

„Stropkov má svoju kvalitu, podľa mňa je to čierny kôň v boji o postup do 2. ligy. Očakával som takticky vyrovnaný duel, žiadnych desať - pätnásť šancí na našej strane. Polčasová remíza aj zodpovedala obrazu hry, ale v druhom dejstve sme už boli lepší. Nezvládli sme finálnu fázu,“ začal hodnotenie duelu Peter Košuda.

V 79. minúte Humenčania inkasovali, o dve minúty Kulich vyrovnal. V 84. minúte vyprovokovala vkĺzačka domáceho Kovalčíka k pádu Kuzmu a rozhodca fúkol do píšťalky.

„Čo k tomu povedať. Pár chvíľ predtým sa udiala pre nás jasná situácia v šestnástke súpera a hralo sa ďalej. Ťažko mi je vynášať súdy, či jedenástka pre súpera byť mala - nemala. Vrátim sa opäť k zákroku predtým, ktorý bolo aj počuť a nič... Každopádne moment, ktorý rozhodol o výsledku,“ konštatoval sklamaný kormidelník FK Humenné.


 

V domácich radoch sa objavil Erik Streňo. Z Popradu prišiel na hosťovanie do 30. júna 2020.

„Naskytla sa možnosť získať ho, má skúsenosti z ligy, takže sme to využili,“ znela strohá odpoveď.

Najbližšie čaká Humenčanov derby. Cestujú k susedom do Sniny.

„Hrali sme s Lipanmi, Vranovom, Kalšou, Prešovom, béčkom Popradu, teraz sme mali Stropkov, všetko tímy z hornej polovice. Nasleduje Snina, ktorá má doma špecifické prostredie. Chceme uspieť a zabudnúť na posledné zakopnutie,“ dodal Peter Košuda.     

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: