Správy

MUŽI A - EURO aj s unikátnymi kartičkami Slovenskí Sokoli

(Zdroj: Sportzoo)
24. jún 2024 o 11:55
(Zdroj: Sport Zoo)

Fanúšikov slovenského futbalu poteší počas Majstrovstiev Európy unikátna kolekcia kartičiek Slovenskí Sokoli 2024. V balíčkoch môžete získať kartičky našich najväčších futbalových hviezd vrátane vzácnych kúskov s originálnymi podpismi či kúskami ich dresov.

Kartičky Slovenskí Sokoli 2024 od SportZoo sú už v predaji na oficiálnom e-shope výrobcu www.sportzoo.store, vo fanshope SFZ a predajniach Smarty a BRLOH.

Základom každej zbierky je 36 základných kartičiek, na ktorých nechýbajú najväčšie hviezdy národného tímu, tréner Francesco Calzona, ale aj hráči, ktorí sú členmi širšieho kádra.

Z Hobby balíčkov môžete získať taktiež atraktívne kartičky s podpismi slovenských reprezentantov alebo kúskami ich zápasového dresu či dokonca štucne

Natrafiť viete aj na špeciálne dizajnové kartičky mladých talentov, futbalových legionárov, hráčov so špeciálnymi schopnosťami či kartičky mapujúce cestu Slovenska na EURO. Medzi najvyhľadávanejšie budú určite patriť karty MH17, ktoré sú spomienkou no bohatú reprezentačnú kariéru Mareka Hamšíka.

Najvzácnejšie kartičky sa však nachádzajú v baleniach Exclusive. Okrem množstva druhov kartičiek s podpismi a hranými materiálmi súčasných či bývalých futbalových reprezentantov môžete obohatiť svoju zbierku aj o unikátne kartičky Q&A, ktoré okrem podpisu obsahujú taktiež originálnu odpoveď hráča na jednu zo 6 otázok.

V kolekcii sa nachádza aj zberateľsky populárna novinka Team Unity, vďaka ktorej si viete vyzbierať kompletné logo slovenského futbalu a nechýbajú ani najvzácnejšie karty Unique Mark, z ktorých si môžete vyskladať mená hráčov či logá zo zápasových dresov slovenských reprezentantov.

Viac o kartičkách Slovenskí Sokoli nájdete na www.sportzoo.sk.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: