MONACObet liga

II. LIGA – V 19. kole dva ťaháky

Branislav Sarňák|5. mar 2022 o 08:30

BRATISLAVA (SFZ) – Sobota a nedeľa budú patriť zápasom 19. kola II. ligy. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na dva šlágre MFK Dukla Banská Bystrica – FC Košice a MFK Skalica – FK Železiarne Podbrezová. 

Duel na strednom Slovensku, s výkopom v sobotu o 12.30 h odvysiela naživo JOJ Šport. Banskobystričania chcú odčiniť úvodnú prehru jarnej časti proti Podbrezovej (0:2), no vedia, že ich čaká súper, ktorý tiež myslí na postup do najvyššej súťaže. „Čaká nás ťažký súper. Ideme do zápasu s cieľom vyhrať. Plne sa sústreďujeme iba na tento súboj. Rozhodovať totiž bude koncentrácia na ihrisku, mentálne nastavenie a samozrejme efektivita. Ak všetci dáme do hry srdce, zápas môžeme zvládnuť,“ povedal pre mfkdukla.sk útočník Dukly David Depetris.

Košičania počas týždňa odohrali náročný zápas v Slovnaft Cupe proti Spartaku Trnava (1:2), teraz ich čaká ďalší ťažký duel. „Výkon v zápase s Trnavou bol výborný. Na to chceme a ideme nadviazať v dueli s Banskou Bystricou. Pred nami sú veľmi dôležité tri zápasy, toto je náš krátkodobý cieľ. So súperom sa navzájom poznáme, rozhodne aktuálna forma a tímový výkon v daný deň,“ vravel pre klubový web tréner FC Jozef Vukušič.

Stretnutie na Záhorí sprostredkuje fanúšikom, ktorí sa nebudú môcť zúčastniť priamo na štadióne, Futbalnet.TV. Začiatok je na programe dnes od 17.00 h. „Zápas o popredné priečky tabuľky s Podbrezovou sa blíži a my, MFK Skalica, sa touto cestou chceme symbolicky poďakovať všetkým, ktorí si to za svoje nasadenie počas pandémie zaslúžia,“ uvádza v stanovisku MFK Skalica na svojom webe. „Čaká nás súper, ktorý má fantasticky prepracovanú defenzívu. Je to emočne silné mužstvo hrajúce deväťdesiat minút naplno a je kondične dobre pripravené, takže ten zápas bude o tom, akým spôsobom budeme schopní a ochotní byť presní a pokojní s loptou. Takisto sa musíme vyrovnať súperovi v pracovitosti,“ uviedol pre klubový web tréner Podbrezovej Roman Skuhravý.

Okrem toho ešte v sobotu hráči FC Petržalka nastúpia na pôde Partizána Bardejov. V nedeľu rezerva Žiliny privíta Slavoj Trebišov, Slovan B bude hostiť futbalistov Komárna. Futbalnet.TV odvysiela súboj FC Rohožník – FC ŠTK 1914 Šamorín a JOJ Šport FK Humenné – MŠK Púchov. Stretnutie MŠK Námestovo privíta FK Dubnica nad Váhom je pre nespôsobilú hraciu plochu odložené na neurčito.

Stretnutie MŠK Námestovo - FK Dubnica nad Váhom je pre nespôsobilú hraciu plochu odložené na neurčito.

Takto je aktuálne zasnežená hracia plocha v Námestove. Zápas s Dubnicou je odložený na neurčito.
Takto je aktuálne zasnežená hracia plocha v Námestove. Zápas s Dubnicou je odložený na neurčito.

Program 19. kola

Tabuľka

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: