Aktuality

Žarnovičanky oblastnými majsterkami kategórie žiačok

Tomáš Gemza|12. jún 2017 o 13:20

Historicky premiérovým titulom majsteriek ObFZ Žiar nad Hronom v kategórii žiačok sa môžu hrdiť futbalistky MFK Žarnovica.

Zverenkyne trénera Jána Matonoka prešli polsezónou súťažného ročníka 2016/2017 ako nôž maslom a súťaž hranú turnajovým spôsobom vyhrali s náskokom štyroch bodov. Druhé miesto obsadili futbalistky FK Pohronie, tretie hráčky TJ Prestavlky a štvrté žiačky ŠK Lesy Banská Belá. Súčasťou súťaže bolo aj družstvo MFK Nová Baňa, ktoré však nastúpilo len na dve súťažné stretnutia na domácom turnaji. Na zvyšné tri turnaje futbalistky z Novej Bane nepricestovali a obsadili konečné piate miesto.

 

Po skončení posledného majstrovského stretnutia sa v piatok 9. júna v Žarnovici uskutočnilo oceňovanie kolektívov aj jednotlivcov. Najlepšou strelkyňou sa s 21 gólmi stala Zuzana Nina Nárožná z FK Pohronie, najlepšou brankárkou Tatiana Brestenská z majstrovského celku MFK Žarnovica. Ocenenia odovzdával člen TMK ObFZ Žiar nad Hronom Vladimír Ďurian.

 

Všetky štatistiky súťaže nájdete tu: http://www.obfzzh.sk/sutaz/1615/

 

Fotogaléria: Záverečné oceňovanie družstiev a jednotlivcov Oblastných majstrovstiev v minifutbale žiačok WU15. Foto: Tatiana Gemzová

Súvisiaci obsah