Športovo-tehnická komisia

Úradná správa ŠTK č. 21 zo dňa 12.12.2022

13. dec 2022 o 17:52

ŠTK žiada všetky FK, aby zodpovedne sledovali uznesenia v ISSF a prípadné nezrovnalosti riešili so správcom súťaže.

ŠTK žiada všetky FK, aby si skontrolovali schválene zmeny v ISSF systéme. Prípadné nezrovnalosti je potrebné riešiť so správcom súťaží.

ŠTK upozorňuje FK, že pri striedavom štarte v kategórii mládeže podľa platného znenia SP čl.28 (8), hráč klubu vyššej úrovne súťaže nesmie štartovať za klub nižšej úrovne súťaže, ak za klub vyššej úrovne súťaže odohral v jednotlivej časti súťaže (jesennej, jarnej) viac ako polovicu hracieho času (SP čl. 28/1). V prípade porušenia uvedeného článku je takýto štart považovaný za neoprávnený štart hráča (SP čl. 52) a voči FK budú vyvodené príslušné sankcie podľa SP a DP.

ŠTK upozorňuje FK, že za B-družstvo môžu štartovať hráči, ktorí za A-družstvo v tej istej vekovej kategórií neštartovali vo viac ako polovici MFS pre jednu časť súťažného ročníka a traja hráči z A-družstva klubu bez obmedzenia vo vzťahu k počtu odohratých stretnutí. Za štart v stretnutí sa považuje akýkoľvek časový úsek stretnutia (SP čl. 47/2).

ŠPORTOVO-TECHNICKÁ OBLASŤ

7. liga HUMMEL

TFK 1939 Záblatie, ŠTK berie na vedomie odvolanie voči uzneseniu TN-STK-2022/2023-0387. ŠTK potvrdzuje rozhodnutie v plnom rozsahu a v zmysle SP čl. 87/3 odstupuje odvolanie na OdK.


ŠTK praje všetkým klubom, funkcionárom, hráčom, delegovaným osobám a priaznivcom futbalu pokojné a ničím nerušené prežitie vianočných sviatkov a v Novom roku 2023 pevné zdravie, veľa osobných, pracovných a športových úspechov.


Denis Poruban

predseda Športovo-technickej komisie ObFZ Trenčín

Najbližšie zasadnutie ŠTK sa uskutoční v pondelok 02.02.2023

Súvisiaci obsah