Hlavné menu

PODPORA REKONŠTRUKCIE A VÝSTAVBY FUTBALOVEJ INFRAŠTRUKTÚRY

Ondrej Pristáč|15. aug 2017 o 10:00

INFORMÁCIE O ROZDELENÍ FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV V PROJEKTE SFZ

Prvá výzva na rekonštrukcie úspešne pokračuje v plnom prúde

Zoznam úspešných žiadateľov SL

V rámci projektu SFZ "Podpora rekonštrukcie a výstavby futbalovej infraštruktúry” schválil výkonný výbor SFZ 14.8.2017 na základe odporúčania pracovnej skupiny zoznam úspešných žiadateľov o príspevok v rámci prvej etapy projektu, ako aj výšku finančných príspevkov na jednotlivé projekty.

Z celkovo alokovanej sumy na prvú etapu (3mil. EUR) bolo prerozdelených na východ  765.000 EUR. VV SFZ v tejto súvislosti odsúhlasil, že finančné prostriedky nerozdelené v rámci 1. etapy projektu vo výške 200 tis. EUR budú presunuté do balíka finančných prostriedkov, ktoré budú prerozdeľované v rámci 2. etapy projektu, pri zachovaní územného princípu rozdelenia príspevku v rámci jednotlivých regiónov.

Na základe tohto prebehne na VsFZ koordinačné stretnutia  projektového manažéra SFZ p. Dedíka so zástupcami úspešných žiadateľov, na ktorom budú zo strany SFZ oboznámení s ďalším postupom a podmienkami realizácie projektov. 

Stretnutie sa uskutoční dňa 23.08.2017 o 17,00 hod. v budove Dome športu v Košiciach na Alejovej 2 v sídle VsFZ. Je potrebné zabezpečiť zástupcu žiadateľa na tomto stretnutí.  

Súvisiaci obsah