Úradné správy KR ObFZ

Úradná správa KR ObFZ N. Zámky č. 2 zo dňa 15.9.2024

Matej Zemko|15. sep 2024 o 15:15

Úradná správa KR ObFZ N. Zámky č. 2 zo dňa 15.9.2024

KR upozorňuje R a FO, že v prípade nedostavenia sa delegovaného R alebo AR na stretnutie, sú povinní kontaktovať KR cez podanie na komisiu.

KR upozorňuje R na zasielanie ospravedlnenia najneskôr 14 dní pred MFZ. Ospravedlnenie zasielajte na e-mailové adresy alebo telefonicky. Ospravedlnenia musia zasielať aj R zaradení na nominačnú listinu ZSFZ a SFZ. Ospravedlnenia zasielajte na emailové adresy :

matej.zemko@gmail.com ladislav.kasas@centrum.sk

KR dôrazne upozorňuje R, že sú povinní pred majstrovským stretnutím postupovať v zmysle čl. 73 Súťažného poriadku SFZ, tzn. povinne vykonať kontrolu zostáv družstiev uvedených v Zápise o stretnutí.

Pri kontrole zostáv družstiev je nevyhnutné dbať na to, či uvedený hráč v zostavesprávne číslo na drese, ktoré sa zhoduje so zápisom o stretnutí a spĺňa vek pre danú kategóriu, za ktorú nastupuje v majstrovskom stretnutí. V prípade, že sa jedná o hráča, ktorý štartuje vo vyššej vekovej kategórii musí byť v ISSF nahraté jeho ostaršenie a pri jeho mene zobrazený symbol .

KR na základe podnetu ŠTK ObFZ Nové zámky a porušenie RS a SP odstupuje R František Tóth (1313905) na doriešenie na DK ObFZ.

V zmysle čl. 48 Súťažného poriadku je v súťažiach mládeže povinná konfrontácia pred začiatkom stretnutia, ktorú vykonajú kapitáni a vedúci družstva. Z tohto dôvodu každý R po uzatvorení Zápisu o stretnutí vytlačí “Zápasovú súpisku s fotografiami” odovzdá ju vedúcim družstva a kapitánom, aby si vykonali konfrontáciu.

Súvisiaci obsah