Zlaté Moravce majú prvý bod, remizovali s Podbrezovou

Hráči ViOn-u (v tmavom) síce minulý týždeň ešte nebodovali, no v domácom dueli proti Horehroncom sa už dočkali.
Hráči ViOn-u (v tmavom) síce minulý týždeň ešte nebodovali, no v domácom dueli proti Horehroncom sa už dočkali. (Autor: SITA)
SITA|15. aug 2015 o 22:09

Celý zápas odchytal za hostí bývalý gólman a nedávna opora ViOn-u Martin Kuciak.

Fortuna liga - 5. kolo:

FC ViOn Zlaté Moravce - ŽP Šport Podbrezová 2:2 (1:0)

Góly: 8. Tawamba Kana (z pok. kopu), 79. Bamba - 69. Sabler, 77. Mário Almaský

ŽK: 20. Majkič, 43. Tipurič, 74. Perišič, 75. Cebara - 8. Pimpara, rozhodovali: Ježík - Bobko, Jankovič

Zlaté Moravce: Ranilovič - Tipurič, Pintér, M. Perišič, Cebara (86. Rejdovian) - Marques de Souza, Tawamba Kana, Orávik, Ploj (67. Bamba) - Majkič (62. Krznarič), Glavaš

Podbrezová: M. Kuciak - Migaľa, Kupčík, Pimpara, Andrič - P. Vajda (46. Kochan) - Gál-Andrezly, Mehanovič, Mário Almaský - Melunovič (46. Sabler), Vaščák (62. Žilák)

ZLATÉ MORAVCE. Futbalisti Zlatých Moraviec sa v piatom zápase nového ročníka Fortuna ligy dočkali zisku prvého bodu. Vybojovali ho v domácom súboji s Podbrezovou, ktorý sa skončil 2:2.

V 77. min hostia viedli zásluhou Mária Almaského 2:1, ale o dve minúty neskôr vyrovnal na konečných 2:2 domáci mladík Farras Bamba.

Stretnutie sa začalo pre silný dážď o 45 minút neskôr. Zlaté Moravce zostávajú napriek zisku bodu na dne tabuľky, Podbrezová je na ôsmej priečke s 5 bodmi.

Hlasy

Milko Djurovski (tréner Zlatých Moraviec): "Rýchlo sme išli do vedenia gólom z jedenástky. Po inkasovanom góle na 1:2 sme sa do stretnutia opäť dokázali vrátiť. Škoda, že v závere sa Tawamba nedokázal ešte raz presadiť."

Zdenko Frťala (tréner Podbrezovej): "Som presvedčený, že dnes sme stratili dva body. Boli sme jednoznačne lepší, domáci sa snažili hrať na rýchle protiútoky. Keď to mám zhrnúť, dnes sme hrali proti Tawambovi, ktorý preukázal svoje jednoznačné kvality."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Zlaté Moravce majú prvý bod, remizovali s Podbrezovou