Tomáš Brigant sa stal novou posilou Trnavy, Tambe zatiaľ neodchádza

Brigantovi (uprostred) len tesne ušli ME 21 v Poľsku.
Brigantovi (uprostred) len tesne ušli ME 21 v Poľsku. (Autor: TASR)
SITA|11. júl 2017 o 16:36

Naposledy pôsobil v FK Senica.

TRNAVA. Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Tomáš Brigant bude vo svojej kariére pokračovať vo fortunaligovom klube FC Spartak Trnava.

Informuje o tom klubový web s dôvetkom, že kontrakt je na dva roky. Dvadsaťdvaročný krídelník naposledy pôsobil v FK Senica, kde hosťoval zo Zbrojovky Brno.

"Som rád, že sa mi pán Hoftych ozval. Spartak je veľký klub, jeden z najväčších na Slovensku. Môj príchod sa riešil už počas minulej zimy, vtedy to však nevyšlo. O to viac sa teším, že tu môžem byť teraz," povedal po podpise zmluvy Brigant, ktorý v minulosti hrával aj v AS Trenčín a Spartaku Myjava.

Tesne sa nevošiel do záverečnej nominácie trénera tímu SR "21" Pavla Hapala pre júnové ME tejto vekovej kategórie v Poľsku.

"Ide o krídelníka využiteľného najmä z pravej strany. Sme pevne presvedčení, že bude správnou posilou a práve krídelné priestory vďaka jeho príchodu ešte viac posilníme," uviedol PR a event manažér FC Spartak Marek Ondrejka. Brigant si bude obliekať dres s číslom 19.

K tímu sa po Pohári konfederácií v Rusku a predĺženom voľne pre rodinné dôvody pripojil aj kamerunský útočník Robert Tambe. Do tréningového procesu sa zapojí v stredu.

"Šumy o jeho prípadnom odchode sú nateraz neaktuálne," píše sa na webe Spartaka Trnava.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Tomáš Brigant sa stal novou posilou Trnavy, Tambe zatiaľ neodchádza