VIDEO: Šialený gól! Stopér Trnavy predviedol fantastické nožničky

Moment zápasu.
Moment zápasu. (Autor: RTVS)
Ivan Mriška|17. aug 2023 o 21:49

Lukáš Štetina je hrdinom Trnavy.

TRNAVA. V Poznani mali jasnú prevahu Poliaci. V závere však stopér Lukáš Štetina upravil na 2:1.

Tento moment bol dôležitý. Nesmiernu cenu má dnes. Ten istý muž strelil gól na 3:1, ktorým Trnavu poslal do baráže Európskej konferenčnej ligy.

Jeho gól bol šialený. Hoci je stopér, rodák z Lukáčoviec pri Nitre vystrúhal fantastické nožničky.

Predviedol sa ako typický zakončovateľ. Bol to nádherný futbalový moment.

 „Krásna bodka za postupom Trnavy. Čerešňa na šľahačke. Trnava sa dobre pripravila na odvetný zápas. Výborne negovala kvality súpera a udrela v pravý čas.

Vyťažila z minima maximum. Predviedla pohárový výkon, s akými sa stretávame. Som rád, že naše mužstvo odohralo takýto skvelý zápas,“ hodnotil futbalový expert RTVS Róbert Paldan.

VIDEO: Gól Lukáša Štetinu

Na moment zápasu centroval takmer z čiary Kristián Koštrna. Hostia mohli v závere poslať duel do predĺženia, ale skvelým zákrokom sa blysol brankár Dominik Takáč.

Poznaň dominovala v štatistikách, no na bojovnú Trnavu to nestačilo.

„Nevedel som, že to tam zapadne. Chvála Bohu. Bola to čerešnička na torte,“ pre RTVS povedal hrdina zápasu Lukáš Štetina.

VIDEO: Gól Lukáša Štetinu spoza brány

Čo stopér robil v šestnástke súpera?

„Bolo tam predskočenie. Zobral som loptu a odovzdal ju medzi dvoch hráčov. Hovorím si, že nebudem zastavovať. Skúsil som to. Videl som, že Kiko centruje. Skúsil som sa vrátiť a bol z toho nádherný gól,“ dodal muž, ktorý chválil perfektnú atmosféru a silnú podporu fanúšikov Trnavy.

O skupinovú fázu Európskej konferenčnej ligy zabojuje Trnava proti SK Dnipro-1. Prvý zápas sa hrá v Trnave, odveta v Košiciach.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Šialený gól! Stopér Trnavy predviedol fantastické nožničky