V Michalovciach sa pripravujú nové tváre, rátajú s nimi od leta

Nové tváre v MFK Zemplín - Til Mavretič (vľavo) a Alejandro Mitrano.
Nové tváre v MFK Zemplín - Til Mavretič (vľavo) a Alejandro Mitrano. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|28. mar 2019 o 13:22

Do MFK Zemplín pribudli Slovinec a Venezuelčan, má prísť aj Nigérijčan.

MICHALOVCE. Aj keď si michalovský MFK Zemplín v súčasnosti užíva zápasy v skupine o titul, pomaly už začína myslieť aj na nasledujúci prvoligový ročník.

Začiatkom tohto týždňa sa do tréningového procesu žlto-modrých zapojili dve nové tváre, a to konkrétne Slovinec Til Mavretič a Venezuelčan Alejandro Mitrano.

K tejto dvojici by mal v dohľadnom čase pribudnúť aj jeden nigérijský útočník, ktorý je reprezentant svojej krajiny v kategórii do 23 rokov.

Papierovo budú dotiahnutí už teraz

Zemplínčania majú ešte v čerstvej pamäti uplynulé leto, kedy mužstvo skladali za pochodu aj počas rozbehnutej súťaže, na čo doplatili zlými výsledkami. A tomu chcú teraz predísť, preto už teraz začínajú budovať mužstvo na budúcu sezónu.

„Snažíme sa pripraviť káder už smerom k letu, aby sme opäť nezháňali hráčov na poslednú chvíľu, ako to bolo vlani. Papierovo budú vybavení už teraz, ale do zápasového diania pravdepodobne už v jarnej časti nezasiahnu. Chceme, aby sa počas najbližších dvoch mesiacov v našom klube adaptovali a v lete už boli plnohodnotne k dispozícii,“ vyjadril sa predseda predstavenstva MFK Zemplín Štefan Laurinčík.

Jeden do ofenzívy, druhý do defenzívy

A kto sú nové tváre v michalovskom košiari?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V Michalovciach sa pripravujú nové tváre, rátajú s nimi od leta