Trenčín bude o postup do Corgoň ligy bojovať so štyrmi posilami

SITA|19. feb 2009 o 17:51

Novými hráčmi prvoligového mužstva AS Trenčín sú Čirik, Ševela, Kubík a Adolfo Ereros.

TRENČÍN. Novými hráčmi prvoligového mužstva AS Trenčín, s ktorými sa zverenci trénera Ivana Galáda budú usilovať o postup z I. futbalovej ligy do Corgoň ligy, sú 26-ročný stredopoliar Ján Čirik a 33-ročný stopér Martin Ševela (obaja prišli z Interu Bratislava), ako aj dvojica útočníkov: iba 19-ročný František Kubík z Prievidze a 23-ročný argentínsky legionár Sebastian Adolfo Ereros. Podľa generálneho manažéra AS Trenčín Róberta Rybníčka práve spomenuté kvarteto novicov by malo definitívne uzavrieť súpisku tímu pre ťažké jarné súboje, ktoré Trenčanov čakajú v druhej najvyššej futbalovej súťaži.

Ako v tejto súvislosti uviedla oficiálna internetová stránka Trenčína www.astrencin.sk, generálkou AS na prvoligovú jar bude duel proti FC Nitra. Stretnutie sa uskutoční v sobotu 21. februára o 12.00 h v Matúškove pri Galante.

"Obaja súperi chceli odohrať tento zápas na prírodnej tráve. Keďže sú však na Považí v týchto dňoch zlé klimatické podmienky, niekoľko dní sme mali problémy s nájdením vhodného ihriska," povedal vo štvrtok pre agentúru SITA generálny manažér AS Trenčín R. Rybníček. Funkcionári AS Trenčín sa napokon dohodli s futbalovým klubom v Matúškove neďaleko Galanty. Súboj s corgoňligovým súperom bude posledným testom pred očakávaným stretnutím Košice "B" - AS Trenčín, ktorý by sa v Košiciach mal hrať 1. marca 2009.

V doterajšom priebehu prípravy odohral tím vedený trojicou Ivan Galád - Ivan Vrabec - Roman Hodál jedenásť zápasov. Trenčania v nich zaznamenali dve víťazstvá (1. FC Brno 2:1, FK Dukla Banská Bystrica 2:0), štyrikrát remizovali (MFK Ružomberok 2:2, SK Dynamo České Budějovice 1:1, 1. FC Slovácko 0:0, FK Bohemians 1905 0:0) a päťkrát svojim súperom podľahli (Třinec 0:2 a 1:3, FK Mladá Boleslav 1:6, Bohemians Praha 1:2 a FK Baník Sokolov 2:3).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Trenčín bude o postup do Corgoň ligy bojovať so štyrmi posilami