Tragédia na bejzbalovom zápase: Divák zomrel po páde z tribúny

Zdravotníci vynášajú zraneného muža zo štadióna. Pri prevoze do nemocnice napokon zahynul.
Zdravotníci vynášajú zraneného muža zo štadióna. Pri prevoze do nemocnice napokon zahynul. (Autor: TASR/AP)
SITA|30. aug 2015 o 15:48

Už v minulosti sa na štadióne Turner Field stali dve podobné nešťastia. Po páde z vyšších poschodí tribúny na nižšie miesta zahynul asi šesťdesiatročný fanúšik.

ATLANTA. Tragická udalosť zatienila sobotňajší zápas zámorskej bejzbalovej súťaže MLB medzi klubmi Atlanta Braves a New York Yankees (1:3).

Počas siedmej zmeny zahynul jeden z divákov pri páde z horných poschodí hľadiska na nižšie miesta na tribúnach štadióna Turner Field.

Správa kanála World Breaking News Channel.

Potvrdil to Charles Hampton z miestnej polície. Dodal, že obeťou je šesťdesiatnik, ktorého identitu neodhalia pred informovaním príbuzenstva. Poručík skonštatoval, že nikto ďalší neutrpel zranenia.

Podľa portálu Sky Sports muž spadol z výšky približne päťdesiat stôp, čo je asi pätnásť metrov. Skonal po prevoze do nemocnice Grady Memorial. Predtým ho približne desať minút oživovali na mieste.

Za sedem rokov to bol v tomto dejisku tretí podobný prípad. Vyšetrovanie úmrtia v roku 2008 poukázalo na alkoholové podguráženie nešťastníka, predvlaňajšiu smrť označili za samovraždu.

V tomto prípade zatiaľ príslušné úrady zastávajú názor, že to bola nehoda bez vlastného úmyslu či cudzieho zavinenia.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Tragédia na bejzbalovom zápase: Divák zomrel po páde z tribúny