Starší žiaci MFK Rožňava vybojovali druhé miesto

(Autor: archív MFK Rožňava)
Peter Podolinský|1. feb 2017 o 00:00

Mládežníci sa zasa predviedli v dobrom svetle.

ROŽŇAVA/POPRAD. Starší žiaci MFK Rožňava cestovali v sobotu do popradskej haly Arena na turnaj o Pohár primátora mesta.

„Aj keď sme sa ráno zišli v oklieštenej zostave, rozhodli sme sa opäť dobyť Poprad. No tentoraz sme získali len druhé miesto, ktorému sa však tiež tešíme,“ začal štatutár MFK Rožňava Michal Domik.

Aj keď to bolo pre roč. narodenia 2002, Rožňava mala v zostave len jedného hráča tohto ročníka. Ostatní chlapci boli o rok mladší, brankár K. Kocsis až o dva roky.

„Napriek tomu inkasoval najmenej gólov zo všetkých brankárov, za čo mu patrí veľká pochvala. Verejná pochvala patrí aj ostatným hráčom, ktorí s veľkým srdcom bojovali až do konca turnaja,“ pokračoval Domik.

V prvom zápase v skupine si rožňavskí starší žiaci počínali bravúrne. Víťazstvom 16:0 nad Kežmarkom si získali pozornosť nielen divákov, ale i médií.

V ďalšom zápase zdolali Levoču 7:2 a účinkovanie v skupine uzavreli výhrou 3:1 nad FK V Poprad.

„Do semifinále sme tak išli z prvého miesta. V ňom sme sa stretli s druhým celkom B skupiny FK R Poprad. Víťazstvom 3:1 sme sa dostali do finále. Stretli sme sa tu so súperom, ktorého sme v skupine zdolali, no tentoraz nám už sily nestačili. Celý turnaj, teda 125 minút, sme totiž točili len siedmich hráčov, kým súper dvanástich. Víťazom gratulujem, organizátorom a trénerovi Milošovi Gallovi, s ktorým som spoločne koučoval našich chlapcov, ďakujem,“ uzavrel Domik.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Starší žiaci MFK Rožňava vybojovali druhé miesto