Som pripravený, vyhlásil Haraslín pred Liverpoolom. Pochvaľuje si systém trénera (Sportnet podcast)

Lukáš Haraslín.
Lukáš Haraslín. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|7. mar 2024 o 07:20

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 7. marec, a v tento deň pred pätnástimi rokmi debutoval 17-ročný Neymar v seniorskom futbale v drese Santosu.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Trnava je ďalším semifinalistom pohára

Futbalisti Spartaka Trnava sa stali po Lipanoch a Ružomberku tretími semifinalistami Slovnaft Cupu. V stredajšom štvrťfinále Slovenského pohára zvíťazili na pôde MFK Zemplín Michalovce 2:0. 

Úvodný gól zápasu strelil v 37. minúte hosťujúci Philip Azango, ktorý sa nakoniec ukázal ako gól víťazný.

Skóre zápasu uzavrel v 71. minúte Michal Ďuriš, ktorý potvrdil formu z posledných zápasov po návrate do Trnavy.

Hodnotenia trénerov oboch celkov Michala Gašparíka a Františka Straku nájdete v podcaste. Posledný štvrťfinálový zápas Slovanft Cupu sa bude hrať o týždeň v stredu, na Slovan v ňom narazí Podbrezová.

Viac k téme:

Na Slovákov čakajú veľkokluby

Na české futbalové tímy dnes čaká veľký deň. Futbalisti Sparty Praha aj so slovenským reprezentantom Lukášom Haraslínom chcú vo štvrtkovom prvom zápase osemfinále Európskej ligy prekvapiť favorizovaný FC Liverpool.

Haraslín je podľa slov pre RTVS Šport na zápas pripravený. Jeho reakciu nájdete v podcaste. Deň pred zápasom ale prišli zlé správy pre Spartu. Egyptský futbalista Mohamed Salah bude k dispozícii trénerovi Jurgenovi Kloppovi po svalovej únave, pre ktorú vynechal uplynulé štyri zápasy.

V akcii bude aj pražská Slavia s dvojicou Slovákov a mužstvo je odhodlané zvládnuť nemenej náročný duel na San Sire proti AC Miláno. Zatiaľ čo Haraslín začne na obrazovkách ČT a RTVS Šport o 18:45, Schranz s Tomičom o 21:00 na Sport 2.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Som pripravený, vyhlásil Haraslín pred Liverpoolom. Pochvaľuje si systém trénera (Sportnet podcast)