Ukázali sme krajine, že vieme bojovať za Slovensko, tvrdí gólový hrdina (podcast Sportnet)

Lukáš Haraslín strieľa druhý gól a Alfonz Sampsted v zápase J-skupiny 9. kola kvalifikácie ME 2024 vo futbale Slovensko - Island.
Lukáš Haraslín strieľa druhý gól a Alfonz Sampsted v zápase J-skupiny 9. kola kvalifikácie ME 2024 vo futbale Slovensko - Island. (Autor: TASR)
Sportnet|17. nov 2023 o 07:10

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok 17. november a v tento deň pred tridsiatimi rokmi odohrala svoj posledný futbalový zápas reprezentácia Československa, ktorá remizovala s Belgickom 0:0.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slovensko spečatilo postup na EURO

Slovensko si zahrá v lete 2024 na futbalových majstrovstvách Európy v Nemecku. Rozhodlo o tom domáce víťazstvo na Tehelnom poli nad Islandom 4:2 v predposlednom kvalifikačnom zápase skupiny J.

Slovenskí futbalisti podali presvedčivý, bojovný výkon, po ktorom nám pocit postupu chutil ešte viac. V podcaste si môžete vypočuť pozápasové hodnotenie gólového hrdinu Slovenska Lukáša Haraslína.

Viac k téme:

Prvá žena na bundesligovej lavičke

Nemecký futbalový klub Union Berlín prepustil po 5 rokoch hlavného trénera Ursa Fischera. Ten v minulej sezóne doviedol klub na štvrté miesto, čim si zaistil miestenku v Lige majstrov.

Momentálne je však nemecký tím na poslednom mieste v tabuľke a už 14 zápasov čaká na výhru. Tím dočasne povedie Marco Grote, ktorému bude pomáhať historicky prvá trénerka v Bundeslige Marie-Louise Etaová.

Bývalá futbalistka počas svojej kariéry pôsobila v nemeckej najvyššej súťaži, kde získala tri ligové tituly a v roku 2010 vyhrala aj ženskú edíciu Ligy majstrov.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Ukázali sme krajine, že vieme bojovať za Slovensko, tvrdí gólový hrdina (podcast Sportnet)