Železiari prekvapili Slovan, Calzona predstavil 30 nominovaných (Sportnet podcast)

Vpravo Matúš Vojtko (Slovan) a vľavo Peter Kováčik (Podbrezová) v zápase štvrťfinále Slovnaft Cupu medzi ŠK Slovan Bratislava - FK Železiarne Podbrezová
Vpravo Matúš Vojtko (Slovan) a vľavo Peter Kováčik (Podbrezová) v zápase štvrťfinále Slovnaft Cupu medzi ŠK Slovan Bratislava - FK Železiarne Podbrezová (Autor: TASR)
Sportnet|14. mar 2024 o 07:30

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 14. marec a v tento deň oslavuje svoje 36 narodeniny štvornásobný majster NBA s tímom Golden State Warriors, Stephen Curry.

 Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Podbrezová po 23 rokoch v semifinále

 V Slovnaft cupe došlo k ďaľšej senzácii. Slovan Bratislava končí už pred bránami semifinále. Momentálneho lídra ligovej tabuľky vyradili FK Železiarne Podbrezová výsledkom 1:3.

Favorit viedol po zásahu Tigrana Barseghjana, no o obrat v skóre sa gólmi postarali Šimon Faško a v závere Vincent Chyla a René Paraj.

Už predtým si postup medzi štvoricu najlepších vybojovali obhajca Spartak Trnava, MFK Ružomberok a treťoligový klub ŠK Odeva Lipany.

Viac k téme:

Čavrič v Calzonovej nominácii

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona nominoval na marcové prípravné súboje proti výberom Rakúska a Nórska 30 hráčov.

 Premiérovú pozvánku do národného tímu dostali traja futbalisti.

 Po zisku slovenského občianstva už je k dispozícii srbský rodák Aleksandar Čavrič, ktorý na klubovej úrovni pôsobí už v Japonsku.

 Okrem neho majú šancu na reprezentačný debut aj stredopoliar Tomáš Rigo a obranca Tomáš Nemčík.

 Prípravné stretnutie proti Rakúšanom sa uskutoční v sobotu 23. marca v Bratislave, duel proti Nórom sa uskutoční o tri dni neskôr v Osle.

Viac k téme:

Ďaľší Slovák na olympiáde?

Najlepší skateboardista slovenskej republiky, košičan Richard Tury má kvalifikáciu na olympijské hry rozbehnutú nad očakávania. Po prvej časti kvalifikácie je v disciplíne street na výbornej ôsmej priečke.

Disciplína street spočíva v robení rôznych trikov na zábradliach, schodoch či iných prekážkach.

Tury bol blízko kvalifikácii aj na tokijské olympijske hry, nakoniec mu však kvalifikácia ušla o 3 priečky.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Železiari prekvapili Slovan, Calzona predstavil 30 nominovaných (Sportnet podcast)