Šancu dostali hráči z lavičky, v pohári vypadli s treťoligistom

(Autor: Facebook)
SITA|12. aug 2015 o 13:00

V lige sa ako nováčik pohybujú v úvode sezóne v prvej polovici tabuľky. V národnom pohári však futbalisti MFK Skalica skončili už v druhom kole.

SKALICA. V utorňajšom stretnutí druhého kola slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cupu 2015/2016 sa zrodilo prekvapenie na úkor fortunaligistu MFK Skalica. S Krásnom nad Kysucou prehral 4:5 po penaltovom rozstrele.

V riadnom hracom čase sa zápas skončil nerozhodným výsledkom 1:1.

Záhoráci viedli nad účastníkom III. ligy od 23. minúty gólom Petra Mazana. Kysučanom sa tesne pred posledným hvizdom podarilo vyrovnať, keď sa strelecky presadil striedajúci Vladimír Harman.

"Šancu dostali hráči, ktorí nastupujú menej, aby predviedli, čo v nich je. Dopadlo to, ako to dopadlo. V 90. minúte sme inkasovali po náhodnej lopte a jedenástkový rozstrel je lotéria," vravel športový manažér Roman Čavojský.

Prehra s outsiderom však v žiadnom prípade neznamená pre hráčov z utorňajšej zostavy stopku v plánoch českého trénera Aleša Křečka. "Určite to nie je ich koniec, len sa ukázalo, na čom musia popracovať," dodal.

Skaličania nenadviazali na súboje s Michalovcami či Podbrezovou, z ktorých v lige získali štyri body.

Skaličania budú mať ideálnu príležitosť na reparát už túto nedeľu. V dueli piateho kola FL absolvujú premiéru na vlastnom štadióne v najvyššej slovenskej súťaži. Od 16.30 h privítajú futbalistov FC Spartak Trnava.

"V mene celého nášho klubu aj jeho predstaviteľov dúfam, že to skončí pozitívne," uzavrel Čavojský.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Šancu dostali hráči z lavičky, v pohári vypadli s treťoligistom