Rybáriková má podobný problém ako Cibulková, nebude hrať

Magdaléna Rybáriková má výrastok na päte a zapálenú achilovku.
Magdaléna Rybáriková má výrastok na päte a zapálenú achilovku. (Autor: TASR)
SITA|15. apr 2015 o 13:45

Namiesto Rybárikovej bude v kádri sedemnásťročná Kristína Schmiedlová.

BRATISLAVA. Magdaléna Rybáriková zo zdravotných dôvodov bude chýbať tímu slovenských tenistiek na antuke v Aegon aréne NTC v Bratislave počas víkendového stretnutia proti Švédkam v play-off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2016 reprezentačných družstiev žien.

Národnú štvorku vyradila z nominácie indispozícia nohy. V stredu to prostredníctvom tlačového oddelenia Slovenského tenisového zväzu (STZ) oznámil kapitán Matej Lipták.

Vyšetrenia v Nemecku odhalili u 26-ročnej piešťanskej rodáčky (53.) výrastok na päte a zapálenú achilovku. Ide o podobnú indispozíciu, pre ktorú momentálne po marcovej operácii nehrá Dominika Cibulková.

8februar2015_holandsko_slovensko_fed2322_r8111.jpg

Kristína Schmiedlová (vľavo) debutovala vo Fed Cupe vo februári v Holandsku. Zahrala si štvorhru po boku Kristíny Kučovej. FOTO - TASR.

Namiesto Rybárikovej bude v kádri sedemnásťročná Kristína Schmiedlová (578.). Mladšia z košického sesterského dua debutovala v rámci Pohára federácie vo februári v holandskom Apeldoorne. Zahrala si štvorhru po boku Kristíny Kučovej.

V nominácii SR sú aj Karolína Schmiedlová, Daniela Hantuchová a Jana Čepelová. Kristína Schmiedlová je s domácim tímom od začiatku spoločnej prípravy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Billie Jean King Cup»Rybáriková má podobný problém ako Cibulková, nebude hrať