Púchov - Dubová 1:1 v semifinálovej odvete SP, do finále ide Matador

TASR|15. apr 2003 o 19:27

Púchov (TASR) - Prvým finalistom Slovenského pohára vo futbale, ktoré sa uskutoční 8. mája v Topoľčanoch sa stali futbalisti Matadoru Púchov. Účastník ...

Púchov (TASR) - Prvým finalistom Slovenského pohára vo futbale, ktoré sa uskutoční 8. mája v Topoľčanoch sa stali futbalisti Matadoru Púchov. Účastník minuloročného finále síce v semifinálovej odvete na domácej pôde len remizoval s druholigovou Petrochemou Dubová 1:1, no vďaka remíze 2:2 v prvom zápase na ihrisku v Dubovej postupuje ďalej.

O finálovom súperovi Matadoru sa rozhodne v druhom semifinálovom dueli Slovan Bratislava - MŠK Žilina, ktorý je na programe v stredu o 18.00 h na Tehelnom poli.

Matador Púchov - Petrochema Dubová 1:1 (0:1)

Góly: 48. Jambor - 45. Penov. Rozhodca: Stredák, ŽK: Čvirik (Púchov), striedania: 46. Škripec za Gegiča, 73. Holčík za Čvirika, 90. Zelníček za Pet. Vavríka - 74. Haviar za Špánika, 2653 divákov.

V odvete semifinále Slovenského pohára favorit Matador sklamal výkonom hlavne v prvom polčase. Hostia boli rýchlejší, vypracovali si gólové príležitosti, ktoré Bernády s námahou kryl. V 45. min však nestačil na Penova, ktorý získal hosťom vedenie. Druhý polčas začali lepšie domáci, Breška v 48. min presne nacentroval a Jambor zblízka vyrovnal. Ani potom nemala hra valnú úroveň, v domácom mužstve len Bernády a Kováč splnili ligové parametre. Nedarilo sa opäť útočníkom Pernišovi a Breškovi a o postupe rozhodol výsledok v Dubovej, kde dal Matador dva góly.

/prvý zápas 2:2, do finále postupuje Púchov/

Hlasy trénerov:

František Komňacký, tréner Púchova: "Zápas sme nezvládli. Súper bol v prvom polčase lepší a mohol viesť. Druhý polčas bol o niečo kvalitnejší z našej strany, postupili sme, ale v ďalších zápasoch sa musíme podstatne zlepšíť."

Ladislav Molnár, tréner Dubovej: "Domáci brankár Bernády posunul domácich do finále. V závere už dochádzali našim hráčom sily, ale zápas sme dohrali so cťou. Terény sú na na štadónoch na Slovensku bolesťou."

pb jch

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Púchov - Dubová 1:1 v semifinálovej odvete SP, do finále ide Matador