Že som dal víťazný gól? Nie, je to chyba, priznal kapitán piatoligistu

Mário Kurák.
Mário Kurák. (Autor: Titanilla Bőd)
Titanilla Bőd|30. máj 2023 o 08:25

Šláger piatej ligy vyhrali Príbelce.

PRÍBELCE. Niektorí by na jeho mieste zatĺkali alebo zahmlievali. Futbalista TJD Príbelce Mário Kurák sa však k udalostiam v šlágri V. ligy Juh SsFZ postavil chlapsky.

V 23. kole privítali Príbelce najväčšieho súpera v boji o prvé miesto TJ Sokol Medzibrod. Pred stretnutím mali oba tímy na konte zhodne 51 bodov.

Pred slušnou návštevou 250 divákov domáci zvíťazili 2:1 a upevnili si líderskú pozíciu. Na čele už majú trojbodový náskok.

Šachová partia

„Prvý polčas sme boli lepším a aktívnejším mužstvom a vyhrávali sme 1:0. Súper mal v strede ihriska držanie lopty, ale do šancí sa nedostal. V druhom polčase v tej horúčave sa žiadalo trošku podržať loptu.

Snažili sme sa však hľadať rýchlejšie riešenia a tým pádom sme dali súperovi šancu, aby sa dostal do hry. Obrana fungovala dobre, ale prišla jedna situácia, ktorú sme nezvládli a súper vyrovnal.

Na konci sme mali aj šťastie, že sme dali víťazný gól, ale myslím si, že o ten gól sme boli lepší,“ opísal priebeh stretnutia tréner Príbeliec Miroslav Gluch.

Dominik Škubák za Medzibrod vyhlásil, že to bol typický zápas, v ktorom ide o veľa.

„Bola to šachová partia. Vyložené príležitosti si nedokázalo vypracovať ani jedno z mužstiev. Zápas nenadchol nejakými šancami, ale mal svoj náboj, keďže to bolo stretnutie o prvé miesto,“ uviedol Škubák.

„Po vyrovnaní sme sa ako keby zľakli toho, že výsledok je taký, aký by sme potrebovali do záverečnej časti sezóny. Nedokázali sme to uhrať.

Príbelce si išli za tým a so svojou bojovnosťou a chcením napokon dokázali strhnúť víťazstvo na svoju stranu,“ doplnil Dominik Škubák.

Chyba v zápise

Rozhodujúci gól padol v 90. minúte. Podľa zápisu o stretnutí ho zaznamenal Mário Kurák, ktorý skóroval aj v prvom polčase.

Kapitán Príbeliec však upozornil, že v zápise je chyba.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Že som dal víťazný gól? Nie, je to chyba, priznal kapitán piatoligistu