Pacquiao bojoval so zraneným ramenom, hrozí mu operácia

Manny Pacquiao (vľavo) bojoval proti Floydovi Mayweatherovi so zranením.
Manny Pacquiao (vľavo) bojoval proti Floydovi Mayweatherovi so zranením. (Autor: TASR/AP)
SITA|3. máj 2015 o 19:24

Nevadská štátna športová komisia (NSAC) nepovolila Filipínčanovi použitie protizápalovej injekcie odobrenej Antidopingovou agentúrou USA (USADA).

LAS VEGAS. Filipínsky profesionálny boxer Manny Pacquiao nenastúpil do sobotňajšieho súboja s Američanom Floydom Mayweatherom v stopercentnom zdravotnom stave.

Tridsaťšesťročný športovec na pozápasovej tlačovej besede uviedol, že počas tréningového kempu utrpel zranenie ramena.

"Vydal som zo seba to najlepšie, ale nestačilo to. V posledných dvoch týždňoch prípravy som bol limitovaný, nemohol som riadne využívať pravú ruku," povedal Pacquiao.

Doplnil, že nedávne lekárske vyšetrenie odhalilo v ramene trhlinu. Tá si môže vyžiadať operáciu, ktorá by filipínsku hviezdu vyradila z akcie do konca tohto kalendárneho roka.

boxeri.jpg

Manny Pacquiao (vľavo) prehral s Floydom Mayweatherom na body. FOTO - TASR/AP.

Ako informoval server Yahoo! Sports, Nevadská štátna športová komisia (NSAC) nepovolila použitie protizápalovej injekcie odobrenej Antidopingovou agentúrou USA (USADA). Pacquiao toto rozhodnutie rešpektoval.

Tréner Freddie Roach objasnil, prečo sa nepokúsili o zmenu termínu zápasu. "Myslel som si, že progres bol dostatočný," priznal Roach podľa špecializovaného portálu Bad Left Hook.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Pacquiao bojoval so zraneným ramenom, hrozí mu operácia