Znamená vypadnutie Juventusu odchod Ronalda? Je pilierom tímu, tvrdí šéf klubu

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. (Autor: TASR/AP)
SITA|8. aug 2020 o 14:27

Sezónu budú analyzovať.

TURÍN. Predčasné vypadnutie talianskeho Juventusu Turín z futbalovej Ligy majstrov neohrozuje budúcnosť hviezdneho Cristiana Ronaldo v tíme.

Prezident klubu Andrea Agnelli to vyhlásil po piatkovom triumfe nad francúzskym Lyonom 2:1, ktorý však Talianom nestačil na postup z osemfinále, keďže v prvom súboji u súpera prehrali 0:1.

"Vypadnutie je veľkým sklamaním, v klube sme však veľmi pyšní na to, že v tejto sezóne sme už deviatykrát za sebou získali taliansky titul. Budúcnosť? S realizačným tímom si všetko vyhodnotíme. Až po kompletnej analýze budeme vedieť vykonať ďalšie kroky," uviedol Agnelli podľa Sky Sports.

Liga majstrov: Momenty zo zápasu Juventus Turín - Olympique Lyon: fotogaléria

8.8.2020

Ani druhá sezóna v kádri s Cristianom Ronaldom teda Juventusu nepriniesla vytúžený triumf v Lige majstrov. Vlani bolo maximom štvrťfinále, v sezóne 2019/2020 iba osemfinále.

"Áno, snívali sme o postupe," priznal Agnelli a vyjadril sa aj k silnejúcim hlasom o možnom odchode portugalského reprezentanta. "Ronaldo je pilierom celého Juventusu, je pre nás mimoriadne dôležitý," poznamenal.

Prezident turínskeho tímu tiež povedal, že po dôkladnej analýze bude klub pripravený stanoviť si stratégiu na nasledujúcu sezónu. "Chceme uspieť na všetkých frontoch," dodal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Znamená vypadnutie Juventusu odchod Ronalda? Je pilierom tímu, tvrdí šéf klubu