Vďaka kontumácii zdolal Slovan. Klaksvík končí v Lige majstrov

Jean-Pierre Nsame (vľavo) strieľa gól v zápase Young Boys Bern - KÍ Klaksvík.
Jean-Pierre Nsame (vľavo) strieľa gól v zápase Young Boys Bern - KÍ Klaksvík. (Autor: TASR/AP)
Športové prenosy SME, TASR|26. aug 2020 o 20:15

Faerský tím nestačil na Young Boys Bern.

Liga majstrov - 2. predkolo

Young Boys Bern - KÍ Klaksvík 3:1 (0:0)

Góly: 51. Nsame, 57. Sulejmani, 82. Ngamaleu - 79. J. Johannesen

Rozhofovali: Athanasios Tzilos – Vasileios Nikolakakis, Andreas Meintanas – Dimitrios Karantonis (včetci Gréc.). ŽK: 36. Aebischer – 24. Klettskard, 29. Johannesen, 33. Pavlovič, 84. Bjartalio, 90+4. Andreasen

Bern: Von Ballmoos – Maceiras, Lustenberger (C), Camara, Lefort – Aebischer, Sierro, Sulejmani – Fassnacht, Nsame, Ngamaleu

Klaksvík: Joensen – Pavlovič, Danielsen, Faero, Brinck, Biskopsto – Johannesen, Vatnsdal, Bjartalio, Midtykogen – Klettskard

/hralo sa na jeden zápas bez divákov/

BERN. Futbalisti KÍ Klaksvík z Faerských ostrovov vypadli v 2. predkole Ligy majstrov. V stredajšom zápase na pôde švajčiarskeho Young Boys Bern prehrali 1:3.

Všetky góly padli v druhom polčase. Domáci sa v rozpätí siedmich minút dostali do vedenia 2:0 po zásahoch Jeana Pierrea Nsameho a Miralema Sulejmaniho.

Hostia znížili v 79. minúte zásluhou Jonna Johannesena, no vzápätí stanovil konečné skóre Ngoumo Ngamaleu.

Klaksvík postúpil do 2. predkola po tom, čo Európska futbalová únia (UEFA) skontumovala jeho zápas 1. predkola so Slovanom Bratislava 3:0. Dôvodom boli pozitívne testy na nový koronavírus u dvoch členov výprav slovenského majstra.

Slovan však s postupom faerských orgánov a riešením UEFA nesúhlasí a preto sa odvolal na Športový arbitrážny súd (CAS) v Lausanne.

Slovanisti žiadali aj odloženie stredajšieho duelu Klaksvíku, no v tom im CAS nevyhovel a tak sa zápas odohral. Súd vydal rozhodnutie asi tri hodiny pred výkopom.

Duely druhého predkola sa hrajú na jeden zápas bez účasti divákov. Žreb 3. predkola je na programe 31. augusta, zápasy sa budú hrať 15. a 16. septembra.

ONLINE PRENOS: Young Boys Bern - KÍ Klaksvík (futbal, LIVE, NAŽIVO, stream, video, Liga majstrov, 2. predkolo, dnes, streda)

Liga majstrov (predkolá) 2. predkolo 2020/2021
26.08.2020 o 20:15
YB Bern
3:1
(0:0, 3:1)
90+5 minúta
Ukončený
KÍ Klaksvík
Prehľad
Góly: 51. Nsame, 57. Sulejmani, 82. Ngamaleu – 79. J. Johannesen. ŽK: 36. Aebischer (YBB) – 24. Klettskard (KLK), 29. Johannesen (KLK), 33. Pavlovič (KLK), 84. Bjartalio (KLK), 90+4. Andreasen (KLK). Rozhodca: Athanasios Tzilos – Vasileios Nikolakakis, Andreas Meintanas – Dimitrios Karantonis (včetci GRE).
Prenos
Druhý polčas v Berne už ponúkol presné zásahy a to hneď štyri. Domáci celok ako favorit tohto zápasu v druhom polčase výrazne zabral a po góloch Nsameho a Sulejmaniho vyhrával 2:0. KÍ Klaksvík však predviedol húževntaný výkon a v 79. minúte sa podarilo na 2:1 znížiť J. Johannesenovi. Zakrátko však domáci išli opäť do vedenia o dva góly zásluhou Ngamaleua a skóre 3:1 sa už potom nemenilo.

Podľa očakávania tak do tretieho predkola postupuje švajčiarsky Young Boys Bern, ktorý sa však celkom nadrel na toto víťazstvo a hosťujúci Klaksvík predviedol sympatický výkon. Púť tohto tímu v pohárovej Európe však nekončí, o dva týždne ho čaká súboj v treťom predkole Európskej ligy.

S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera! Dočítania pri ďalších prenosoch.
90+5
Koniec zápasu.
90+4
yellowCardŽltú kartu dostáva Andreasen (KÍ Klaksvík).
90+3
changeStriedanie v tíme KÍ Klaksvík: z ihriska odchádza Midtykogen, prichádza Olsen.
90+2
O osude tohto stretnutia už vyzerá byť rozhodnuté, do tretieho predkola Ligy majstrov postúpi favorit tohto zápasu a to Young Boys Bern.
90+1
V druhom polčase sa nadstavujú 4 minúty!
90
Riadny hrací čas druhého polčasu sa čoskoro naplní. Čakáme na údaj o prípadnom nadstavenom čase.
89
changeStriedanie v tíme KÍ Klaksvík: z ihriska odchádza Bjartalio, prichádza Došljak.
88
Po dlhšej dobe zaútočili aj hostia, ale aj brankár Von Ballmoos si pripisuje úspešný zákrok. Uvidíme, či sa ešte dočkáme v závere zápasu nejakej zaujímavej príležitosti či už na jednej alebo druhej strane.
87
Sledovali sme pekný individuálnu akciu domáceho futbalistu Spielmanna, ktorý následne centroval pred bránu súpera, ale loptu si do svojich rukavíc prevzal brankár Joensen.
86
Young Boys Bern aj naďalej kombinuje na polovici súpera. Zatiaľ to teda vyzerá na pohodlný záver v podaní domáceho celku.
85
Sme už v samom závere druhého polčasu. Favorit zápasu aj naďalej vyhráva o dva góly a smeruje za postupom do tretieho predkola Ligy majstrov.
84
yellowCardŽltú kartu dostáva Bjartalio (KÍ Klaksvík).
83
Bern sa už snaží mať znova všetko pod kontrolou, drží loptu a chce aj naďalej hrať aktívne.
82
82
goalYB Bern dal gól!
Domáci futbalisti nechú pripustiť žiadne komplikácie a znova odskakujú súperovi na dva góly! Hostia nedokázali odvrátiť center do pokutového územia, k lopte sa dostal nepokrytý NGOUMO NGAMELUE a pohodlne upratal loptu za bezmocného Joensena – 3:1!
81
Švajčiarsky celok sa okamžite pokúša o prienik na polovicu súpera a prinavrátiť si tak vedenie o dva góly.
80
Približne desať minút zostáva do konca druhého polčasu. Klaksvíku sa podarilo znížiť a ešte to môže byť veľmi zaujímavý záver tohto stretnutia.
79
79
goalTím KÍ Klaksvík práve strelil gól!
Ale pozor, je znížené! Tak to ešte predsa len v Berne vyzerá na poriadnu drámu, hostia zahrávali priamy kop na útočnej polovici, Bjartaliov center prepadol až na zadný tyč a tam loptu dopravil v páde do siete JONN JOHANNESEN – 2:1!
78
Nedovolený zákrok zo strany domáceho celku, hostia získavajú priamy kop z celkom zaujímavej pozície.
77
changeStriedanie v tíme KÍ Klaksvík: z ihriska odchádza Pavlovič, prichádza Johannesen.
76
importantV pokutovom území prepadla centrovaná lopta na zadnú tyč, následne sa do zakončenia dostal Lefort, jeho pokus vyrazil brankár Joensen na rohový kop!
75
changeStriedanie v tíme Young Boys Bern: z ihriska odchádza Aebischer, prichádza Pereira.
74
Hosťujúci Faero sa ťažko dostával späť na nohy, ale vyzerá byť zatiaľ v poriadku a môže pokračovať ďalej.
73
Hra sa teraz musela prerušiť, na ihrisku zostal ležať otrasený Faero. Hosťujúci futbalista schytal tvrdú ranu loptou.
72
importantVeľká šanca pre domáci celok! Už to mohlo byť rozdielom triedy, Spielmann dostal presnú prihrávku v pokutovom území, jeho strela z prvej však ide tesne vedľa súperovej brány!
71
Dostávame sa približne za polovicu druhého polčasu. Favorit zápasu si stále drží dvojgólové vedenie a smeruje za postupom.
70
Útočný faul zastavuje toto ťaženie domácich, Klaksvík tak získava loptu na svojej polovici ihriska.
69
Momentálne sledujeme útočnú kombinácie švajčiarskeho tímu, ktorý sa pokúša preniknúť až pred pokutové územie svojho dnešného súpera.
68
Po tomto útočnom výpade domáceho celku bude nasledovať len odkop od Joensenovej brány. Brankár hostí už musel dvakrát loviť loptu zo svojej siete, výraznejší zákrok však v tomto zápase nepredviedol.
67
Znova však už sledujeme útočné ťaženie domácich futbalistov, ktorí by radi pridali aj ďalší gól a to by už zrejme znamenalo definitívne rozhodnutie.
66
Klaksvík však ešte zostáva pri lopte a operuje na polovici svojho dnešného súpera. Uvidíme, či si hostia ešte vypracujú nejakú zaujímavú príležitosť na ohrozenie brány.
65
Po dlhšej dobe sa hra presunula na polovicu Bernu, ale domáca defenzíva nedovolil súperovi vymyslieť nič nebezpečné.
64
changeStriedanie v tíme Young Boys Bern: z ihriska odchádza Maceiras, prichádza Garcia.
64
changeStriedanie v tíme Young Boys Bern: z ihriska odchádza Sulejmani, prichádza Spielmann.
63
Autor druhého gólu Sulejmani centroval do pokutového územia súpera, ale túto loptu Klaksvík odvrátil do bezpečia a následne prišlo len nepresné zakončenie.
62
Tento útočný výpad Bernu bol neúspešný a nasledovať bude odkop od Joensenovej brány. Hra sa v posledných chvíľach začína kúskovať.
61
Young Boys Bern sa teraz ťažšie dostáva na útočnú polovicu ale pre domácich futbalistov je podstatné, že držia dvojgólové vedenie a loptu na svojich kopačkách.
60
Hodina na Stade de Suisse je už minulosťou. Favorit zápasu strelil v druhom polčase dva góly a momentálne tak smeruje za postupom do tretieho predkola.
59
Švajčiarsky celok je stále pri lopte a momentálne sa snaží o prienik na útočnú polovicu. Klaksvíku nezostáva nič iné, ako sa len pozorne brániť.
58
Postupne to teda vyzerá, žeby sa mohol rozbehnúť domáci gólostroj. Stále však Bern nesmie nič podceniť, ale na ihrisku je momentálne len jedno mužstvo.
57
goalYB Bern dal gól!
Napokon prichádza spomínaný druhý gól domáceho celku a razom to je v tábore Bernu veselšie! Sledovali sme pekný útočný výpad od MIRALEMA SULEJMANIHO, ktorý s loptou prenikol až pred bránu súpera a úspešne obstrelil brankára Joensena – 2:0!
57
56
Postupne sa Bern vracia k svojej hre a je znov aktívnejším tímom. Určite by domácim pomohol druhý strelený gól, ktorý by vlial do ich radov väčší pokoj.
55
Zakrátko musel Joensen opäť zasahovať, ale Ngamaleua nedočiahol na prízemný center a tak brankár hostí mal ľahkú prácu.
54
V pokutovom území hostí sa dostal do zakončenia Ngamaleu, ale jeho slabšia strela z dobrej pozície putuje len k brankárovi Joensenovi, ktorý si pripisuje úspešný zákrok.
53
Hosťujúci celok okamžite prepína na ofenzívnejšie poňatie hry a pokúša sa o rýchlu odpoveď. Snáď ešte uvidíme zaujímavý futbal.
52
Veľké trápenie favorita zápasu sa tak skončilo, Bern dáva nesmierne dôležitý prvý gól. Stále však nemá nič vyhraté, Klaksvík hrá veľmi húževnato.
51
51
goalYB Bern dal gól!
Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Bern založil rýchly útočný výpad na polovicu súpera, do pokutového územia následne smeroval presný center na hlavu JEANA PIERRA NSAMEHO a ten loptu upratal bezpečne do siete- 1:0!
50
Domáci celok v pohode ubránil rohový kop súpera a už drží loptu n svojich kopačkách a rovnako sa pokúša o útočný výpad.
49
Johannesen sa snažil odcentrovať do pokutového územia súpera, po zrazenej lopte získavajú hostia rohový kop.
48
Tento útok domáceho celku sa končí po nepresnej prihrávke od Sierra, k lopte sa tak dostáva Klaksvík, ktorý sa pokúša založiť útočnú akciu.
47
Bern sa od začiatku druhého polčasu zdržuje na útočnej polovici, stále však len márne hľadá cestu na prekonanie súperovej pozornej defenzívy.
46
Druhý polčas tohto stretnutia v Berne je už v plnom prúde, ani jeden z trénerov nestriedal. Aebischer to skúšal strelou zo strednej vzdialenosti, ale tá úspech neprináša.
46
Začal sa druhý polčas.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Úvodné dejstov Berne je už minulosťou, gól sme napokon nevideli a tak je tu prekvapivý predbežný stav 0:0! Domáci celok mal loptu častejšie na svojich kopačkách, dostával sa do útoku, ale zo svojho tlaku si v podstate žiadnu veľkú gólovú príležitosť nevypracoval. Hostia pozorne bránili a zakladali rýchle brejky. Najväčšiu šancu prvého polčasu mal Klaksvík, ale Midtykogen v samostatnom úniku na domáceho brankára zlyhal.

Young Boys Bern ako favorit zápasu bude musieť v druhom polčase jednoznačne zabrať. Druhý polčas sa začne približne o 21:17.
45+2
Prvý polčas sa skončil.
45+1
V prvom polčase sa nadstavujú 2 minúty!
45
Poriadnu dusno teraz bolo pred domácom bránou, obrana Bernu musela odvracať jeden nebezpečný center za druhým.
44
Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, či sa bude niečo málo nadstavovať.
43
Young Boys Bern operuje pred pokutovým územím súpera, ale domáci sa len veľmi ťažko dostávajú do zakončenia. Klaksvík navyše výborne napáda rozohrávku súpera.
42
Z hranice pokutového územia sa pokúsil o strelu hosťujúci Midtykogen, ale trafil len obrancov domáceho celku. Následne sa Bern presúva na útočnú polovicu.
41
K lopte sa teraz dostal Klaksvík, ktorý operuje na útočnej polovici. Hostia už zrejme budú chcieť bezgólový stav do prestávky udržať.
40
Približne päť minút zostáva do konca prvého polčasu. Stále je to bez gólov na oboch stranách, postupne však Bern znova preberá iniciatívu.
39
Klaksvík vysoko napáda súperovu rozohrávku a domáci majú teraz problémy dostať sa až na útočnú polovicu.
38
Po krátkom prerušení hry hostia zakombinovali pred pokutovým územím súpera, ale loptu už má na svojich kopačkách Bern.
37
Pomaly sa dostávame do záverečnej časti prvého polčasu. Hosťujúci Pavlovič zostal po tvrdom zákroku ležať na ihrisku a momentálne prebieha jeho ošetrenie.
36
yellowCardŽltú kartu dostáva Aebischer (Young Boys Bern).
35
Ngamaleu sa skúšal v pokutovom území súpera presadiť individuálne, ale napokon len fauloval a do žiadneho zakončenia sa nedostal.
34
Útočné ťaženie Bernu stále pokračuje, ale k žiadnemu vážnemu ohrozeniu súperovej brány to nesmeruje. Uvidíme, či sa v prvom polčase dočkáme gólu.
33
yellowCardŽltú kartu dostáva Pavlovič (KÍ Klaksvík).
32
Môžme tak zatiaľ konštatovať, že favorit zápasu sa trocha trápi. Podstatné však je, že je neustále na lopte. Potrebuje však čo najskôr skórovať.
31
Polhodina na Stade de Suisse je už minulosťou. Zatiaľ čakáme na prvý presný zásah, aj keď domáci celok jednoznačne dominuje, najväčšiu šancu na gól mali naopak hostia.
30
Domáci futbalista Ali musel za postranú čiaru a ihneď bol v opatere zdravotníkov. Vyzerá to na nejaké dýchacie problémy, Bern hrá momentálne len s 10 hráčmi.
29
yellowCardŽltú kartu dostáva Johannesen (KÍ Klaksvík).
28
importantObrovská šanca pre Klaksvík! Hosťujúci Midtskogen postupoval sám na brankára domácich, ale napokon jeho pokus zastavuje z tesnej blízkosti brankár Von Ballmoos! To mohol byť obrovský šok pre domáci celok!
27
Johannesen zahral autové vhadzovanie až priamo do pokutového územia, lopta sa napokon dostáva k brankárovi Von Ballmoosovi.
26
Hosťujúci celok teraz predviedol pomerne dlhšiu útočnú pasáž a získava autové vhadzovaie na polovici súpera. Bern sa tak vôbec prvýkrát v tomto zápase musí brániť.
25
Táto útočná snaha domácich sa končí nedovoleným zákrokom a opäť hráč hostí išiel až príliš rýchlo na zem. Klaksvík získava loptu v strede poľa.
24
yellowCardŽltú kartu dostáva Klettskard (KÍ Klaksvík).
23
KÍ Klaksvík predvádza hru, ktorá sa od tohto celku aj očakávala. Bránenie so všetkými hráčmi, kazenie hry a po každom kontakte ihneď padnúť na zem.
22
Polovica z úvodného dejstva je už minulosťou. Podľa očakávania dominuje domáci celok, ale zatiaľ len veľmi ťažko hľadá recept na prekonanie súperovej defenzívy.
21
Domáci Sulejmani ťahal útočný výpad svojho tímu, ale nešťastne padol na zem a loptu stratil. Klaksvíku potom nevyšiel pokus o rýchly protiútok.
20
Sulejmani zahrával ďalší priamy kop domáceho tímu, dlhý center do pokutového územia si však súpera postrážil. Bern zostáva kombinovať na útočnej polovici.
19
Hrotový útočník hosťujúceho celku Klettskard ostal po strete ležať na trávniku a Klaksvík ihneď hru prerušil. Už sa však pokračuje ďalej, Bern rozbieha ďalšiu útočnú kombináciu.
18
Po nedovolenom zákroku zahrával Bern priamy kop, center od Sulejmaniho putoval len do rukavíc brankára Joensena. Klaksvík si tak teraz môže vydýchnuť.
17
Prihrávku na hranicu pokutového územia si prebral domáci Aebischer, ale jeho strela bola veľmi nepresná a Joensenovu bránu nijak neohrozila.
16
V krátkom slede putovali do pokutového územia Klaksvíku dve centrované lopty, ale obe z nich si hostia postrážili. Opäť sledujeme enormný tlak zo strany Bernu.
15
Hra sa teraz musela prerušiť, na ihrisku zostal ležať domáci Nsame po tvrdom zákroku. Už sa však Nsame otriasol a môžme pokračovať ďalej. Žltú kartu napokon hlavný rozhodca neudelil.
14
Tento útok domáceho tímu zastavuje postraný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd Maceirasa. Klaksvík tak môže rozohrávať loptu zo svojej polovice ihriska.
13
Švajčiarsky celok stále kombinuje a teraz sa pokúša zaútočiť z vlastnej polovice ihriska. Aj naďalej tak sledujeme rovnaký obraz hry a zrejme to tak bude až do konca stretnutia.
12
Na pozore sa teraz musela mať hosťujúca defenzíva, ale úspešne si poradila s Maceirasovim centrom. Bern následne kombinoval pred pokutovým územím, domáci však už loptu stratili.
11
Po veľmi dlhej dobe sme sledovali útok zo strany hosťujúceho celku, ale na útočnej polovici Klaksvík loptu stratil a tak znova sledujeme útočné ťaženie Bernu.
10
importantSledovali sme individuálny prienik od domáceho Aebischera, ktorý sa dostal až do pokutového územia, ale v rozhodujúcej chvíli mu lopta odskočila a tak poslal len slabšie zakončenie priamo do rukavíc brankára Joensena.
9
Bern stále kombinuje na polovici súpera a postupne sa dostáva čoraz bližšie na dostrel Joensenovej brány. Hosťujúci celok je pod veľkým tlakom, ale zatiaľ všetko úspešne zvláda.
8
Črtala sa ďalšia zaujímavá príležitosť pre domáci celok, Lefort však nestihol prebrať včas prihrávku. Zakrátko je Bern znova usadený na útočnej polovici.
7
Prvá zaujimavejšia šanca tak patrila domácemu celku, ktorý už postupne preberá iniciatívu, je stále častejšie pri lopte a útočí. Klaksvík bráni so všetkým čo má.
6
importantDo pokutového územia hostí smerovala centrovaná lopta, pred bránou sa k hlavičke dostal Fassnacht, ale jeho pokus smeroval priamo do brankára Joensena, ktorý si tak pripisuje prvý úspešný zákrok!
5
Bern to skúsil dlhým nákopom za obranu súpera, ale Fassnacht už nestihol loptu dobehnúť. Klaksvík tak rozohráva na svojej polovici ihriska.
4
Momentálne je pri lopte Bern, ale čelí vysokému napádaniu zo strany súpera a ťažko sa dostáva na útočnú polovicu.
3
Prvýkrát sme v útoku mohli sledovať domáci celok, ale nepresná prihrávka do pokutového územia putovala k brankárovi Joensenovi. Klaksvík sa pokúša o prienik na útočnú polovicu.
2
Hosťujúci Johannesen bol faulovaný a Klaksvík získal priamy kop z veľmi dobrej pozície. K jeho realizácii sa postavil sám faulovaný, jeho pokus mieril nad domácu bránu.
1
Prvý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkop patril domácemu celku, ktorý nastupuje v žltých dresoch, hostia odohrajú toto stretnutie v modrých.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes pokračuje kvalifikácia o Ligu majstrov a na programe je druhé predkolo. Ako je známe, bude sa hrať okrem štvrtého predkola len na jedno víťazné stretnutie.

Young Boys Bern bol automaticky nasadený do druhého predkola a celé Slovensko očakávalo, že do Bernu pocestuje náš majster ŠK Slovan Bratislava. Zápas medzi našim majstrom a KÍ Klaksvík sa však napokon neodohral, pretože obe výpravy Slovana mali pozitívny test na koronavírus a tak UEFA zápas skontumovala v prospech Klakssvíku.

Favoritom na postup je jednoznačne domáci celok. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopm sa opäť prihlásime.
Úvodné zostavy:

Young Boys Bern: Von Ballmoos – Maceiras, Lustenberger (C), Camara, Lefort – Aebischer, Sierro, Sulejmani – Fassnacht, Nsame, Ngamaleu

Náhradníci: Faivre – Zesiger, Garcia, Spielmann, Gaudino, Pereira, Mambimbi

KÍ Klaksvík: Joensen – Pavlovič, Danielsen, Faero, Brinck, Biskopsto – Johannesen, Vatnsdal, Bjartalio, Midtykogen – Klettskard

Náhradníci: Turi – Niclasen, Petersen, Langgard, Johannesen, Došljak, Olsen

Rozhodca: Athanasios Tzilos – Vasileios Nikolakakis, Andreas Meintanas – Dimitrios Karantonis (včetci GRE)
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Young Boys Bern a KÍ Klaksvík. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 20:15.

Minulý týždeň odštartovali kvalifikačné boje v predkolách o Ligu majstrov, po prvom predkole sa tak presúvame do toho druhého, kde už zasiahnu aj známejšie kluby.

Young Boys Bern bol automaticky nasadený do druhého predkola a čakal na svojho súpera, ktorým mal byť víťaz súboja medzi KÍ Klaksvík a ŠK Slovan Bratislava. Ako to napokon dopadlo, už všetci fanúšikovia na Slovensku vieme. Náš majster bol kontumovaný, pretože sa v oboch jeho tímoch objavil pozitívny test na koronavírus. UEFA tak poslala do druhého predkola tento celok z Faerských Ostrovov a Slovan cíti veľkú krivdu. Žiaľ, nič sa nedá už robiť, aj keď vedenie Slovana poslal protest na UEFU.

Obrovským favoritom tohto stretnutia bude domáci celok a očakáva sa aj prípadné viacgólové víťazstvo Bernu. Je to však Európa a Bern tak nesmie nič podceniť. Sledujte náš online prenos!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:15.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Vďaka kontumácii zdolal Slovan. Klaksvík končí v Lige majstrov