Podbrezová je stále nezdolaná, Slovan opäť prehral s Myjavou

Spartakovci v Trenčíne prišli o víťazstvo v samom závere.
Spartakovci v Trenčíne prišli o víťazstvo v samom závere. (Autor: SITA)
Sportnet|9. sep 2016 o 21:32

Trenčín ratoval bod v domácom zápase s Trnavou.

TRENČÍN. Po prehre 0:4 v predchádzajúcom stretnutí v Žiline inkasovali futbalisti slovenského majstra AS Trenčín v sobotu v 8. kole Fortuna ligy doma až trikrát, tentoraz však vybojovali proti Trnave aspoň bod za remízu 3:3.

Ratoval ju v úplnom závere nadstaveného času Lawrence. Spartak hral nerozhodne v treťom dueli po sebe (predtým doma Slovan 0:0, Myjava vonku 1:1), na konte má v tabuľke o bod viac než Trenčín.

Futbalisti Podbrezovej ani v ôsmom zápase v rámci Fortuna ligy nespoznali premožiteľa. Hostia si upevnili druhú priečku v tabuľke sobotňajším víťazstvo na trávniku prešovského nováčika 2:0, o čo sa už v prvom polčase postaral legionári Opoku Bernadina a Pablo Podio.

Tatran so štyrmi bodmi a skóre 1:14 zostal na 11. pozícii, horšia od neho je už len Dunajská Streda.

Futbalisti Žiliny sú naďalej na čele tabuľky. Líderskú pozíciu si zverenci Adriána Guľu uhájili sobotňajším víťazstvom v Michalovciach 2:0. MŠK má na konte 19 bodov, MFK Zemplín o jedenásť menej a patrí mu 9. pozícia.

Futbalistom Slovana Bratislava absolútne nevychádzajú domáce vystúpenia proti Spartaku Myjava. Aj po sobotňajšom stretnutí platí, že domáci naposledy zdolali doma Myjavu v najvyššej slovenskej súťaži pred viac ako tromi rokmi - 4. augusta 2013 deklasovali súpera 5:0.

Nerozhodným výsledkom sa skončil sobotňajší duel medzi Senicou a Ružomberkom. MFK patrí tretia priečka v tabuľke, Senici siedma pozícia. 

Futbalisti Dunajskej Stredy sa ani v ôsmom zápase nedočkali víťazstva a zostávajú na poslednej priečke tabuľky. V Zlatých Moravciach v sobotu vybojovali bod za remízu 1:1. ViOn natiahol sériu zápasov vo Fortuna lige bez víťazstva na päť (0-3-2) a patrí mu 10. priečka. 

Fortuna liga - 8. kolo:

AS Trenčín - FC Spartak Trnava 3:3 (2:2)

Góly: 18. Janga, 29. Paur, 90.+ Lawrence - 42. a 59. I. Schranz, 5. A. Sloboda

ŽK: 90.+ Skovajsa - 41. Kadlec, 58. I. Schranz, 84. Kouakou Privat Yao, 90. Godál, rozhodovali: I. Kružliak - Slyško, Benko, 2342 divákov

Trenčín: Šemrinec - M. Šulek, Kleščík, Skovajsa, Lawrence - Baéz (66. Reuben) - Kalu, Paur, Jančo (66. E. Prekop), Aliko Bala (76. L. Chisom Johnson) - Janga

Trnava: A. Jakubech - A. Kadlec, Greššák, Godál, Čonka - A. Sloboda, L. Mihálik (83. Kouakou Privat Yao) - I. Schranz, E. Halilovič (57. Bello), Mikovič (90. Hladík) - Jirka

Martin Ševela, tréner Trenčína: "Zápas mal slušnú úroveň a bol zaujímavý po celých 90 minút. Štart do zápasu nebol z našej strany dobrý. Pripravovali sme sa na hru súpera, ktorý hral to, čo sme očakávali. Ukázali sa naše rezervy. Cez polčas som sa hráčov snažil nabudiť, že sme schopní streliť víťazný gól. Aj po prestávke padali góly. V závere sme sa snažili so zápasom niečo urobiť. Vypracovali sme si závary, ale gól padol až v posledných sekundách. Keby sme nezískali aspoň bod, futbal by bol pre nás až príliš krutý."

Miroslav Karhan, tréner Trnavy: "Videli sme veľmi zaujímavý zápas. Kiežby takých bolo viac v lige. Mali sme veľmi dobrý vstup do zápasu a hneď sme šli do vedenia. Potom iniciatívu prevzal Trenčín. Nechali sme súperovi priveľa priestoru. Pred polčasom sme sa vrátili do zápasu. V prestávke som hráčom zdôrazňoval, že sa tu dá zvíťaziť. Po prestávke sme domácich zaskočili gólom. Trenčín mal niekoľko šancí vyrovnať, ale pripravili sme si brejkové situácie. V infarktovom závere sme inkasovali, z čoho som sklamaný. Vzhľadom na priebeh zápasu je remíza spravodlivá."

1. FC Tatran Prešov - ŽP Šport Podbrezová 0:2 (0:2)

Góly: 22. Opoku Bernadina, 40. Podio

ŽK: 73. M. Petko (Prešov), rozhodovali: Kráľovič - Brendza, Súkeníková, 1418 divákov

Prešov: Talian - M. Petko, Dzurík, J. Bartek, Streňo - Kacala (55. D. Leško), P. Jacko, D. Keresteš (72. Dupkala), Ashiru - P. Katona (61. Hector Tubonemi), J. Rolinc

Podbrezová: M. Kuciak - M. Turňa, Krivák, J. Kostelný, Djordjevič - P. Vajda, M. Kochan - Viazanko (81. Migaľa), Podio, Breznaník (72. P. Šafranko) - Opoku Bernadina (87. Peševski)

Stanislav Varga, tréner 1. FC Tatran Prešov: "Je to stará známa pravda, že máme šance, ktoré nepremieňame a potom súper ťaží zo svojich príležitostí. Pre nás bol dnes problém uspieť, pretože sedem hráčov malo žalúdočné ťažkosti. V závere nám už chýbali sily. Stále platí, že sa trápime s nepremieňaním šancí a nevieme dať gól."

Marek Fabuľa, tréner ŽP Šport Podbrezová: "Po takomto zápase sme veľmi šťastní. Predpokladali sme, že proti nám nastúpi húževnatý a nepríjemný súper, ktorý bude chcieť prerušiť svoju sériu. Dôležitým okamihom zápasu bol zákrok brankára Kuciaka pri veľkej šanci domácich. To ovplyvnilo ďalší priebeh zápasu. V druhom polčase sme umnou a taktickou hrou nepustili domácich do ničoho vážneho. Našim chlapcom gratulujem a verím, že načerpáme potrebné sily do ďalších bojov."

MFK Zemplín Michalovce - MŠK Žilina 0:2 (0:1)

Góly: 14. Špalek, 67. Kaša

ŽK: 22. Sipľak, 42. I. Žofčák - 45. Špalek, rozhodovali: Marhefka - Mókoš, Kováč

Michalovce: Kira - Perez (57. Grič), T. Sedlák, Sipľak, Koscelník - I. Žofčák, S. Danko (46. Podhorin) - Kunca, Mensah, Kotora (57. A. Leško) - Škutka

Žilina: Volešák - Mabouka, Kaša, Králik, Mazáň - Iván Santiago Díaz, Pečovský, Káčer - Špalek, Otubanjo (88. Haskič), Hlohovský (90. Vallo)

Anton Šoltís, tréner Michaloviec: "Na zápas sme sa tešili. Prvých 20 minút sme boli zakríknutí, potom sa nám začalo trochu dariť, zvýšili sme pohyb, mali sme šance, no vyrovnať sme nedokázali. Súhlasím s trénerom hostí, prvý polčas bol vyrovnaný, veľká škoda, že sme neskórovali po šanci Danka. V druhom polčase, po našom vynútenom striedaní, už súper dominoval. Je veľká škoda, že stále zlyhávame vo finálnej fáze, nedávame góly a to nás trápi."

Adrián Guľa, tréner Žiliny: "Je to pre nás veľmi cenné víťazstvo na horúcej pôde. Prvý polčas bol z môjho pohľadu vyrovnaný. Boli sme efektívni, skórovali sme hneď z prvej šance. Pochváliť však musím aj súpera, ktorý podal sympatický výkon. V druhom polčase sme po góle ovládli hru a vypracovali sme si ďalšie šance, z ktorých sme mohli skórovať. Tieto tri body tešia."

ŠK Slovan Bratislava - Spartak Myjava 1:2 (0:1)

Góly: 66. Soumah (z pok. kopu) - 4. a 54. Ľ. Kolár

ŽK: 70. F. Kubík - 78. Marček, rozhodovali: Vlk - Vorel, D. Hrčka

Slovan Bratislava: J. Mucha - Pliatsikas, Saláta, Sekulič, Ligeon - G. Scott (58. Čavrič), De Kamps - Schet, Soumah (83. M. Rigo), F. Kubík - F. Oršula (57. Cléber)

Myjava: Matúš Hruška - L. Beňo (71. Duga), Ostojič, P. Pavlík, Mehremič - Kukoľ, T. Kóňa, Marček, Brigant (82. Copko) - Bílovský, Ľ. Kolár (90.+ Černáček)

Ivan Vukovanovič, tréner Slovana: "Sme sklamaní z výsledku, chceli sme kontrolovať hru, čo sa nám dnes nepodarilo. Prvý gól padol po chybe, ktorá by sa nemala stať. Potom sme mali možnosti po individuálnych akciách úspešne zakončiť, ale zohrala tam úlohu otázka kvality. Boli momenty, ktoré sme mohli využiť, zvrátiť výsledok, žiaľ nevyšlo to. Vedeli sme, že Myjava je dobre organizovaná a napriek tomu sme dostali aj druhý gól."

Mikuláš Radványi, tréner Myjavy: "Na súpera sme sa dobre takticky pripravili, to čo sme si pred zápasom povedali v kabíne, hrať aktívne sa podarilo. Dali sme vedúci gól. V druhom polčase sme dali viac priestoru slovanistom, ale nakoniec sme to boli my, čo sme dali druhý gól. Napriek tomu, že sme inkasovali z pokutového kopu, máme už tak skúsené mužstvo, že súper sa už proti nám ťažko presadí. Chlapci hrali obetavo, zaslúžili si vyhrať."

FK Senica - MFK Ružomberok 1:1 (0:0)

Góly: 67. Pirulo (z pok. kopu) - 48. J. Maslo

ŽK: 26. A. Delgado, 51. I. Gončar, 85. Weriton Luiz Gutierre - 10. E. Daniel, 40. P. Maslo, 44. J. Maslo, 70. Ďubek, 88. J. Mareš, ČK: 65. Martin Nagy (Ružomberok), rozhodovali: P. Hrčka - Lieskovský, Roszbeck, 1127 divákov

Senica: Šulla - I. Gončar (54. Ebwelle), Březina, Pillár, A. Delgado - M. Kratochvíl, Kopičár (82. Blažek) - Weriton Luiz Gutierre, Astray (57. Turyna), Pirulo - S. Mráz

Ružomberok: Macík - P. Maslo, J. Maslo, D. Kružliak, Kolčák - Martin Nagy, Sapara (68. Kupec) - E. Daniel, Ďubek (72. Faško), Gál-Andrezly - J. Mareš (90.+ Menich)

Miroslav Mentel, tréner Senice: "Na rozdiel od predchádzajúcich zápasov sme mali veľmi dobrý vstup do zápasu, boli tam závary, centrované lopty a bohužiaľ sa veľmi narobíme na gól, nebolo to inak ani tentokrát. Zápas sa hral hore - dole, jazdilo sa, myslím, že to mohlo byť atraktívne aj pre divákov. Chýbala tomu však finálna fáza, najmä u nás v druhom polčase. Boli tam nejaké strely, ale máme problém nájsť strelca, ktorí by sa prebudil a pomohol by nám tak v tej konštelácii, v akej momentálne sme."

Norbert Hrnčár, tréner Ružomberka: "Prvý polčas sme sa ťažšie rozbiehali, boli sme nejakí nervózni, napriek tomu si myslím, že sme zápas mali pod kontrolou. V druhom polčase sme sa zlepšili, vytvárali sme si šance, boli sme kolmí, vyhrávali sme súboje. Gól sme dali po perfektne zahranej štandardnej situácii, následne sme mali šance a potom prišiel jeden veľmi zaujímavý moment. Ten by ste už mali zhodnotiť vy. Či to bolo zaujímave pre vás, pre divákov, či pre pána s vlajkou - nemyslím fanúšika. Napriek všetkým okolnostiam sme ešte chceli dotiahnuť zápas do víťazného konca, boli sme aktívni. Bod sa nám máli, chceli sme vyhrať, napriek tomu rešpektujeme výsledok stretnutia."

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble - FC DAC 1904 Dunajská Streda 1:1 (0:0)

Góly: 56. Orávik (z pok. kopu) - 58. Macou Sarr

ŽK: 40. Jesus Konnsimbal, 77. Ranko - 23. M. Ljubičič, 50. Ľ. Michalík, 55. Pambou, rozhodujú: Očenáš - Balko, Žákech, 1610 divákov

Zlaté Moravce: Pavel Kováč - Obročník, Ranko, Kapor, Pintér - Bariš - Karlík, T. Kostadinov (63. Guilavogui) - Válovčan (61. Boszorád), Jesus Konnsimbal, Orávik (81. Rejdovian)

Dunajská Streda: Tofiloski - Kwin, Ľ. Michalík, T. Huk, Brašeň - Pambou, M. Ljubičič - Štepanovský (75. B. Ľupták), Macou Sarr (85. Šabala), Pačinda (59. K. Vida) - Szarka

Peter Gergely, tréner Zlatých Moraviec: "Myslím si, že remíza je spravodlivá. Prvý polčas boli lepším mužstvom hostia, po zmene strán zase my. Opäť sme dostali okamžite gól po našom vedúcom góle. Toto sa nám nesmie stávať."

Krisztián Németh, tréner DAC: "Do zápasu sme vstúpili aktívne a v prvom polčase sme dominovali. Myslím si, že sme mali vyhrávať aspoň 2:0. Druhý polčas sa hralo hore-dole, bol to bláznivý futbal, pretože obe mužstvá chceli vyhrať. Nakoniec si z Moraviec odnášame bod, ale opakujem, chceli sme vyhrať."

Online prenos

Fortuna liga  2016/2017
10.09.2016 o 17:00
Trenčín
3:3
(2:2, 1:1)
90+4 minúta
Ukončený
Trnava
Prehľad
Góly: 18. Janga (Jančo), 29. Paur (Jančo), 90+4. Lawrence (Janga) – 4. Sloboda (Jirka), 42. Schranz (Greššák), 59. Schranz (Mikovič). ŽK: 90+1. Skovajsa (TRE) – 40. A. Kadlec (TRN), 57. Schranz (TRN), 84. Yao (TRN), 90+1. Godál (TRN). Rozhodca: Kružliak – Slyško, Benko. Diváci: 2340.
Prenos
V dobrom futbalovom zápase každý chvíľku ťahal pílku a hoci domáci boli o kúsok aktívnejší, hostia hrozili nebezpečnými brejkami. Nakoniec sa v druhom polčase dostala Trnava do vedenia, už to vyzeralo, že ho udrží, ale z poslednej možnej akcie inkasovala. Remíza je v podstate zaslúženým výsledkom.
90+4
Koniec zápasu.
90+4
Zdroj: www.huste.tv
90+4
goalTrenčín dal gól!
Čas už bol len na poslednú akciu, loptu poslal od svojej šestnástky Šemrinec, Janga sklepol na JAMESA ALEXANDRA LAWRENCEA a ten zoči voči proti vybehnutému brankárovi uspel.
Asistencia Rangelo Janga.
90+3
Spartak samozrejme už nepotrebuje za každú cenu hrať smerom na bránu, takže čas, počas ktorého drží loptu vpredu, hrá pre neho.
90+2
Trenčania to budú skúšať nákopmi, ale Godál jeden z nich odvrátil hlavou do bezpečia.
90+1
yellowCardŽltú kartu dostáva Lukáš Skovajsa (AS Trenčín).
90+1
yellowCardŽltú kartu dostáva Boris Godál (FC Spartak Trnava).
90+1
Yao so Schranzom takticky podržali cenné sekundy pre hostí v útoku.
90
Nadstavovať sa budú štyri minúty.
90
Mikovič podržal takmer minútu, v držaní času pokračuje jeho spoluhráč Kadlec, ktorého tiež z ničoho nič chytili vo vlastnej šestnástke kŕče.
89
changeStriedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Mikovič, prichádza Ivan Hladík.
88
Kuriózna situácia v útoku Trenčína, hlavičkovaná z jednej strany na druhú, nik nedokázal dostať loptu na zem.
87
Chisom Johnson mohol ísť s loptou k šestnástke, skúšal ale hladať Prekopa, poslal však príliš dlhý pas.
86
importantPo rohu to horelo v šestnástke Trmavy, tutovku mal Lawrence ale spoza päťky neprestrelil brániacich Trnavčanov.
85
Po dlhom nákope odhlavičkoval Bello na ďaľší trenčiansky roh.
84
Yao mal veľa energie po striedaní, ale vložil ju do výskoku proti Kleščíkovi, ktorý bol ohodnotnený žltou kartou.
84
yellowCardŽltú kartu dostáva Privat Yao (FC Spartak Trnava).
83
changeStriedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Lukáš Mihálik, prichádza Privat Yao.
83
Mihálik po šprinte dopredu padol na zem a potrebuje tiež ošetrenie po kŕčoch.
81
Trenčanai sa snažia o vyrovnanie ale chýba im moment prekvapenia. Centre Kalua z pravej strany nie sú presné, Chisom Leonard zľava zase nastrelil brániaceho hráča.
79
Trmavčania vedú, takže pochopiteľne sa po fauloch nedvíhajú okamžite na nohy.
78
Mihálik bojoval vpredu o šancu, ale nakoniec bol odzbrojený.
77
Tréner Ševela si zavolal k čiare Lawrenca a niečo mu vysvetlil, anglický obranca to má zrejme tlmočiť hráčom.
76
Godál vyhral šprintérsky súboj s Jangom a loptu odvrátil do autu, takže dokázal zabrzdiť rozbiehajúcu sa krídelnu akciu AS.
76
changeStriedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Aliko Bala, prichádza Leonard Chisom Johnson.
75
Lopta letela z trnavskej polovice dlho, Kleščík ju mal podchytenú, no potom odhlavičkoval rovno do behu Jirku, dokázal ho však naďalej tieniť a strela trnavského útočníka tak mala len propagačný charakter.
73
Prekop sa dostal k ďalekonosnej strele, Jakubech išiel na zem, kde však loptu pohodlne chytil.
73
Balu prihrával Kaluovi, ten mu chcel rýchlo vrátiť do pohybu, lenže to už trenčianskeho hráča obkľúčili Trnavčania a bolo po akcii.
71
importantTutovka pre Trnavu. Prekop stratil loptu v strede, keď mu ju vypichol Sloboda, nasledoval útok hostí s väčším počtom hráčov, Mikovič priťukol za päťku voľnému Bellovi, ale ten z prvej netrafil bránu.
69
Trenčianska akcia bola síce plná prihrávok, ale pomalých, takže sformovaná defenzíva Spartaka si poradila.
67
Bellova nepresná prihrávka z rohu ihriska popred vlastnú šestnástku, mal šťastie, že Kalu to mal na dlhú nohu.
65
Ďaľšia prestávka na občerstvenie, ktorú využili všetci okrem brankárov.
65
changeStriedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Aldo Baéz, prichádza Reuben Gabriel.
Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Denis Jančo, prichádza Erik Prekop.
63
importantSloboda vystihol zlú rozohrávku domácich a rútil sa spolu s Jirkom dopredu na dvoch obrancov, vymenili si loptu a Sloboda sa pokúsil o filigránske zakončenie pätičkou, tesne minul bránu.
62
Lawrence zabojoval o zdanlivo stratenú loptu a vybojoval roh. Po ňom pískaný útočný faul Trenčína.
61
Skovajsa získal loptu, Schranz ho následne stiahol rukami, ale rozhodca píska len faul, odmietol hráča hostí vylúčiť.
59
Zdroj: www.huste.tv
59
goalTrnava dala gól!
Rohový kop Trenčania nedokázali odvrátiť, lopta sa dostala tesne za päťku na voľného IVANA SCHRANZA a ten zakončil do protipohybu brankára.
Asistencia: Martin Mikovič
58
Trnavská rýchla akcia, ktorú zabrzdil obranným zákrokom Baez, bude nasledovať roh hostí.
57
yellowCardŽltú kartu dostáva Ivan Schranz (FC Spartak Trnava).
57
changeStriedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Emir Halilovič, prichádza Babatounde Bello.
56
Chybná prihrávka Trenčanov v útoku mohla priniesť protiútok Trnavy, ale Mikovič si v nájazde 2 na 2 loptu zle predkopol.
54
Jančo zatočil loptu na zadnú žrď, Kleščík vo výskoku nakoniec nehlavičkoval podľa svojich predstáv.
53
Faulovaný Šulek na pravom krídle, priamy kop pre AS.
53
Kleščík podporil útok svojho tímu, ale vybojoval len aut.
51
Na Jančov center vyskočil výborne Paur, jeho hlavičku vyrazil Jakubech len tesne za šestnástku, odkiaľ pálil Kalu, lenže aj jeho rana bola len zblokovaná.
50
Po autovom vhadzovaní Trmavy sa v šestnástke tlačil s loptou k bráne Sloboda, ale vracajúci sa Paur dokázal jeho akciu zastaviť.
48
Kalu sa presadil na pravej strane okolo Čonku a prudko vypálil, ale brankár hostí si s jeho pokusom poradil.
47
Mikovič rukami stiahol Kleščíka na zem, rozhodca benevolentne kartu neťahá.
46
importantHneď prvý útočný pokus Trenčanov v druhom polčase sa mohol skončiť gólom, Janga pripravil v šestnástke strelu pre Janča, ale ten netrafil loptu ideálne. Mohol byť hrdinom a k dvom asistenciám dnes pridať aj gól.
46
Začal sa druhý polčas.
45+2
Prvý polčas sa skončil.
45+1
Ďaľšia trenčianska možnosť, Bala posielal na Jangu,ale ten si podľa rozhodcu počínal v šestnástke nedovolene a tak sa pískal útočný faul.
45
Rozhodca nadstaví 2 minúty.
44
importantMohla prísť rýchla gólová odpoveď AS, Trenčania zamotali hlavy trnavskej obrane, loptu si vymenili v šestnástke, nakoniec po odraze zakončoval Bala, ktorému gólový pokus vyrazil výborným zákrokom Jakubech na roh.
42
Zdroj: www.huste.tv
42
goalTrnava dala gól!
Ojedinelý trnavský útok sa končí gólom, Greššák sa na pravej strane rozbehol, na prihrávku, vyhol sa ofsajdu tesne, potom presne predložil na zadnú žrď, kde osamotený IVAN SCHRANZ trafil odkrytú bránu.
Asistencia Lukáš Greššák.
41
Priamy kop zahral technicky do šestnástky Baez, Janga loptu sklepol pre Balu, jeho strela z hranice vápna skončila vedľa brány.
40
yellowCardŽltú kartu dostáva Andrej Kadlec (FC Spartak Trnava).
39
Skovajsa hrá prvýkrát po dlhšom zranení a je vidieť, že istota na nohe mu chýba, teraz skoro zazmätkoval, na jeho šťastie chybu rýchlo napravil.
38
Schranz bojoval vpredu o loptu s Kleščíkom, ale dopustil sa faulu.
37
Centre Kleščíka a Lawrenca nenašli v pokutovom území spoluhráča, Trnavčania postupne oba odvrátili.
35
Spartak napádaním trenčianskej rozohrávky získal loptu a chvíľu sa udržal vpredu, ale bez ohrozenia brány.
34
Kalu zamotal hlavu obrancovi bicyklom, potom z uhla šestnástky vystrelil. Jakubech vyrazil pred seba a ešte spoza vápna mohol strieľať Jančo. Loptu poslal dva metre vedľa pravej žrde.
32
Šemrinec prvý pokus Mikoviča z rohu vyrazil, opakovaný center chytil do rúk a založil akciu Trenčína.
31
Mikovič vybojoval roh pre Trnavu.
30
Greššák dokázal ubrániť prenikajúceho Jangu, teraz je Trenčín v laufe, hostia už dlhšiu dobu len bránia.
29
Zdroj: www.huste.tv
29
goalTrenčín dal gól!
Paur si to o chvíľu vynahradil. Keď Denis Jančo poslal center z pravej strany, JAKUB PAUR nikým nekrytý presne hlavou zamieril z 10 metrov od brvna do brány. Asistencia Denis Jančo.
28
Trnavská snaha o odpoveď skončila odpískaným ďaľším ofsajdom.
27
importantUlička medzi obrancov a Paur sa z hranice 30 metrov rútil sám na brankára, v šestnástke chcel zakončiť, ale netrafil loptu ideálne, takže tutovka neskončila pre Trenčín úspešne.
26
Opäť sa hrá, Trnava išla dopredu postupným útokom, Jirka si Skovajsu nedokázal obhodiť.
25
Prestávka na občerstvenie, keďže je dnes veľmi dusno. Pivo , párky, čipsy, ... Teda vlastne len iontové nápoje, ale hráči sú vďační aj za to.
24
Bala umne zastavil rozohrávku Trnavy a získal pre svoj tím možnosť prečíslenia, lenže potom poslal príliš dlhú loptu na Kalua, čím akciu pokazil.
22
Kalu sa prebíjal popri lavej čiare, dvoch hráčov zamotal, ale Kadlec ho nakoniec aj za cenu faulu zastavil.
21
Kalu hľadal Jangu, ale toho šikovne a skúsene odstavil Godál.
20
Janga chcel dávať do behu Paurovi, ale ten nepochopil jeho úmysel, takže Trenčania loptu stratili.
20
Bala sa vymanil od brániaceho hráča na pravom krídle, ale potom nevedel komu prihrať a loptu stratil.
19
Súboj Schranza s Lawrencom, hosťujúci útočník nechtiac nohou trafil súpera, pískaný faul.
18
Zdroj: www.huste.tv
18
goalTrenčín dal gól!
Rohový kop zahral Jančo a za päťkou ostal úplne nebránený RANGELO JANGA, ktorý hlavou umiestnil loptu k žrdi.
Asistencia Denis Jančo.
17
Kalu vybojoval roh pre svoj tím, keď v zdanlivo stratenej situácii nakopol do hráča Trnavy.
15
Trnavčania narúšajú Trenčanom zakladanie útokov, majú dobre prečítanú taktiku trénera Ševelu.
14
Jirka nabiehal na loptu za obranu, ale rozhodca dvihol zástavku – ofsajd.
12
Lawrence poslal loptu za obranu hostí, pred Paurom bol pru nej prvý Jakubech.
10
Po súboji v strede ihriska ostal ležať na zemi Paur, Sloboda sa mu prišiel športovo ospravedlniť, domáci hráč bude po krátkom ošetrení pokračovať.
9
importantBala sa vyhol ofsajdovej pasci, v ktorej uviazol jeho kolega Kalu, rútil sa z uhla sám na Jakubecha, nastrelil pravú žrď trnavskej brány!
8
Teraz už kombinačná akcia hráčom Trenčína vyšla, Šulek z pravej strany dobre odcentroval, ale voľný Kalu v šestnástke ukázal, že nie je dobrým hlavičkárom.
7
Lawrence faulovaný Kadlecom, Trenčania zahrali štandardku nakrátko, čím sa vlastne dostali do ďaľšej medzihry.
6
Trenčania zatiaľ hľadajú svoju tvár, nejde im ani medzihra.
4
Zdroj: www.huste.tv
4
goalTrnava dala gól!
Prihrávku Schranza nezachytil Skovajsa a Jirka tak mohol letieť s loptou po pravom krídle do otvorenej obrany, počkal si a presne predložil pred odkrytú bránu ANTONOVI SLOBODOVI, ktorý pohodlne otvoril skóre.
Asistencia: Erik Jirka
3
Trnavčania to skúsili dlhým nákopom, ale pred Halilovičom odkopol loptu do bezpečia brankár Šemrinec.
2
Úvod zápasu veľmi opatrný z oboch strán.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Rozhodca Kružliak už privádza oba tímy na trávnik, Trenčania obliekli klasickú bielu sadu dresov, Trnavčania červeno-čierni.
Dnes máme naozaj dusno a hráči budú mať náročnejšie podmienky, umelý trávnik je už zvlažený vodou, takže všetko nachystané na prvý výkop.
Úvodné zostavy:

AS Trenčín: Šemrinec – Kleščík, Skovajsa, Šulek, Lawrence – Baéz, Jančo, Paur – Bala, Kalu – Janga.
Náhradníci: Chovan – Ket, Diks, Cchung, Gabriel, Prekop, Johnson.

FC Spartak Trnava: Jakubech – Kadlec, Godál, Čonka, Greššák – Sloboda, Schranz, Halilovič, Mikovič – Mihálik, Jirka.
Náhradníci: Strapák – Horník, Bello, Hladík, Košťál, Yao, Oravec.

Rozhodca: Kružliak – Slyško, Benko.
Po krátkej repre prestávke pokračuje Fortuna liga, v Trenčíne sa všetko chystá na futbalový sviatok. Obhajca trofeje je priebežne na ôsmej priečke so ziskom 9 bodov, hostia z Trenavy sú o dve miesta vyššie, keď doteraz nazbierali o bod viac. Súboje týchto dvoch tímov bývajú vždy zaujímavé a divácky atraktívne.

Trenčania po tom, ako pustili viacerých hráčov do zahraničia, mali v lige problémy. V posledných rokoch nebývalo zvykom, že by Ševelov tím inkasoval najviac gólov z celého ligového pelotónu. Záporné skóre 10:13 budú chcieť Trenčania čo najrýchlejšie zmeniť. V týždni predstavili novú posilu – nigérijského záložníka Gabriela. Naposledy AS prehral vysoko v Žiline 0:4.

Trnavčania majú v lige za seboz dve remízové kolá, keď hrali nerozhodne v Myjave (1:1), aj doma so Slovanom (0:0). V domácom zápase mali viacero streleckých možností, no neskórovali ani z tých najvyloženejších. Tréner Miroslav Karhan chce ísť do Trenčína vyhrať, čo nie je v momentálnej situácii oboch klubov neriešiteľné, veď Spartak triumfoval na Sihoti aj v poslednom vzájomnom meraní síl na jar, keď vyhral 3:1.

V minulej sezóne to bolo bodovo vyrovnané vo vzájomných dueloch, v trenčianskych zápasoch padalo dosť gólov (Trenčín vyhral 5:3 a prehal 1:3), v Trnave sa zrodila remíza (1:1).
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Podbrezová je stále nezdolaná, Slovan opäť prehral s Myjavou