Dunajská Streda zdolala Slovan pred vypredaným štadiónom

Radosť hráčov Dunajskej Stredy po výhre nad Slovanom.
Radosť hráčov Dunajskej Stredy po výhre nad Slovanom. (Autor: SME - Tibor Somogyi)
Sportnet|3. nov 2017 o 00:00

O výhre DAC rozhodol Zsolt Kalmár.

Fortuna liga 2017/2018 - 15. kolo

FC DAC 1904 Dunajská Streda - ŠK Slovan Bratislava 2:1 (0:1)

Góly: 65. Pačinda, 83. Kalmár - 31. Hološko

ŽK: 85. Pačinda - 52. B. Sekulič, rozhodovali: Chmura - Balko, Ádám, 10 226 divákov

Dunajská Streda: Macej - M. Živkovič, Šatka, T. Huk, E. Davis - M. Ljubičič - Kalmár, Pambou - Divkovič (58. Mervó), Pačinda (89. Koštrna), Čmelík (71. Vida)

Slovan: Greif - B. Sekulič, Rundič, Božikov, Chuchumis (87. Vittek) - L. Droppa - Ibrahim Rabiu, Holman - Hološko (78. Schet), J. Mareš (72. F. Oršula), Čavrič

DUNAJSKÁ STREDA. Futbalisti FC DAC 1904 Dunajská Streda zvíťazili nad hráčmi Slovana Bratislava tesne 2:1 v piatkovom šlágri pätnásteho kola najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy 2017/2018.

Skóre otvoril pred rekordnou návštevou tejto sezóny (10 226 divákov) hlavičkou Filip Hološko po centri Dávida Holmana.

V 65. min vyrovnal takisto hlavou Erik Pačinda a o triumfe Dunajskej Stredy rozhodol v 84. min Zsolt Kalmár.

Fotogaléria: DAC 1904 Dunajská Streda - ŠK Slovan Bratislava: fotogaléria

16.3.2018

Slovanisti si v nadstavenom čase vypracovali dve veľké príležitosti, no striedajúci Róbert Vittek ani Ibrahim Rabiu svoje šance nepremenili.

Domáci sa piatkovým triumfom posunuli na druhé miesto priebežnej tabuľky so ziskom 28 bodov, hráči Slovana majú o dva body menej.

Hlasy po zápase:

Erik Pačinda (útočník Dunajskej Stredy, autor gólu): "Chceli sme vyhrať pre našich fanúšikov. Bol to veľmi ťažký zápas, prehrávali sme, no otočili sme výsledok a sme veľmi šťastní. Tréner počas prestávky zdvihol hlas a my sme sa zomkli. Ukázali sme, že sme silné mužstvo. Víťazstvo je o to cennejšie, že to bolo derby."

Martin Ševela (tréner Slovana): "Prvý polčas mal slušnú úroveň, bolo to však skôr medzi šestnástkami. Skórovali sme, nevyužili sme však druhú príležitosť, ktorú mal Čavrič. Mužstvo dobieha minulosť, od 60. min sme kondične odišli. Dunajská Streda v druhom polčase otočila duel. Potrebujeme zo zostávajúcich zápasov vyťažiť, čo sa dá. Ak chceme hrať dominantný futbal, hráči musia byť pripravení odjazdiť 90 minút. Dalo sa čakať, že príde plný štadión; takto by to malo byť všade - že sa ľudia bavia futbalom."

Marco Rossi, tréner DAC-u: "Videli sme dobrý zápas, gól sme inkasovali pri našej najlepšej perióde. V druhom polčase sme viac napádali. Spoliehali sme na štandardky, aj vyrovnávajúci gól sme dali po štandardnej situácií. Kalmárov gól bol vyústením našej snahy, na ihrisku sme nechali všetky sily, za čo hráčom ďakujem. Pre nás je víťazstvo dobrý výsledok, takisto pre našich fanúšikov."

Jakub Mareš, útočník Slovana: "Spokojní samozrejme nie sme, prehrali sme. Na víťazstvo sme mali, ale stále nás zrážajú tie isté chyby. Štandardné situácie sú povinnosťou každého hráča a prvý gól sme dostali z rohu od Pačiho, ktorý je skoro najmenší na ihrisku. Je to škoda, lebo šance sme mali."

Patrik Macej, brankár Dunajskej Stredy: "Užil som si to parádne, ja by som tu zostal aj celú noc. Aj fanúšikovia môžu byť spokojní, vyhrali sme 2:1 a otočili sme zápas. Mali sme ho v réžii, oni dali gól z jednej štandardky. Bolo vyše desaťtisíc ľudí, čo viac si priať."

Online prenos:

Fortuna liga  2017/2018
03.11.2017 o 18:00
D. Streda
2:1
(0:1, 2:0)
90+3 minúta
Ukončený
Slovan Bratislava
Prehľad
Góly: 65. Pačinda, 84. Kalmár – 31. Hološko. ŽK: 85. Pačinda (DUN) – 52. Sekulić (SBA). Rozhodca: Chmura – Balko, Ádám. Diváci: 10 226.
Prenos
Druhý polčas rozhodol o osude tohto zápasu. Dunajská Streda potvrdila svoje silné závery zápasov, dvomi gólmi otočila stav duelu a v samom závere ustála obrovský nápor hostí, takže môže pred plnými tribúnami oslavovať zisk troch bodov.
Koniec zápasu.
90+3
importantSlovan zahodil ďalšiu šancu! Rabiu teraz hlavičkoval z približne piatich metrov od bránkovej čiary, ale mieril iba nad brvno. Hostia to stále skúšajú z každej možnej pozície.
90+2
importantSlovan mohol vyrovnať! Schet vynikajúco centroval do vápna, kde na hlavičku vyskočil Vittek. Skúsený útočník ihneď hlavičkoval k pravej žrdi, ale Macej tam zázračne priskočil a loptu vyrazil.
90+1
Črtal sa únik domáceho celku. Pambou sa už-už dostával dopredu, ale Rundič vynikajúco zasiahol a súpera nikam nepustil.
90+1
Nadstavovať sa budú tri minúty. Slovan drží loptu v útoku a Dunajskostredčania bránia so všetkými hráčmi.
90
Hosťujúci Oršula teraz urobil kusisko dobrej práce. Loptu popri ľavej postrannej čiare potiahol až ku šestnástke, do ktorej potom poslal aj prihrávku, ale Dunajskostredčania súpera k zakončeniu nepustili.
89
Domáci tréner zareagoval posledným striedaním a vystužil zadné rady. Dunajskostredčanom sa teraz v defenzíve darí, Šatka odkopol loptu preč od vlastnej šestnástky.
89
changeStriedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Erik Pačinda, prichádza Kristián Koštrna.
88
Slovanisti prešli do útoku. Vittek posunul loptu na pravú stranu Schetovi a ten to skúšal centrom do vápna, ale našiel iba domácu defenzívu.
87
Slovan stiahol obrancu a na trávnik poslal skúseného útočníka Vitteka. Hostia idú hrať o všetko.
87
changeStriedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Diamantis Chouchoumis, prichádza Róbert Vittek.
85
yellowCardŽltú kartu dostáva Erik Pačinda (FC DAC Dunajská Streda).
85
Dunajskostredský štadión je vo vytržení, diváci dokonca odpálili aj svetlicu. Slovan teraz musí bojovať nie len proti naštartovanému súperovi, ale aj proti divákom, ktorí ženú Dunajskú Stredu vpred.
84
Zdroj: www.huste.tv
84
goalDunajská Streda dala gól!
Domáci otáčajú stav zápasu vo svoj prospech! ZSOLT KALMÁR dostal príliš veľa priestoru na hranici šestnástky, stiahol si loptu na pravú nohu na strelu a skúsil to. Bol úspešný, lopta prešla popod Greifa.
82
Hra teraz bola prerušená pre zranenie Rundiča. Ten musel odísť za postrannú čiaru, kde bude jeho ošetrenie pokračovať.
81
Po vyrovnávajúcom góle sledujeme skôr obojstranne opatrnú hru. Ani jeden z tímov nechce urobiť rozhodujúcu chybu, ktorá by ho stála bodový zisk.
80
Začína sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Pokiaľ v MOL Aréne neuvidíme ďalší gól, tak sa body budú deliť.
79
Slovanisti získali autové vhadzovanie na útočnej polovici, ale aj tak sa v ofenzíve nevedia dlhšie udržať. Defenzívy teraz na oboch stranách pracujú veľmi dobre.
78
changeStriedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Filip Hološko, prichádza Mitchell Schet.
76
Bratislavský gólman Greif rozohráva loptu od svojej bránky. Slovanisti sa pokúsia usadiť v útoku.
75
Dunajskostredčania teraz predviedli súvislejší útok, ale na konci to bolo bez strely, pretože výborne zasiahol hosťujúci Droppa.
74
Slovanisti síce prešli do útoku, ale tam ich zastavil iba ofsad, takže hostia v ofenzívnej snahe pokračovať nemohli.
73
Zápas sleduje priamo na štadióne 10 226 divákov. V Dunajskej Strede si dnes fanúšikovia futbal užívajú aj z novootvorenej tribúny.
72
changeStriedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Jakub Mareš, prichádza Filip Oršula.
71
changeStriedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza Kristopher Vida.
71
Medzičasom sa začala posledná dvadsaťminútovka riadnej hracej doby tohto duelu. V Dunajskej Strede je vyrovnané, takže duel sa hrá v podstate od začiatku.
70
importantVideli sme súboj v pokutovom území, po ktorom skončil na zemi domáci striedajúci Mervó. Dunajskostredčania sa dožadovali pokutového kopu, ale rozhodca nič také nepripustil.
70
Slovan získal autové vhadzovanie na útočnej polovici. Hostia sa pokúsia preniknúť čo najbližšie k šestástke, odkiaľ by mohli pohroziť aj strelecky.
67
Gôl náramne potešil domáce tribúny. Keďže na štadióne nie sú po rozhodnutí Disciplinárnej komisie fanúšikovia hostí, tak v Dunajskej Strede sa stále oslavuje vyrovnanie.
66
Dunajskostredčanom sa podarilo vyrovnať a duel sa začína v podstate od začiatku. Domáci potvrdili, že po hodine hry ich produktivita rastie a opäť si v záverečnej časti duelu vylepšili štatistiky.
65
Zdroj: www.huste.tv
65
goalDunajská Streda dala gól!
Je vyrovnané! Po rohovom kope sa ERIK PAČINDA poriadne tvrdo oprel do hlavičky a trafil sa presne k ľavej žrdi. Greif sa snažil márne, loptu už iba vyťahuje zo siete.
64
Domáci Dunajskostredčania získali svoj siedmy rohový kop v zápase. Slovan si bude musieť dať pred Greifom opäť veľký pozor.
63
Hosťujúci Holman to vôbec nemyslel zle, ale jeho center bol zbytočný, pretože pozorný postranný arbiter odpískal jednému z hostí ofsajd.
62
Aj Slovan si vypýtal štandardku. K jej realizícii sa už tradične postaví Homan, takže Dunajskostredčania sa musia stiahnuť do defenzívy.
61
Domáci sa pokúšali niečo vymyslieť v pokutovom území. Kalmár si tam potočil súpera a prihrával, ale hostia loptu zrazili iba za postrannú čiaru.
60
Prvá hodina zápasu je za nami. Slovan vo veľkom šlágri celého mesiaca stále na trávniku Dunajskej Stredy vyhráva najtesnejším možným rozdielom 1:0.
58
changeStriedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Marko Divković, prichádza Bence Mervo.
57
K realizácii rohového kopu sa postavil Holman, ale Slovan po tejto štandardke skórovať nedokázal. Dunajskostredčania sa dobre bránia a pomáhajú gólmanovi Macejovi, aj keď teraz im Holman veľa práce nenarobil, pretože bol veľmi nepresný.
56
Hosťujúci futbalisti si dokonca vypýtali aj svoj prvý rohový kop. Dunajská Streda má už na konte šesť štandardiek od rohovej zástavky.
55
Slovan opäť vhadzuje na útočnej polovici. Hostia hrajú veľmi umne a nestiahli sa do defenzívnej ulity, ale aj naďalej predvádzajú ofenzívne chúťky.
54
Hosťujúci gólman Greif bude rozohrávať čo najďalej od svojej svätyne a pokúsi sa dostať svojich spoluhráčov na útočnú polovicu.
53
importantDomáci mohli vyrovnať! Štandardku po faule rozohral Davis centrom do šestnástky, kde najvyššie vyskočil dunajskostredský kapitán Ljubičič, ale v rýchlosti bránku hostí tesne minul.
52
yellowCardŽltú kartu dostáva Boris Sekulić (ŠK Slovan Bratislava).
51
Dunajskostredčania potiahli akciu po pravej strane trávnika. Na konci sa k lopte dostal Čmelík, ale na strelu to nemal.
51
Slovanisti zahrávali autové vhadzovanie na svojej útočnej polovici, ale k šestnástke sa ani nedostali. Dunajskostredčania tento priestor umne uzavreli.
50
Prvá päťminútovka tohto polčasu je už za nami. Na domácich vidieť veľkú ofenzívnu snahu, ale hostia zvládajú defenzívnu činnosť výborne a skóre sa nemení.
49
Aj Slovan chcel prejsť do zakončenia, ale teraz ho zastavil ofsajd. Rozohrávať preto bude domáci celok.
47
Domáci pokračujú v ofenzívnej snahe. Čmelík to skúšal z hranice šestnástky, vypracoval si pozíciu na strelu a pálil, ale jeho rana bola zblokovaná.
47
Domáci futbalisti sa dostali aj do streleckého zakončenia, ale to minulo priestor Greifovej bránky. Gólman Slovana si tak aj naďalej drží čisté konto.
46
Druhý polčas sa začal výkopom domáceho tímu. Dunajskostredčania teraz musia tvoriť hru, pretože sa pokúšajú o vyrovnanie.
46
Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase sa do prvej výraznejšej šance dostali hostia. Slovan potom v ofenzívnej snahe pokračoval a domácu obranu viackrát nachytal, ale iba raz sa mu podarilo presadiť. Dunajskostredčania mali najmä v závere štyridsaťpäťminútovky takisto dobré príležitosti, ale neuspeli v nich, takže sa do šatní odchádza za stavu 0:1.
45+1
Prvý polčas sa skončil.
45+1
Nadstavovať sa bude jedna minúta. Slovan drží súpera ďaleko od svojej bránky.
45
Bratislavskí futbalisti napokon dokázali loptu vytlačiť a teraz vysoko napádajú rozohrávku súpera. Hostia vedia, že sa nikam bezhlavo ponáhľať nemusia.
44
Dunajskostredčania si ešte zopakovali rohový kop, ale Slovan sa dokázal ubrániť. V samom závere tohto polčasu majú hostia v defenzíve výraznejšie problémy.
43
Domáci to zahrali nacvičeným signálom. Domáci centrovali z pravej strany až za vzdialenejšiu žrď, kam si zbehol úplne osamotený Čmelík, ale neuspel.
43
importantNa opačnej strane sme videli ďalšiu gólovú šancu. Na kopačke ju mal Pačinda, ktorý si na hranici šestnástky zasekol súpera a strieľal, ale Greif v páde loptu vyrazil na rohový kop.
42
importantSlovan sa dostal do prečíslenia dvoch proti jednému! Do gólovej šance sa belasí rútili proti Davisovi, ale ten to urobil najideálnejšie, ako sa len dalo. V čistom sklze v šestnástke získal loptu a odpálil ju na opačnú stranu.
41
Na trávniku ostal sedieť Chouchoumis, ktorý sa sťažuje, že ho niekto v zápale hry vyzul z kopačky. Rozhodca hosťujúceho hráča vykázal za postrannú čiaru.
40
Kalmár odrazil loptu za postrannú čiaru a Slovan bude na útočnej polovici zahrávať autové vhadzovanie.
39
Slovan stále ostáva v útoku. Čavrič to z ľavej strany skúšal prízemným centrom, ale Dunajskostredčania sa ubránili.
37
Holman sa z viac ako 20 metrov do lopty oprel veľmi tvrdo, ale trafil iba dobre postavený trojčlenný múr. Domáci futbalisti sa dobre ubránili.
36
Slovanisti v útoku opäť získali štandardnú situáciu. Všetko nasvedčuje tomu, že ju opäť rozohrá Holman.
35
Loptu rozohral Kalmár, ale našiel iba hosťujúceho obrancu. Slovan v defenzíve bez akéhokoľvek zaváhania uspel a loptu poslal preč od Greifa.
34
Domáci prešli do útoku a po Živkovičovej strele si vypýtali rohový kop. Zahrávať ho budú z pravej strany.
33
Hosťujúci gólman rozohral loptu na útočnú polovicu, kde sa Slovan dostal až k šestnástke. Odtiaľ to strelecky skúšal Čavrič, ale trafil iba defenzívu Dunajskej Stredy.
32
Na opačnej strane získali štandardku aj domáci. Strelecky to skúšal Pačinda, ale z viac ako 20 metrov bránku Greifa minul.
31
Zdroj: www.huste.tv
31
goalSlovan dal gól!
Hostia sa ujímajú vedenia! Holman rozohral štandardku priamo do najnebezpečnejšieho priestoru, kde najvyšie vyskočil FILIP HOLOŠKO a hlavou prepálil Maceja.
30
Holman si v útoku vypýtal ďalší faul, po ktorom bude nasledovať štandardná situácia v prospech bratislavského Slovana.
28
Slovan si pozbieral loptu na svojej polovici a pokúsi sa presunúť do útoku. Uvidíme, či sa tam hosťom podarí dlhšie udržať.
26
importantDunajskostredčania teraz dvakrát výborne zakončili. Najskôr po ponechanej výhode pálil Kalmár do stredu bránky, ale Greif loptu vyrazil. Potom v sklze zakončoval Pačinda, ale hosťujúci gólman si znovu poradil.
26
Pačinda zrejme pri zakončení trafil Božikova, ktorý sa teraz sťažuje rozhodcom. Žiaden verdikt zo strany arbitra ale neprichádza.
25
Dunajskostredčania rozohrali svoj druhý rohový kop v zápase. Bezprostredne po ňom zakončenie neprišlo, ale neskôr hlavičkoval Pačinda. Greif to zrejme nečakal, preto sa s menšími problémami hodil na zem, ale loptu pri pravej žrdi skrotil.
24
Slovan loptu od svojej bránky nedostal, preto Kalmár pálil spoza šestnástky. Bola to dobrá strela, ale zasiahla iba Božikova, od ktorého sa lopta odrazila za čiaru.
23
Čavrič ostal ležať na trávniku po kontakte s Čmelíkom, ale nešlo o nedovolený zákrok. Domáci preto prešli do ofenzívy, kde pálil Ljubičič iba vedľa priestoru troch žrdí.
22
Domáci to skúsili Čmelíkovým centrom z pravej strany, ale hostia si ho postrážili a zrazili ho do bezpečia. Na trávniku sa nedeje nič zaujímavejšie.
21
Dunajskostredčania majú menšie problémy s rozohrávkou, pretože Slovan výborne vysoko napáda a zároveň sa skvelo bráni. Greif sa ničoho obávať nemusí.
20
Máme za sebou prvé dve desaťminútovky tohto zápasu. Vypredaný štadión sleduje aktívny výkon z oboch strán, ale zatiaľ bez výraznejšieho tlaku.
19
Lopta teraz lieta len zo strany na stranu. Ani jeden z tímov sa nedokáže udržať na útočnej polovici, takže na zakončenia teraz iba čakáme.
18
Domáci futbalisti chceli prejsť do zakončenia, ale zastavil ich ofsajdový verdikt. Zahrávať loptu preto budú hosťujúci Bratislavčania.
17
Slovan ale ďaleko nezašiel, pretože sa dopustil útočného faulu. Rozohrávať budú domáci Dunajskostredčania.
16
Hosťujúci Chouchoumis zahrával autové vhadzovanie na útočnej polovici a podržal tým Slovan v ofenzíve. Uvidíme, či sa hosťom podarí aj zakončiť.
15
Na opačnej strane to skúsili aj domáci. Strieľal Živkovič, ale Greif všetko dobre videl a nemohol zaváhať. V zakončení to zatiaľ nie je presvedčivé ani z jednej strany.
14
Slovanisti sa vrátili do útoku. Hološko to tam spoza šestnástky skúšal centrom na Čavriča, ale ten hlavou loptu tesne netrafil.
13
Holman to skúsil centrom do stredu šestnástky, ale tam sa lopty nikto nedotkol. Rozohrávať preto bude domáci gólman Macej.
12
Greif rozohral a dostal Slovan na útočnú polovicu. Tam si hostia vypýtali aj faul na Holmana a budú zahrávať štandardku.
11
importantHostia teraz pochybili v defenzíve. Rabiu stratil loptu, čo chcel ihneď využiť Ljubičič, ale jeho pokus z väčšej vzdialenosti letel iba vedľa pravej žrde Greifovej bránky.
10
Pačinda napokon kopal dva rohy po sebe, pretože prvý pri bližšej žrdi hostia zrazili. Druhý odkop už domáci zahrali nacvičeným signálom, po ktorom Živkovičov center nikoho nenašiel.
9
Domáci celok bude z pravej strany zahrávať prvý rohový kop zápasu. Šancu Dunajskej Stredy takto upratal Božikov.
8
Hostia súpera nikam nepustili a aj za pomoci svojho gólmana sa pokúšajú rozohrať novú útočnú akciu. Oba celky si dávajú veľký pozor v obrane.
7
Dunajskostredčania majú loptu na vlastnej polovici a pokúšajú sa zaútočiť. Slovan napáda, ale k lopte sa nevie dostať.
6
Na trávniku ostal ležať domáci kapitán Ljubičič, ktorý potreboval aj lekárske ošetrenie, takže duel sa na moment musel prerušiť.
5
importantHostia mohli otvoriť skóre zápasu! Po rýchlom prechode z vnútra šestnástky pálil bez prípravy Čavrič, ale jeho pokus pravou nohou sa skončil vedľa ľavej žrde Maceja.
4
Domáci sa po autovom vhadzovaní dostali až do útoku. Spoza šestnástky to tam propagačnou strelou po zemi skúsil Pačinda, ale Greifa prekvapiť nemohol.
3
Slovanu opäť nevyšiel pokus o prechod do útoku. Pri postrannej čiare výborne zakročil Živkovič a Dunajská Streda bude mať k dispozícii aut.
2
Domáci celok vo výbornej atmosfére súpera zatiaľ k ničomu nepúšťa. Slovanisti teraz získali autové vhadzovanie, ale nie sú na dostrel Macejovej bránky.
1
Vypredaný dunajskostredský štadión má za sebou úvodný výkop, ktorý obstarali hostia. Slovan v hľadisku svojich fanúšikov po rozhodnutí Disciplinárnej komisie nemá.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FC DAC Dunajská Streda: Macej – Živković, Šatka, Huk, Davis – Ljubicić (C), Kalmár, Pambou – Divković, Pačinda, Čmelík.
Náhradníci: Száraz – Mervo, K. Vida, Malec, Koštrna, Ashiru, Kontár.

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Chouchoumis, Božikov, Rundič, Sekulić (C) – Droppa – Holman, Rabiu – Čavrić, Mareš, Hološko.
Náhradníci: Valach – Kubík, Damnjanović, Oršula, Čikoš, Vittek, Schet.

Rozhodca: Chmura – Balko, Ádám.
Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní 15. kola našej najvyššej futbalovej súťaže. Dunajskostredskí futbalisti dnes na svojom trávniku privítajú bratislavský Slovan a vám z duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

Dunajskostredčania sa v priebežnom celkovom hodnotení nachádzajú na piatom mieste, ktoré im po 14 zápasoch patrí so ziskom 25 bodov a s celkovým skóre 20:16. Tabuľka je však od druhého po šieste miesto veľmi vyrovnaná, takže tím zo Žitného ostrova má iba o bod menej ako jeho dnešný súper. Hráči Dunajskej Stredy by tak v prípade dnešného triumfu a v prípade ostatných priaznivých výsledkov mohli poskočiť aj na druhé miesto. Aktuálna forma ich v tom ale nepodporuje, pretože naposledy v Ružomberku remizovali 1:1 a predtým doma s Trenčínom prehrali 1:2.

Slovanisti sú v tabuľke tretí, pretože v 14 odohraných zápasoch získali 26 bodov a celkové skóre 32:21. Tím z hlavného mesta stráca na druhú Žilinu iba bod a na líderskú Trnavu až 10 bodov, takže dnes sa môže tabuľkovo prepadnúť, alebo aj posunúť o jednu priečku vyššie. Hráči bratislavského Slovana do duelu takisto nevstúpia v optimálnej forme, keďže naposledy doma remizovali s beznádejne poslednou Senicou 2:2 a predtým v Zlatých Moravciach prehrali 2:3. Optimizmus im nedodáva ani prvý tohtosezónny vzájomný zápas s Dunajskou Stredou, ktorý sa v auguste v Bratislave skončil remízou 1:1.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Dunajská Streda zdolala Slovan pred vypredaným štadiónom