Nováčik zdolal Podbrezovú. Prvý raz vyhral dva zápasy za sebou

Brankár Podbrezovej Martin Kuciak inkasuje prvý z dvoch gólov.
Brankár Podbrezovej Martin Kuciak inkasuje prvý z dvoch gólov. (Autor: TASR/AP)
SITA|24. okt 2015 o 19:30

V minulom kole v súboji nováčikov porazili Skalicu. Futbalisti Michaloviec sa opäť tešia zo zisku troch bodov. V dôležitom dueli zdolali Podbrezovú 2:0.

MICHALOVCE. Futbalisti Michaloviec zvládli ďalší dôležitý domáci zápas vo Fortuna lige 2015/2016. V sobotňajšom 14. kole si pred vlastnými fanúšikmi poradili s Podbrezovou 2:0 (2:0).

Oba presné zásahy Zemplínčanov dosiahol legionár Vernon de Marco. V 8. a 39. minúte hlavou prekonal gólmana Martina Kuciaka.

Michalovčania dosiahli premiérovo v najvyššej súťaži dve víťazstvá za sebou. V tabuľke sa minimálne do nedele s trinástimi bodmi posunuli na 10. miesto pred jedenástu Skalicu.

Podbrezová je stále posledná so ziskom ôsmich bodov.

FORTUNA LIGA 2015/2016 - 14. kolo:

Michalovce - Podbrezová 2:0 (2:0)

Góly: 8. a 39. Vernon de Marco

ŽK: 76. Marcos Pérez - 7. Kapor, rozhodovali: Vnuk - Benko, Bednár, 2785 divákov

Michalovce: Kelemen - Marcos Pérez, Chubutia, Vernon de Marco, Barroso Sánchez - T. Sedlák - Koscelník (89. L. Tóth), S. Danko, Montero (56. Grič), E. Mensah - P. Nworah (68. D. Kunca)

Podbrezová: M. Kuciak - Kupčík, P. Vajda, Kapor (46. Rendla), Andrič - Podio, J. Pančík (46. Szöke) - Migaľa, M. Kochan, Gál-Andrezly - Vaščák

podbrezova_res.jpg

Hráč Michaloviec Vernon de Marco (vpravo) zasahuje loptu v krkolomnej pozícii pred Blažejom Vaščákom z Podbrezovej. FOTO - TASR.

Hlasy po zápase:

František Šturma, tréner Michaloviec: "Som veľmi rád, že sme zvládli aj druhý šesťbodový zápas. O svojej výhre sme rozhodli už v prvom polčase, v ktorom sme strelili dva góly."

Marek Fabuľa, tréner Podbrezovej: "O zápase rozhodla prvá štandardka domácich v ôsmej minúte. Tá zanechala na našej hre zlý dojem. Nefungoval nám stred poľa, odkiaľ neprichádzali lopty do útoku. Klincom bol pre nás druhý zásah domácich na konci prvého polčasu. Aj keď sme v druhom zvýšili snahu, na obrat to už nestačilo."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Nováčik zdolal Podbrezovú. Prvý raz vyhral dva zápasy za sebou