Nosický povedie futbalistov Trenčína

Ľubomír Nosický.
Ľubomír Nosický. (Autor: TASR)
SITA|4. jún 2013 o 18:01

V práve vrcholiacom ročníku vedie trenčiansky starší dorast bojujúci o majstrovský titul.

BRATISLAVA. Futbalistov slovenského tímu AS Trenčín povedie v nastávajúcom ročníku 2013/2014 kvarteto Ľuboš Nosický, Martin Ševela, Dušan Kramlík a Roman Hodál. Definitívne rozhodnutie padlo v utorok 4. júna.

AS Trenčín obsadil v uplynulej sezóne Corgoň ligy pod vedením kormidelníka Adriána Guľu (odišiel do MŠK Žilina) výborné tretie miesto a bude účinkovať v 2. predkole Európskej ligy UEFA.

"Náš klub nikdy nebol postavený na jednom človeku a rovnako tomu bude v budúcnosti. Preto všetci štyria členovia novozloženého realizačného tímu budú poznať svoje kompetencie, úlohy a zodpovednosť," citoval trenčiansky klubový web slová generálneho manažéra AS Róberta Rybníčka.

Šéfom realizačného tímu sa stal Ľuboš Nosický, ktorý sedel v minulosti aj na lavičke MFK Dubnica nad Váhom, MŠK Žilina a Spartaka Trnava. V práve vrcholiacom ročníku vedie trenčiansky starší dorast bojujúci o majstrovský titul.

Nosický povedal: "Je dobré, že nevstupujem do celkom nového prostredia. Poznám klub, hráčov v prvom tíme ako aj mladých futbalistov pôsobiacich v dorasteneckých družstvách. Určite mám na čom stavať."

Martin Ševela je niekdajšou oporou AS Trenčín, mužstvo spod Hradu Matúša Čáka priviedol späť do najvyššej slovenskej súťaže s kapitánskou páskou na rukáve. V minulom súťažnom ročníku pôsobil ako asistent v A-mužstve a rovnako aj v trenčianskej "devätnástke".

Novou tvárou realizačného tímu AS je Dušan Kramlík, ktorý dosiaľ pôsobil v Dubnici nad Váhom, naposledy ako asistent v druholigovom tíme MFK. Realizačný tím Trenčína dopĺňa Roman Hodál, ktorý bude mať naďalej na starosti brankárov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Nosický povedie futbalistov Trenčína