Mlynár: Dobré výsledky prídu

(Autor: huste.sk)
Miroslava Baranová|3. okt 2017 o 00:00

Tatran Prešov sa z Ružomberka vrátil bez bodu.

PREŠOV. Futbalisti 1. FC Tatran Prešov neprerušili výsledkovú mizériu ani pod vedením dočasných trénerov.

Za kratší koniec tentoraz ťahali v Ružomberku, ktorému v nedeľu podľahli 1:3.

Vedením mužstva bol v zápase s Ružomberkom dočasne poverený Stanislav Baran, asistoval mu Pavol Mlynár.

„Stretnutie sme viedli spoločne. Tréner Baran je skúsený, po prídele s Trenčínom sme sa snažili tím dobre nachystať. Urobili sme všetko, čo bolo v našich silách, aj z lavičky sme chlapcov povzbudzovali,“ povedal Mlynár.

Úvod stretnutia však zeleno-bielym nevyšiel.

Prvý gól inkasovali v 17. minúte, keď opäť neustrážili súperovu štandardnú situáciu.

„To je dlhodobejšia záležitosť, tentoraz sme ale neinkasovali po rohu, ale zo štandardky zo strany. Na mužstvo inkasovaný gól nedoľahol, hrali sme ešte aktívnejšie ako predtým, vypracovali sme si šance a tlak. Z toho pramenil faul a trestný kop Černáka, ktorý vyrovnal na 1:1. Rolo mal aj ďalšiu šancu, škoda, že ju nepremenil.“

Rozhodla efektivita

Po úvodnom dejstve Šarišania držali nádej na zisk aspoň bodu.

Na začiatku druhého polčasu mohli ísť dokonca do vedenia, zblízka však zahodil tutovku útočník Wiezik.

„Druhý polčas sme začali veľmi dobre. Najprv sa rútil do šance Katona, potom nepremenil stopercentnú šancu Wiezik a to rozhodlo o ďalšom priebehu. Ak by sme dali gól, minimálne bod by sme brali. Súper potom zvýšil obrátky a druhýkrát skóroval. My sme v závere hrali vabank. Na hrot šiel stopér Maduka, bol tam aj Dupkala, Micherda, Trebuňák. Domáci z jednej brejkovej situácie vošli do vápna, premenili penaltu a bolo po zápase,“ priznal asistent trénera.

Černáka pochválili

„Koňare“ neprerušili sériu bez víťazstva, ale po štyroch stretnutiach konečne dali gól a nie hocijaký.

Strela prešovského krídelníka Rolanda Černáka z priameho kopu rovno pod hornú žrď bola excelentná.

„Sme radi, že Rolo sa toho chytil. Bol to krásny gól, za ktorý sme ho pochválili. Body však mužstvu nepriniesol. V Ružomberku sme mali aj ďalšie možnosti na skórovanie, rovnako aj v predchádzajúcich zápasoch, ale chýba nám efektivita. Mužstvo však pracovalo poctivo, som presvedčený, že výsledky prídu.“

Tatranisti doplatili na nepremenené šance, ale žalostná je aj defenzíva. V Ružomberku dostali ďalšie tri góly, v kolónke inkasovaných ich majú už 31, čo je najviac zo všetkých tímov.

„Je to vysoké číslo, v obrane, ale aj v útoku musíme ďalej pracovať. Súper nám dal druhý gól, po ktorom sme išli do rizika, preto sme inkasovali aj tretíkrát. V nedeľu však defenzíva pracovala slušne,“ uzavrel Pavol Mlynár.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Mlynár: Dobré výsledky prídu