Miklík v Brne skončil, do Košíc sa nevráti

Michel Miklík.
Michel Miklík. (Autor: SITA)
Patrik Fotta|23. dec 2016 o 00:00

Miklík potvrdil ukončenie spolupráce po vzájomnej dohode.

BRNO. Presne mesiac dlhá bola spolupráca medzi slovenským hokejistom Michelom Miklíkom a klubom Kometa Brno.

Skúsený útočník u českého extraligistu skončil, HC Košice však znovu neposilní.

Miklík potvrdil ukončenie spolupráce po vzájomnej dohode.

Skúsený útočník prišiel do Brna po tom, čo sa v drese HC Košice rozohral do výbornej formy.

V ôsmich zápasoch strelil štyri góly, pridal šesť asistencií a do českej extraligy odchádzal v hernej pohode. Tú však nepotvrdil.

„Moje pôsobenie v Brne komplikovalo aj zranenie. Veľmi to však ne-chcem rozmazávať. Je pravdou, že sme sa s vedením klubu dohodli na ukončení spolupráce. Čo bude ďalej, to už rieši môj agent,“ uviedol Miklík.

Čada: Sú isté finančné limity

K našim západným susedom sa sťahoval práve z Košíc, kde zažil úspešné pôsobenie a tak sa vynorili špekulácie o jeho možnom návrate. Tie však vyvrátil tréner oceliarov Rostislav Čada.

„O tom, že Michel skončil, som sa dozvedel v stredu. Poviem to tak, ako to je v hokejovom svete. My by sme ho radi získali, ale sú tu isté limity a mám na mysli financie a priority hráča, teda jeho športové zámery. Dokonca už aj viem kam má namierené, ale nechám to na médiá, myslím si, že sa to všetci včas dozvedia,“ povedal na včerajšej tlačovej konferencii kouč HC Košice R. Čada.

Strieborný medailista z MS 2012 odohral za Kometu šesť zápasov, v ktorých nezískal ani jeden kanadský bod a do štatistík si zapísal 4 trestné minúty a 4 mínusové body.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Miklík v Brne skončil, do Košíc sa nevráti