Michalovce hrali štyrikrát po sebe 1:1. Brali by to opäť

Martin Regáli.
Martin Regáli. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|24. feb 2018 o 00:00

Zemplínčania sa predstavia v Dunajskej Strede.

MICHALOVCE. V piatok na pravé poludnie sa prvoligoví futbalisti Michaloviec vydali na cestu na prvý jarný duel na súperovom trávniku.

Žlto-modrí totiž v sobotu o 14. hodine nastúpia na Žitnom ostrove, kde si zmerajú sily s ambicióznou Dunajskou Stredou.

Oba tímy sa v úvodnom kole prezentovali dobrými výkonmi aj výsledkami, oba preferujú ofenzívny futbal, preto sa na juhozápade krajiny očakáva zaujímavý súboj.

Teší sa na atmosféru

„Šoltisovci“ budú chcieť na trávniku DAC predĺžiť sériu bez prehry už na poltucet zápasov. A nepohnevali by sa, keby sa im podarilo piatykrát v rade zaknihovať remízu 1:1.

„Každý bod zvonku má svoju cenu, zvlášť z Dunajskej Stredy, kde sa hrá veľmi ťažko. Hoci stále túžime po troch bodoch, dnes by sme boli radi aj za jeden,“ odvetil Martin Regáli.

Dodal, že by sa konečne potešil aj čistému kontu, čím podpichol do popri ňom idúceho Petra Kavku, piliera zadných radov MFK Zemplín.

„Očakávame, že na tribúnach bude veľa ľudí, ktorí vytvoria búrlivú atmosféru a budú hnať domácich dopredu. Ja sa na to teším, vždy sa lepšie hrá na zaplnenom štadióne,“ pokračoval Regáli.

Silní v rýchlych brejkoch

Naposledy, v apríli minulého roku, sa však Zemplínčania v dunajskostredskom kotle „usmažili“.

Viedli tam gólom Kushtu, ale napokon zostali s prázdnymi rukami. Domáci rozhodli v nadstavenom čase.

„Vtedy som do zápasu nastúpil ako striedajúci hráč. Domáci tlak sme neustáli, nuž verím, že dnes nič podobné sa už opakovať nebude,“ zaželal si 24-ročný krídelník.

Michalovčania by mohli dnes využiť to, že západniarom bude chýbať potrestaný Erik Pačinda, najlepší strelec DAC.

„Domáci disponujú kvalitným a širokým kádrom, takže určite nájdu adekvátnu náhradu. Vieme, ako na nich, zodpovedne sme sa pripravovali celý týždeň. Pozor si musíme dávať hlavne na ich nebezpečné rýchle brejky,“ hovoril prešovský rodák.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Michalovce hrali štyrikrát po sebe 1:1. Brali by to opäť