Opäť veľká zmena. Po Dunajskej Strede má nové logo ďalší klub Fortuna ligy

Nové logo MFK Zemplín Michalovce.
Nové logo MFK Zemplín Michalovce. (Autor: facebook/MFK Zemplín Michalovce)
Sportnet|19. júl 2021 o 10:55

Michalovce úplne zmenili vizuál klubového loga.

MICHALOVCE. Keď fanúšikovia uvidia grafickú pozvánku na zápas prvého kola Fortuna ligy medzi Michalovcami a Dunajskou Stredou, mnohí budú tuho rozmýšľať, kto sa proti sebe vlastne postaví.

Po DAC, ktorý svoje nové logo predstavil vo štvrtok minulého týždňa, totiž najnovšie prekvapil zmenou vizuálu aj zástupca z východného Slovenska.

Logo MFK Zemplín Michaloviec sa zmenilo na nepoznanie.

Michalovčania pristúpili k zmene loga pri príležitosti budúcoročného 110. výročia klubu. "Nové logo bolo vyberané cez viaceré kanály a má byť predzvesťou ešte lepších časov michalovského futbalu," píše sa na sociálnej sieti klubu.

Drak bol už v minulosti dlhoročnou dominantou klubového loga, teraz sa doň vracia opäť. 

"Na dresoch jediného prvoligistu z východného Slovenska sa po novom bude vynímať veľký modrý drak s rozprestretými krídlami, v strede ktorého je žlté písmeno M s dvoma vežami, čo aspoň sčasti znázorňuje erb mesta Michalovce, ktorý bol ešte donedávna hlavnou súčasťou starého loga používaného od jesene 2006," predstavuje zmenu klubový web.

Okrem loga vstúpi michalovský klub do svojej siedmej fortunaligovej sezóny aj s novým trénerom Miroslavom Nemcom a asistentom Marekom Ondríkom, ktorí vo funkcii vystriedali Antona Šoltisa, či vynoveným hráčskym kádrom.

Michalovce zakončili sezónu 2019/20 na 10. mieste, len jednu priečku od baráže o udržanie sa v najvyššej súťaži. Prvý zápas novej sezóny odohrajú v nedeľu 25. júla na domácej pôde proti Dunajskej Strede.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Opäť veľká zmena. Po Dunajskej Strede má nové logo ďalší klub Fortuna ligy