Tvrdý súboj so Škrtelom si nepamätá. Čavrič pozdravil fanúšikov z nemocnice

(Autor: TASR)
Ivan Mriška|9. máj 2022 o 16:52

Futbalista Slovana Bratislava utrpel otras mozgu.

BRATISLAVA. Finále Slovnaft Cupu sprevádzala hlučná atmosféra. Až na jeden moment, po ktorom Tehelné pole stíchlo.

Išlo o tvrdý stret Martina Škrtela a Aleksandara Čavriča, po ktorom odchádzal futbalista Slovana na nosidlách.

"Martinov zákrok bol hrubý a na hrane agresivity. Keď si to pozriete v spomalenom zábere, nehrala sa lopta, ale telo. Je tak naučený hrať, beriem to. Ale pri všetkej úcte k Martinovi, bol to nešportový zákrok," vyjadril sa tréner Slovana Vladimír Weiss starší.

VIDEO: Zákrok Martina Škrtela od 39:52

Čavrič musel byť prevezený do nemocnice, kde sa ukázalo, že utrpel otras mozgu.

"Celú noc som pre bolesť hlavy nemohol spať. Dnes sa už cítim o niečo lepšie. Najhorší okamih je za mnou a verím, že bude len lepšie," pre oficiálny web ŠK Slovan Bratislava uviedol z nemocnice Aleksandar Čavrič.

Na stret so Škrtelom si nepamätal. „Len viem, že som sa snažil udržať loptu na ihrisku. A zrazu som pocítil tvrdý úder. V tom momente ma asi na minútu akoby 'vyplo', bola to naozaj rana.

Všetci mi prišli pomôcť, v prvej chvíli som chcel pokračovať v zápase, pretože som veľmi túžil hrať. Nanešťastie, po tvrdom údere som necítil stabilitu, nevedel som sa poriadne udržať na nohách. Preto ma museli striedať," dodal.

Spartak Trnava zdolal Slovan Bratislava po predĺžení 2:1, keď o všetkom rozhodla chyba brankára Adriána Chovana a gól Dyjana Azeveda.

Okrem výsledku sa na pozápasovej tlačovej konferencii hovorilo o zdravotnom stave Čavriča. Ten chcel upokojiť fanúšikov, že je v poriadku.

„Absolvoval som CT vyšetrenie s negatívnym nálezom, čiže neukázalo ďalšie komplikácie či poranenia. Snáď budem čoskoro fit. Je mi veľmi ľúto, že som nemohol pomôcť spoluhráčom. Taktiež ma mrzí, že som si nemohol zahrať pred takou peknou kulisou. A, samozrejme, som smutný z našej prehry,“ povzdychol si Čavrič.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Tvrdý súboj so Škrtelom si nepamätá. Čavrič pozdravil fanúšikov z nemocnice