Krnáč definitívne hráčom Žiliny, podpísal trojročnú zmluvu

SITA|2. feb 2010 o 12:32

Slovenský futbalový brankár Martin Krnáč (nar. 30. 1. 1985) sa stal od prvého februárového dňa s definitívnou platnosťou hráčom MŠK Žilina.

ŽILINA. Dvadsaťpäťročný gólman podpísal so štvornásobným slovenským majstrom a aktuálnym lídrom tabuľky Corgoň ligy trojročný kontrakt.

"Bude to môj tretí angažmán v najvyššej slovenskej súťaži. Prišiel som po všetkých stránkach do najlepšieho slovenského klubu, tréningy a zápasy počas januára mi to len potvrdili. Verím, že to dokážeme aj výkonmi na ihrisku," cituje internetová stránka žilinského klubu slová Martina Krnáča, ktorý v doterajšej kariére pôsobil aj v Interi Bratislava a na jeseň bol v kádri nováčika Corgoň ligy FK Senica.

V klube spod Dubňa má hlavný tréner Pavel Hapal okrem Krnáča k dispozícii aj ďalšiu dvojicu Martin Dúbravka a Matej Rakovan. "Konkurencia je naozaj silná. Dúbravka je brankár, ktorý odvádza v Žiline vynikajúce výkony. Som však presvedčený, že spolupráca medzi nami bude dobrá, aj keď chytať môže len jeden. Futbal je kolektívny šport a o tom, kto nastúpi, rozhodne tréner. Dôležité bude splniť ciele, ktoré máme v jarnej časti súťaže," poznamenal ďalej Martin Krnáč.

Bratislavský odchovanec si cez zimnú prípravu zvykol na nové mužstvo. "Na základe toho, čo som zatiaľ odchytal, si myslím, že komunikácia so spoluhráčmi bola počas zápasu dobrá. Neustále sa to zlepšovalo. Solídne duely sme absolvovali v Tipsport lige, najmä v Prahe, teraz prídu ešte kvalitnejší súperi Rapid Viedeň a Sparta Praha," skonštatoval M. Krnáč, ktorý v Interi Bratislava hrával s Máriom Pečalkom.

Veľký dojem však na neho urobil najmä hlavný kouč Pavel Hapal. "Je to trénerská špička. Mám pred ním rešpekt, či už pre jeho hráčsku minulosť, ale aj pre to, ako vedie prípravu a akú má filozofiu. Pán Hapal je veľký odborník, žilinskému mužstvu dáva veľmi veľa," dodal Martin Krnáč.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Krnáč definitívne hráčom Žiliny, podpísal trojročnú zmluvu