Anthony Joshua je po stretnutí s princom Charlesom v domácej izolácii

Anthony Joshua (vpravo) s presným úderom v súboji proti Andymu Ruizovi v odvete o titul majstra sveta v superťažkej hmotnostnej kategórii v meste Diriyah v Saudskej Arábii.
Anthony Joshua (vpravo) s presným úderom v súboji proti Andymu Ruizovi v odvete o titul majstra sveta v superťažkej hmotnostnej kategórii v meste Diriyah v Saudskej Arábii. (Autor: Hassan Ammar - TASR/AP)
TASR|26. mar 2020 o 09:25

Tyson Fury vyzval Britov, aby rešpektovali opatrenia.

LONDÝN. Britský profesionálny boxer Anthony Joshua sa dobrovoľne izoloval. Deviateho marca sa totiž stretol s princom Charlesom, ktorý mal pozitívny test na nový koronavírus.

"AJ je doma a dodržuje vládne nariadenia, darí sa mu dobre. Všetkým chorým praje skoré uzdravenie a ďakuje tým, ktorí im pomáhajú," uviedol Joshuov hovorca pre Daily Mail.

Šampión organizácií WBA, IBF, WBO v superťažkej hmotnostnej kategórii má 20. júna obhajovať opasky proti bulharskému vyzývateľovi Kubratovi Pulevovi, súboj sa však pravdepodobne nebude môcť uskutočniť v plánovanom termíne.

Joshuov krajan a držiteľ titul WBC Tyson Fury vyzval Britov, aby rešpektovali opatrenia predsedu vlády Borisa Johnsona a jeho kabinetu:

"V prvom rade dúfam, že všetci sú v poriadku, zostávajú doma a nešíria vírus. Po tom, ako som si vypočul predsedu vlády, to beriem smrteľne vážne a tak by to mal vnímať každý.

Bojujme proti vírusu spoločne ako národ, ako rodina, ako tím. Je veľmi dôležité počúvať Borisa a zostať vnútri. Zaobstaral som si pomôcky na cvičenie, budem sa udržiavať vo forme, aby sme to vydržali."

Vo Veľkej Británii evidovali vyše 9500 prípadov ochorenia COVID-19 a 465 mŕtvych. Celosvetovo je v 198 krajinách/územiach potvrdených viac ako 472.000 prípadov nákazy novým koronavírusom SARS-CoV-2, podľahlo mu vyše 21.300 osôb.

Všetko o koronavíruse a ochorení Covid-19

(Autor: SME/MM)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Anthony Joshua je po stretnutí s princom Charlesom v domácej izolácii