Slovan nastúpi proti DAC-u na lavičke s Kmotríkom, čaká na výsledky testov

Ivan Kmotrík mladší - ilustračná fotografia.
Ivan Kmotrík mladší - ilustračná fotografia. (Autor: TASR)
Michal Šášky|25. okt 2020 o 12:05

Majster nastúpi v oklieštenej zostave.

BRATISLAVA. Úradujúci slovenský majster Slovan Bratislava potvrdil, že nastúpi v šlágri 11. kola Fortuna ligy proti FC DAC 1904 Dunajská Streda.

Vedenie klubu žiadalo o odloženie nedeľňajšieho zápasu, s čím domáci klub nesúhlasil. Zápas má výkop o 16.00 hod. v MOL Aréne.

V A-tíme ŠK Slovan Bratislava sa objavilo štrnásť pozitívnych prípadov na Covid-19.

Slovan sa musí riadiť manuálom, ktorý prijala Únia ligových klubov (ÚLK), a teda nastúpiť na zápas s najmenej trinástimi negatívne testovanými hráčmi, vrátane aspoň jedného brankára.

Výsledky testov a definitívna nominácia by mali byť známe približne o 12:30.

Slovan povedie z dôvodu povinnej karantény Darka Milaniča a jeho tímu náhradný realizačný tím. Na lavičke bude sedieť aj generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

„V tejto chvíli je dôležité zomknúť sa, prijať fakty a aj v ťažkej situácii urobiť maximum pre úspech.

Preto som sa rozhodol, že počas zápasu budem prítomný na lavičke, aby som osobne vyjadril podporu mužstvu a ukázal, že sme v tom všetci spolu ako jeden klub a ako jedna rodina,“ cituje Kmotríka oficiálny web klubu.

Popri Kmotríkovi budú na lavičke aj športový riaditeľ klubu Richard Trutz, tréner druholigovej juniorky Stanislav Moravec a jeho asistent Szilárd Németh, tréner brankárov Akadémie ŠK Slovan Peter Boroš a kondičný tréner Akadémie ŠK Slovan Matej Balun.

„Žiaľ, pre pozitívne testy či zdravotné problémy nám bude chýbať veľa hráčov. Určite nebudeme môcť nastúpiť v plnej sile,“ doplnil Kmotrík.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan nastúpi proti DAC-u na lavičke s Kmotríkom, čaká na výsledky testov