Hanzel sa na jar asi vráti zo Schalke do Trnavy

SITA|22. dec 2009 o 12:04

Slovenský futbalový reprezentant Ľuboš Hanzel bude v jarnej časti sezóny 2009/2010 s najväčšou pravdepodobnosťou pôsobiť v drese corgoňligového FC Spartak Trnava.

GELSENKIRCHEN.

Ľavý obranca už totiž nefiguruje v plánoch hlavného trénera nemeckého futbalového veľkoklubu Schalke 04 Gelsenkirchen Felixa Magatha na jarnú časť I. bundesligy. Vedenie "modrých" si preto nechce uplatniť 2,5-ročnú opciu na 22-ročného zadáka, ktorý prišiel do Schalke v lete tohto roka na polročné hosťovanie práve zo Spartaka Trnava.

"Môžem potvrdiť, že na 90 percent sa Ľuboš vráti do Trnavy. Všetko sa definitívne uzavrie ešte v utorok alebo v priebehu stredy. Najdôležitejšie pre neho je, aby pravidelne hrával. V Schalke, žiaľ, nenastupoval a pravdepodobne by to bolo rovnaké aj na jar. V tejto chvíli máme len dve možnosti - buď sa vráti na Slovensko a bude si obliekať dres Spartaka alebo zostane v Gelsenkirchene. Vzhľadom na reglement neprichádza do úvahy tretí klub, pretože v aktuálnej sezóne už Ľuboš nastúpil za oba spomenuté tímy," povedal v rozhovore pre agentúru SITA hráčov manažér Juraj Vengloš.

O služby šikovného ľaváka Hanzela je naďalej záujem aj v zahraničí, z vyššie uvedeného dôvodu však prichádza prestup či ďalšie hosťovanie do úvahy až od leta 2010. "Prakticky sme už dohodnutí s Bielefeldom, interes má 1. FC Norimberg a v hre sú aj ďalšie kluby. Momentálne však žiadny transfer nemôžeme zrealizovať, musíme si počkať na skončenie tejto sezóny. A v jej jarnej časti je pre Ľuboša dôležité, aby mal pravidelnú zápasovú prax. Preto sa s najväčšou pravdepodobnosťou vráti do Trnavy," dodal J. Vengloš.

Ľuboš Hanzel, ktorý má v A-mužstve slovenskej reprezentácie bilanciu 1 zápas - 1 gól, nastúpil v jesennej časti nemeckej bundesligy v drese tímu z Gelsenkirchenu na jediný zápas. V stretnutí 16. kola na pôde Werderu Brémy (2:0) nastúpil na ihrisko ako striedajúci hráč v 90. min.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Hanzel sa na jar asi vráti zo Schalke do Trnavy